ÆGTESKAB

ONLINE-KURSUS

På dette kursus vil du lære:

  • Hvad er det, der forårsager, at par vokser fra hinanden, og som ligger bag mange mislykkede ægteskaber.
  • Metoder til at hjælpe dig med at afgøre, om en person er den rette for dig, før du starter et forhold eller ægteskab.
  • Værktøjer, som man kan bruge til at genoprette kommunikationen mellem mand og kone – for at skabe et lykkeligt, tilfredsstillende og langvarigt ægteskab.

Kursusoversigt

Engang var familien det stabile fundament, som resten af samfundet byggede på. I dag er de ødelagte rester af denne institution årsagen til mange af samfundets problemer. Og selvom der stadig indgås flere ægteskaber, end der er skilsmisser, bliver forspringet stadig mindre. Ægteskabet er godt på vej til at blive en institution uden indhold.

L. Ron Hubbard skrev meget om forholdet mellem mennesker, og meget af det er anvendeligt i dette, det mest personlige af alle forhold. På dette kursus og det tilhørende hæfte vil du finde metoder til at få et ægteskab til at fungere, du vil finde ud af, hvorfor mange ægteskaber ikke fungerer, hvordan man afgør, om man passer godt sammen, og hvordan man redder et ægteskab i krise.

Selvom ugebladene er fyldt med råd fra ”pop”-psykologer, er trenden kun blevet værre. Her er ægte løsninger – løsninger, der fungerer – som kan bruges til at forbedre ethvert intimt forhold.

 

Detaljer om kurset

Hvor let det er at studere kurset

Dette kursus er et trinvist forløb med en række læseopgaver, essays og praktiske øvelser.

Før du begynder, opretter du din egen personlige konto på Scientology hjemmesiden. Når du så er logget ind, vil online-programmet lede dig gennem hvert trin af kurset til fuld færdiggørelse med alle kursusmaterialer leveret fra de Frivillige Hjælperes hjemmeside.

Kursets varighed

4 til 5 timer. Du kan imidlertid tage kurset i dit eget tempo. Med andre ord gøres det ikke på tid. Kurset er vores service til dig, gratis.

Materialer

Hæfte: Ægteskab
eller Håndbog i Scientology

Dine kursusmaterialer er også en del af online-kurset. Med andre ord, når du er logget på, kan du læse materialerne fra online-kursusprogrammet, mens du laver hvert trin. Vi vil dog anbefale, at du downloader hæftet gratis eller køber det, så du kan gennemlæse det og henvise til det, når du ikke er logget ind i kursusprogrammet.

Kursusledelse

Under dit kursusforløb vil du modtage vejledning fra din personlige online-kursusleder, der vil hjælpe med at sikre, at du forstår og opnår det maksimale udbytte af kursusmaterialerne. Slutresultatet er, at du er fuldt ud i stand til at anvende oplysningerne heri. Hvis du har yderligere spørgsmål, så kontakt os her.