MILANO, ITALIEN

EN MEGA IDEEL ORG FOR MILANO HILSER HELE VERDEN

31. OKTOBER 2015

Tusinder samles for at feste i Italiens kultur- og modemekka, der nu er hjem for verdens største Ideelle Scientology Organisation.

Med endnu en historisk præstation inden for et år med fremskridt for Scientology religionen uden sidestykke åbnede den seneste Ideelle Organisation sine døre for Milano den 31. oktober, da et overstrømmende publikum på omkring 8.000 italienske scientologer, gæster og notabiliteter mødtes for at tage del i afsløringen af en Ideel Kirke med enestående format og stil i den europæiske storby, der er kendt for stil og raffinement.

David Miscavige, bestyrelsesformand for Religious Technology Center, fik en passioneret modtagelse af tusinder af scientologer og gæster, som var til stede for at indvie den nye Ideelle Scientology Kirke i Milano, da han gik på talerstolen.

David Miscavige, bestyrelsesformanden for Religious Technology Center – som fløj direkte til Milano fra Storbritannien efter at have forestået indvielsen af det Ideelle Saint Hill den 18. oktober og 31-års jubilæet for Den Internationale Forening af Scientologer (IAS) den 23. oktober – indviede den Ideelle Organisation i Milano.

”Jeg er yderst beæret over at være sammen med jer på denne dag, som overgår alle tidligere dage. For hvis der nogensinde var en by, der var bestemt til at være sæde for en Ideel Org, så er det jeres Milano. Denne by der er fuld af ældgammel pragt og moderne fremsyn. Denne fornemme og prægtige by. Denne by hvor gaderne pulserer af energi, og kreativiteten udstrømmer fra dens sjæl. Denne oprindeligt ’Ideelle By’. I dag fejrer vi virkelig en org, der er så ideel som nogen. Og derfor en org der er indbegrebet af denne LRH grundsætning: ’Solen går aldrig ned over Scientology.’ Og således indvier jeg denne bygning til en fremtid præget af en Scientology renæssance – en renæssance med evigt liv.”

Verdens største Ideelle Scientology Organisation, den strømlinede og moderne ideelle Milano-kirke, er en bygning på 9.500 m², som omkranser en gårdsplads på mere end 2.000 m², og det hele ligger på en grund, som er 6.000 m². Den nye kirkes beliggenhed er meget iøjnefaldende på byens Fulvio Testi Avenue, og den skuer ud over Milanos elskede Parco Nord. Den udgør en hel husblok i det hurtigt spirende Bicocca-distrikt.

Adskillige italienske ledere, der var engagerede i at arbejde sammen med Kirken for at skabe en bedre verden, deltog sammen med scientologerne i den epokegørende event i lørdags. Gianfranco Tucci, byrådsmedlem i Milano; Marcello Arena, leder af sportsaktiviteter for Milano kommunes politistyrke; Carlo Proserpio, formanden for branchesammenslutningernes råd i det nordlige Milano; Gelek Yakar, formand for Mandela-centeret for bevaringen af Tibets kultur; og Fabio Bergomi fra Det Ledende Råd for frivilligt arbejde i storbyen Milano trådte op på talerstolen for at dele denne passion.

Gianfranco Tucci bød Kirken velkommen til dens nye lokaler: ”Det at have en Scientology kirke af så store dimensioner i vores distrikt er med til at integrere vores mangfoldige sociale og kulturelle virkelighed og tjener samtidig som et åndeligt referencepunkt og et mødested for alle, der ønsker at forbedre livskvaliteten for de mennesker, der bor her. Og dermed har I vundet min største respekt.”

Marcello Arena talte om sit samarbejde med Kirken om en øget oplysning om stoffer i hele byen: ”Jeres Kirkes Sandheden om stoffer-kampagne har betydet, at jeg i dag har stor respekt for scientologer. Det, I gør, er temmelig bemærkelsesværdigt. Og samarbejdet mellem de officielle og frivillige kræfter er det, der vil bringe en aktuel forbedring til samfundet. I den ånd vil jeg meget gerne kunne bruge jeres auditorium til kommende møder og arrangementer for det lokale politikorps. Jeg håber, at I ikke har noget imod det, hvis vi kommer her hele tiden!”

