FØLELSERNES TONESKALA

ONLINE-KURSUS

På dette kursus vil du lære:

  • Skalaen over følelser, som alle oplever i livet, fra de højeste til de laveste.
  • Et redskab til præcist at forudsige, hvordan en mulig ægtefælle, en forretningspartner, en ansat eller en ven vil opføre sig – før man indgår i et forpligtende forhold.
  • Simple redskaber, du kan bruge til at løfte din egen og andres følelsesmæssige tilstand.

Kursusoversigt

Hvor tit har du hørt nogen sige: ”Jeg forstår ham ikke”?

Somme tider ser det ud som om det er normen, at det, der foregår blandt vore medmennesker, er irrationelt og uforudsigeligt.

Det er en kendsgerning, at der aldrig har eksisteret en brugbar metode, hvormed man altid kan forudsige menneskers opførsel – ikke før nu.

L. Ron Hubbard udviklede netop sådan en metode, og den kan bruges af alle – uden undtagelse.

Med de data er det muligt præcist at forudsige, hvordan en mulig forretningspartner, ansat eller en ven vil opføre sig – før man starter en forbindelse. Risikoen i samarbejdet med andre mennesker kan elimineres fuldstændigt eller i hvert fald minimeres, når man uden at behøve at lave fejltagelser kan forudsige, hvordan mennesker vil opføre sig.

Når man forstår og bruger den viden, der er på dette kursus, vil alle sider af ens forhold til andre mennesker blive mere frugtbare og mere tilfredsstillende. Du vil vide, hvem du skal omgås med, hvem du skal undgå, og du vil kunne hjælpe dem, som sidder fast i ubehagelige situationer med andre. Forestil dig, at du vidste på meget kort tid, hvordan folk ville reagere i alle mulige situationer. Du kan.

 

Detaljer om kurset

Hvor let det er at studere kurset

Dette kursus er et trinvist forløb med en række læseopgaver, essays og praktiske øvelser.

Før du begynder, opretter du din egen personlige konto på Scientology hjemmesiden. Når du så er logget ind, vil online-programmet lede dig gennem hvert trin af kurset til fuld færdiggørelse med alle kursusmaterialer leveret fra de Frivillige Hjælperes hjemmeside.

Kursets varighed

6 til 8 timer. Du kan imidlertid tage kurset i dit eget tempo. Med andre ord gøres det ikke på tid. Kurset er vores service til dig, gratis.

Materialer

Hæfte: Følelsernes toneskala
eller Håndbog i Scientology

Dine kursusmaterialer er også en del af online-kurset. Med andre ord, når du er logget på, kan du læse materialerne fra online-kursusprogrammet, mens du laver hvert trin. Vi vil dog anbefale, at du downloader hæftet gratis eller køber det, så du kan gennemlæse det og henvise til det, når du ikke er logget ind i kursusprogrammet.

Kursusledelse

Under dit kursusforløb vil du modtage vejledning fra din personlige online-kursusleder, der vil hjælpe med at sikre, at du forstår og opnår det maksimale udbytte af kursusmaterialerne. Slutresultatet er, at du er fuldt ud i stand til at anvende oplysningerne heri. Hvis du har yderligere spørgsmål, så kontakt os her.