EFFEKTIVITET
Kursus i personlig effektivitet

SUCCES BEGYNDER MED
KURSUS I PERSONLIG EFFEKTIVITET

Deltag i et kursus i Scientology. Livet er stabilt og tilfredsstillende, når du kan håndtere det, og dette er den enkle og praktiske måde at lære sig, hvordan man bærer sig ad med det.

Her er metoden til at opnå nye evner og varig sikkerhed på arbejdspladsen – og det hele beror på at anvende Scientology på hverdagen, idet man bruger principperne fra bogen Arbejdets problemer af L. Ron Hubbard.

Dette kursus, der holdes af uddannede specialister, giver personlig instruktion i anvendelsen af disse Scientology redskaber, så du kan bruge opdagelserne til at forbedre dit liv og omgående forøge glæden.

Hvad afhænger det at have succes af?

 • Er det intelligens?
 • Er det hårdt arbejde?
 • Er det, hvem man kender?
 • Eller er det held?

Ved at kende til grundlæggende love om livet og anvende disse principper vil du på dette kursus lære, hvordan du kan opnå sikkerhed i dit job, dine forhold og alle andre områder af livet.

”Her hjælper Scientology arbejderen og lederen med at gøre folk mere kompetente og duelige, mindre trætte og mere trygge i hverdagen.”

– L. Ron Hubbard

HVAD ER KURSET I PERSONLIG EFFEKTIVITET?

Livet består af syv tiendedele arbejde, en tiendedel familieliv, en tiendedel politik og en tiendedel afslapning. Her er Scientology anvendt på de afgørende syv tiendedele af tilværelsen.

Kurset i personlig effektivitet indeholder de overordnede principper og love, der gælder for enhver bestræbelse og ethvert problem, der angår arbejde. For de er de opdagelser, der blotlagde disse problemers kerne, og forklarer selve livets opbygning. Gennembruddene, der beskrives udførligt, omfatter:

 • Strukturen i forvirring – og dens løsning
 • Læresætningen om det Stabile Datum – den mest grundlæggende lov for arbejde og at leve
 • Strukturen i kontrol – og hvordan man ændrer ”dårlig kontrol” til god kontrol
 • ”Hemmeligheden” bag effektivitet
 • De mest grundlæggende elementer for livet – Affinitet, Realitet og Kommunikation
 • De Otte Dynamikker – og hvordan man kan forstå livet ved at inddele det i otte hovedområder
 • Samt den mest grundlæggende årsag til Udmattelse med de kraftfulde Scientology processer, der giver ungdommens energi tilbage

Her er ikke blot den eneste teknologi til at bringe stabilitet til arbejdspladsen, men de magiske
processer til at få selve glæden til at vende tilbage til hele livet. For dette er Scientology.

Tilmeld dig Kursus i personlig effektivitet.

KURSUS I PERSONLIG EFFEKTIVITET
VIDEO-UDDRAG

SEKTIONER FRA KURSUS I PERSONLIG EFFEKTIVITET

Dette kursus, der holdes af uddannede specialister, giver personlig instruktion i anvendelsen af disse redskaber, så du kan bruge disse opdagelser til at forbedre dit liv og omgående forøge glæden.

1. Hvad afhænger det at have succes af?

Er det intelligens? Er det hårdt arbejde? Er det, hvem man kender? Eller er det held? Ved at kende livets underliggende regler og anvende deres principper, opnår man tryghed i sit arbejde, i personlige relationer og på alle andre områder af livet.


2. Forvirring

Lær, hvordan du kontrollerer kaos ved at indføre et enkelt princip, der får styr på forvirring og skaber orden. Ved at forstå, hvad forvirring faktisk består af, kan du stoppe den øjeblikkeligt.


3. Strukturen i kontrol

Alle bruger kontrol – alle aktiviteter kræver det. Men for mange mennesker har ”kontrol” et dårligt ry. Lær forskellen mellem ”god” og ”dårlig” kontrol. De faktorer, der afgør din evne til at kontrollere, bliver forklaret på dette kursus.


4. Affinitet, Realitet og Kommunikation

At skabe, forstå og forbedre menneskelige relationer står og falder med tre faktorer: Affinitet, Realitet og Kommunikation (A-R-C). Lær, hvordan A-R-C bruges til at forbedre alle dele af livet.


5. A-R-C og Toneskalaen

Er det umuligt at forudse, om en person vil være til at stole på, en god medarbejder eller en god ven? Menneskelige emotioner kan synes uforudsigelige, hvis man ikke forstår Toneskalaen. Disse er yderst vigtige redskaber til at håndtere alle mulige slags personlige relationer.


6. De otte dynamikker

Find ud af, hvordan livet kan forstås, ved at opdele det i otte hovedområder. De otte dynamikker er et Scientology gennembrud, der åbner for en helt ny forståelse af livet – og viser, hvordan man kan leve det fuldt ud.


7. Udmattelse

Mange mennesker tror, at svaret på udmattelse er energi. Men faktisk har energi ikke meget med det at gøre, om noget overhovedet. Forstå udmattelse, og lær en nøjagtig fremgangsmåde, som enhver kan anvende til at overvinde den.


8. Den der har succes

Hvad skal der helt nøjagtigt til for at få succes? Her er et sammendrag af de principper og elementer, der præsenteres i Kursus i personlig effektivitet. Ved at forstå, integrere og anvende dem i din dagligdag, kan du få succes.


”Og når man ser livets sandhed, kan man så træffe bedre beslutninger om alt andet. Hver eneste ting, jeg satte mig for, begyndte pludselig bare at flyve.” – Nicole

”Jeg tænkte: ’Ok, det er enkelt, lad mig gå hen og prøve det.’ Jeg følte mig meget bedre tilpas, og jeg tænkte: ’Åh du godeste.’ Hvordan kan noget så enkelt virke så hurtigt og så gøre nøjagtigt, hvad det sagde, det ville gøre i bogen?” – Jim

KURSET OMFATTER:

 • Gratis tester
 • En film, der illustrerer Scientology principperne fra bogen Arbejdets problemer
 • Alle kursusmaterialerne
 • Bogen Arbejdets problemer: Scientology anvendt på hverdagen af L. Ron Hubbard
Deltag i Kursus i personlig effektivitet
SCIENTOLOGY KURSER TILBYDES DAGLIGT

Din nærmeste Scientology organisation