FØLELSERNES TONESKALA

ONLINE-KURSUS

På dette kursus vil du lære:

  • Skalaen over følelser som alle oplever i livet, fra de højeste til de laveste.
  • Hvordan man præcis kan forudsige en mulig ægtefælles, en forretningspartners, en ansats eller en vens opførsel – før man indgår et forpligtende forhold.
  • Enkle redskaber du kan bruge til at løfte din egen og andres følelsesmæssige tilstand.

Kursusoversigt

Hvor tit har du hørt nogen sige: ”Jeg forstår ham ikke”? Til tider kan det se ud som om, det er normen, at det, der foregår mellem folk, er urimeligt og uforudsigeligt.

Man har faktisk aldrig har haft en metode, der virker, så man altid kan forudsige menneskers opførsel – ikke før nu.

L. Ron Hubbard udviklede netop sådan en metode, og den kan bruges af alle, uden undtagelse.

Med dette materiale er det muligt at forudsige præcis, hvordan en mulig ægtefælles, en forretningspartners, en ansats eller en vens opførsel vil være – før man indgår et forpligtende forhold. Man kan stort set eliminere risici i samarbejdet med andre mennesker – eller i hvert fald minimere dem – når man ufejlbarligt kan forudsige, hvordan mennesker vil opføre sig.

Når man forstår og bruger den viden, der er på dette kursus, vil alle aspekter af ens forhold til andre mennesker blive mere produktive og mere tilfredsstillende. Du vil vide, hvem du skal omgås med, hvem du skal undgå, og du vil kunne hjælpe dem, som sidder fast i ubehagelige situationer med andre. Forestil dig, at du på meget kort tid vidste, hvordan folk ville reagere i alle mulige situationer. Det kan man. Hver evig eneste gang.

 

Detaljer om kurset

Lethed ved at studere

Dette kursus er et trinvist forløb med en række læseopgaver og spørgsmål for at efterprøve din forståelse.

Før du begynder, opretter du dit eget personlige logon til Scientology websitet. Når du er logget ind, vil online-programmet lede dig gennem hvert trin af kurset til fuld færdiggørelse med alle kursusmaterialer leveret fra Scientology hjemmesiden.

Kursuslængde

6 til 8 timer. Du kan imidlertid tage kurset i dit eget tempo. Med andre ord gøres det ikke på tid. Kurset er vores service til dig, gratis.

Materialer

Hæfte: Følelsernes Toneskala
eller Håndbog i Scientology

Dine kursusmaterialer er også en del af online-kurset. Med andre ord, når du er logget på, kan du læse materialerne fra online-kursusprogrammet, mens du laver hvert trin. Vi vil dog anbefale, at du downloader hæftet gratis eller køber det, så du kan gennemlæse det og henvise til det, når du ikke er logget ind i kursusprogrammet.

Kursusledelse

Hvis du på noget tidspunkt har brug for hjælp med dine kursusopgaver, så tøv ikke med at kontakte din online-kursusleder, som du kan få fat i ved at bruge knappen ”Behøver du hjælp?” i dit online-kursusprogram. Online-kursuslederen vil bidrage til at sikre, at du forstår og opnår det maksimale udbytte af kursusmaterialerne. Slutresultatet er, at du er fuldt ud i stand til at anvende den information, kurset indeholder.

Kursusfærdiggørelse

Efter færdiggørelsen af Kursus i Følelsernes Toneskala, får du et diplom tilsendt via e-mail.

 

Succeshistorier

”Siden jeg har læst hæftet Følelsernes Toneskala, er jeg begyndt at have det bedre med andre mennesker. Jeg har haft stor nytte af denne teknologi ved at studere og anvende den, og mens jeg udførte de praktiske øvelser, var det en stor fornøjelse for mig at kommunikere med mange mennesker.

Ved hjælp af Toneskalaen og viden om, hvordan man omsætter den til praksis, har jeg været i stand til at overveje forskellige ting i livet og har ændret mit forhold til andre mennesker. Naboer og sælgerne i butikkerne irriterer mig ikke længere. Da jeg udførte øvelserne, var det rart at se andres smil og tilfredse ansigter.

Med denne viden og disse færdigheder til at forøge andres emotionelle tone – er alt muligt! Livet bliver meget mere interessant, mere muntert.”

– N.M.


”Følelsernes Toneskala har været et værktøj, der har givet mig mulighed for at vurdere andres almindelige humør, og hvordan de vil reagere på bestemte bemærkninger. Alene dette giver en fantastisk mængde information om, hvordan en person vil reagere.

Så sent som i går aftes brugte jeg denne teknologi og vurderede mine venner. De brokkede sig over og tog dårlige ting om en ven op, og jeg så, hvordan dette fik dem længere ned ad den negative Toneskala. Men med de værktøjer, jeg har lært på kurset Følelsernes Toneskala, kunne jeg med det samme se dette og reagerede meget hurtigt og begyndte at snakke til dem på en højere tone, og det fik dem tilbage op ad Følelsernes Toneskala.

Almindeligvis ville jeg have startet med at snakke om et dystert emne, men nu er jeg klar over virkningerne af kommentarer og den kendsgerning, at bemærkninger – som ikke er rare eller positive – ville sænke disse mennesker på Følelsernes Toneskala.

Aldrig før har jeg fundet et værktøj, der virker så konsekvent med hensyn til at forbedre en andens humør. Her til aften, hvor en kollega var meget bidsk, og hans kone gjorde ham ked af det, var jeg i stand til at få ham op ad Toneskalaen, og jeg lagde mærke til, at han igen opførte sig mere behageligt over for sin kone, hvilket hjalp hende til at komme op ad Toneskalaen.

Dette værktøj er en af de færdigheder, som jeg har fået, som jeg virkelig ikke ved, hvordan jeg overlevede uden.”

– C.H.