DAVID MISCAVIGE:

VERDENSOMSPÆNDENDE KAMPAGNER FOR SOCIALE FORBEDRINGER

Tager ansvar for samfundets onder og udvirker en forandring gennem programmer sponseret af kirken

”Jeg behøver ikke at fortælle dig, hvad der er galt. Du kan selv se dig omkring og finde adskillige tilstande, der alle er tegn på forfald og årsager til smerte. Du ved, det ikke burde være sådan.” – L. Ron Hubbard

Den verdensomspændende ødelæggelse og menneskelige lidelse forårsaget af stofmisbrug, analfabetisme og moralsk forfald – for ikke at nævne naturlige og menneskeskabte katastrofer – er ikke til at tage fejl af. Disse katastrofer truer med at rive samfundets struktur i stykker og har i mange dele af verden forårsaget uoprettelig skade.

Det, der klart mangler i bekæmpelsen af disse dommedagsscenarier, er effektive løsninger. Derfor udviklede L. Ron Hubbard i løbet af sin forskning i sindet og ånden metoder til at tage sig af de kriser, der truer vor verden.

For at få disse løsninger taget i brug har scientologer sponseret permanente internationale centre, der tjener som ”generatorer”, der derved sætter omfattende bevægelser i gang, hvad angår moral, læse- og skrivefærdighed, narko-afvænning og -rehabiliteringen.

For at virkeliggøre Scientologys større humanitære mål fremlagde David Miscavige en strategi, der førte kirken ind i en multimedietid, og som tilbød nemt forståelige, hurtigt distribuerbare og let tilgængelige redskaber, der kan øge bevidsthed samt oplyse og aktivere millioner.

Resultatet: Scientology kirkens revolutionerende humanitære og sociale programmer. Disse programmer er fuldkommen unikke, på forkant med udviklingen og vigtigst af alt – de er effektive.

Følgende er korte oversigter og resultater af Scientology religionens globale kampagner. De er hver især en håndgribelig demonstration af, hvad der kan gøres, når én mand, der er fast besluttet på at opnå den vision, Grundlæggeren betroede ham, rækker en hjælpende hånd ud til andre med den fulde støtte fra den religiøse bevægelse, han leder.