DAVID MISCAVIGE:
VED RORET I EN TID MED EKSPANSION

Med åbningen af en ny type kirker i større byer har Scientology fordoblet sin størrelse inden for de sidste fem år.

For at imødekomme den voldsomt stigende efterspørgsel efter Dianetics og Scientology servicer og sociale programmer over hele verden og for at udnytte det 21. århundredes teknologiske fremskridt søsatte David Miscavige strategien med Ideelle Orger (forkortelse for ”organisationer”), der skulle omdanne alle Scientology kirker til ideelle kirker og opnå det mål, som L. Ron Hubbard har sat for scientologer: en dag at skabe kirker der er indbegrebet af teknologien, og hvor man kan hjælpe alle mennesker med at opnå åndelig frihed ...

En Ideel Org er en kirke, der er bygget til at stille alle former for service indenfor Scientology religionen til rådighed for medlemmerne og for lokalsamfundet. Ordet ”Ideel” går på både de fysiske omgivelser og den type service, der gives til medlemmer og lokalsamfundet. Alle disse kirker har et omfattende informationscenter med multimedie-displays, der beskriver alle aspekter af Dianetics og Scientology, grundlæggeren L. Ron Hubbard og kirkens sociale og opsøgende programmer.

De religiøse kurser og den åndelige vejledning leveres i æstetiske og uforstyrrede lokaler. Der findes også biblioteker, boghandler, film- og seminarlokaler samt rummelige kirkesale til søndagssamlinger, bryllupper, navngivningsceremonier og andre møder for medlemmerne.

Siden 2003 er over 50 ideelle kirker blevet åbnet over hele planeten inklusive dem i verdens kulturelle hovedstæder – Spaniens nationale Scientology kirke i Madrids forfatterkvarter; Scientology kirken i New York, lige ved siden af Times Square; Scientology kirken i San Francisco, Californien, i den oprindelige historiske Transamerica-bygning; Scientology kirken i London, England, der ligger i byens centrum, Scientology kirken i Berlin, Tyskland, tæt ved Brandenburger Tor; og Scientology kirken i Moskva, Rusland, der ligger tæt på Kreml og Den Røde Plads. Over 12 nye kirker er blevet åbnet bare siden 2009.

Nye ideelle Scientology kirker omfatter:

Desuden er der 60 kirker, der er i udformnings-, planlægnings- og konstruktionsfasen, og de har over 23.000 kvadratmeter under konstruktion.

Disse er Scientologys ideelle kirker, der er udformet til at præsentere Scientologys visdom for mange millioner over hele verden.