Den næste på talerstolen var Gelek Yakar, som særligt fremhævede Scientologys grundlægger L. Ron Hubbards indvirkning på global tolerance og gensidig respekt: ”L. Ron Hubbards værker er blevet bevaret, læst og lyttet til af millioner over hele verden. Vi bør takke ham for, hvad han har gjort – for hans visdom. Hans ord har virkelig gjort indtryk på utroligt mange mennesker. For mit vedkommende kan jeg kun takke ham for at inspirere scientologer og således starte en international bevægelse, der arbejder for en øget respekt for hvert eneste menneske ikke bare i Italien, men over hele verden.”

Blandt medlemmer af Scientology kirken i Milano fandt Carlo Proserpio andre mennesker, der deler hans vision for samfundet, og som har påtaget sig at gøre det nødvendige arbejde, der skal til for at realisere den: ”I denne nye kirke er der folk, der ønsker at ændre samfundet til det bedre. Folk som gør en effektiv indsats for at komme stofmisbrug til livs og for at genoprette de moralværdier, som vi alle anerkender som sande og vigtige. Derfor håber jeg, at I vil hjælpe med at skabe et ideelt område i denne del af Milano – et område hvor folk kan leve og respektere hinanden, hjælpe hinanden og opnå fremgang. Så tak for, hvad I har gjort, og for hvad I vil komme til at gøre.”

Til sidst talte Fabio Bergomi om det arbejde, som udføres af PROCIVICO, civilbeskyttelses-frivillige blandt lokale scientologer – Frivillige Scientology Hjælpere som leverer forsyninger til nødhjælpsgrupper på frontlinjerne: ”Da Seveso-floden gik over sine bredder sidste november, besvarede I det første varsel og ankom på stedet midt om natten. Og I gjorde det uden tanke på andet end at gøre alt, hvad I kunne, for at hjælpe andre. Derfor er jeg yderst taknemmelig for, at I er blevet en del af den frivillige bevægelse i vores by, Milano.

Milanos Ideelle Org står som et vigtigt symbol, der perfekt reflekterer den legendariske bys storhed – et betagende eksempel på stil og formål for Scientology organisationer i Italien og i resten af verden. Elegant og tidløs marmor, snedkerarbejde i mørkt træ og blankpudset rustfrit stål er fremhævet i rødt hele vejen igennem, så det fremkalder minder om områdets berømte Ducatier og Ferrarier.

Stedet byder på en komplet restaurant og café. Kirkesalen er den største blandt alle Ideelle Orger og vil blive brugt til alle former for Scientology forsamlinger, inklusive søndagssamlinger, bryllupper, navngivningsceremonier samt en masse arrangementer på tværs af lokalsamfundet for medlemmer af enhver trosretning.

Orgens omfattende informationscenters udstilling med over 500 film viser de grundlæggende Dianetik og Scientology anskuelser og udøvelser og fortæller om L. Ron Hubbards liv og levned. Informationscentret giver også et detaljeret overblik over de mange humanitære programmer, som Kirken sponserer. Herunder et verdensomspændende menneskerettighedsinitiativ; et ligeså vidtrækkende narkouddannelses- og afvænningsprogram; et globalt netværk med læse- og indlæringscentre samt programmet med Scientologys Frivillige Hjælpere, der nu udgør den største uafhængige nødhjælpsgruppe på Jorden.

Den nye Ideelle Org indeholder desuden adskillige seminarlokaler og klasselokaler samt en hel etage, der er beregnet til Scientology auditering (åndelig vejledning).


Scientology Kirken har nydt større ekspansion i løbet af det sidste tiår end i de foregående 50 år tilsammen, og de første 10 måneder af 2015 var kendetegnet af yderligere historiske resultater for religionen og dens humanitære programmer, inklusive:

Der er planlagt flere indvielser i Australien, Afrika, Europa og Nordamerika i det kommende år.