TILVÆRELSENS DYNAMIKKER

ONLINE-KURSUS

På dette kursus vil du lære:

  • Den grundlæggende motivation bag alle dine handlinger og beslutninger.
  • De otte separate dele, der udgør livet, og hvordan de forholder sig til hinanden.
  • Hvordan man sikkert kan træffe de rigtige beslutninger i livet.

Kursusoversigt

I årtusinder har mennesket forsøgt at finde sin plads i denne materielle verden. Hvordan forholder man sig til livet og til sine medmennesker? Hvad er ens reelle forpligtelser, og hvem er man forpligtet over for?

Der kom ikke nogen afgørende svar, hverken fra de gamle grækere eller fra de senere tiders materialistiske tænkere.

Således forblev det, indtil L. Ron Hubbard indså, at han havde nået det mål, han så længe havde søgt: Et grundprincip, der gælder alt levende, og en fællesnævner, der kan forklare alt liv.

Det blev udgangspunktet for et væld af informationer, der kastede nyt lys over menneskets natur og over selve livet.

Principperne på dette kursus giver svar på de gamle moralske dilemmaer om rigtigt og forkert, og frembringer et nyt niveau af fornuft. De kan bruges til at ordne tilværelsens forskellige faktorer i forhold til hinanden, så man træffer de korrekte beslutninger, hver gang man står over for valg og får en ny indfaldsvinkel til de muligheder, man har i tilværelsen.

Hubbard har videreudviklet principperne i en mængde andre skrifter og foredrag. Det følgende repræsenterer essensen af emnet og er en praktisk indfaldsvinkel til det at leve en vellykket tilværelse, der benyttes af millioner af mennesker.

 

Detaljer om kurset

Lethed ved at studere

Dette kursus er et trinvist forløb med en række læseopgaver og spørgsmål for at efterprøve din forståelse.

Før du begynder, opretter du dit eget personlige logon til Scientology websitet. Når du er logget ind, vil online-programmet lede dig gennem hvert trin af kurset til fuld færdiggørelse med alle kursusmaterialer leveret fra Scientology hjemmesiden.

Kursuslængde

4 timer. Du kan imidlertid tage kurset i dit eget tempo. Med andre ord gøres det ikke på tid. Kurset er vores service til dig, gratis.

Materialer

Hæfte: Tilværelsens dynamikker
eller Håndbog i Scientology

Dine kursusmaterialer er også en del af online-kurset. Med andre ord, når du er logget på, kan du læse materialerne fra online-kursusprogrammet, mens du laver hvert trin. Vi vil dog anbefale, at du downloader hæftet gratis eller køber det, så du kan gennemlæse det og henvise til det, når du ikke er logget ind i kursusprogrammet.

Kursusledelse

Hvis du på noget tidspunkt har brug for hjælp med dine kursusopgaver, så tøv ikke med at kontakte din online-kursusleder, som du kan få fat i ved at bruge knappen ”Behøver du hjælp?” i dit online-kursusprogram. Online-kursuslederen vil bidrage til at sikre, at du forstår og opnår det maksimale udbytte af kursusmaterialerne. Slutresultatet er, at du er fuldt ud i stand til at anvende den information, kurset indeholder.

Kursusfærdiggørelse

Efter færdiggørelsen af Kursus i Tilværelsens dynamikker, får du et diplom tilsendt via e-mail.

 

Succeshistorier

”Det var virkelig en fantastisk oplevelse at lære om dynamikkerne [de forskellige drivkræfter gennem hvilke man overlever i livet]. Nu kender jeg en sådan fantastisk ting, der kan hjælpe alle til at forstå deres følelser bedre, og hvordan de kan ændre alt i deres liv. Det er et fantastisk værktøj for alle, herunder lærere, vejledere, forældre, sælgere og alle, der har at gøre med andre mennesker.

En person, som jeg hjalp, er nu blevet forelsket og helt fri til at leve i sit forhold, efter at hun har haft det dårligt med et problem i over 10 år, men efter at hun havde set på det gennem dynamikkerne, var det væk.

Med de værktøjer og den indsigt, jeg har fået gennem dette kursus, kunne jeg hjælpe mennesker med problemer (mange af dem), de havde haft i livet i over 10 år eller længere, og det hele blev klaret meget let.

Jeg anbefaler, at alle tager dette kursus.”

– J.M.


”Kurset hjalp mig til at kigge uden for mig selv og tage andre områder i betragtning, som jeg selv tit overser, og som tit også overses af andre. De praktiske opgaver hjalp mig til at se tingene på en meget større skala, specielt med hensyn til at beslutte hvad der er optimale løsninger.

Det var et meget givende job at hjælpe nogen med at finde den ideelle løsning på en situation, som hun stod over for, ved at bruge dynamikkerne [de forskellige drivkræfter gennem hvilke man overlever i livet] som et ’referencepunkt’. Det var en stor gevinst for os begge.

Jeg er begyndt at blive involveret i og er langt mere tilpasset til alle dynamikkerne i modsætning til bare nogle få, siden jeg blev færdig med dette kursus, og det er virkelig en betydningsfuld gevinst. Tak for jeres vejledning, opmuntring og hjælp med dette kursus.”

– R.L.