TILVÆRELSENS DYNAMIKKER

ONLINE-KURSUS

På dette kursus vil du lære:

  • Den grundlæggende motivation bag alle dine handlinger og beslutninger.
  • De otte separate dele, som livet består af, og hvordan de forholder sig til hinanden.
  • Hvordan man selvsikkert træffer de rigtige beslutninger i livet.

Kursusoversigt

I årtusinder har mennesket forsøgt at finde sin plads i denne materielle verden. Hvordan skal man forholde sig til livet og til sine medmennesker? Hvad er éns egentlige forpligtelser, og hvem er man forpligtet over for?

Fyldestgørende svar lå ikke lige for. Hverken hos de gamle grækere eller de nutidige materialister.

Således forblev det indtil L. Ron Hubbard indså, at han havde nået det mål, han så længe havde søgt: Et grundprincip, der gælder alt levende, og en fællesnævner, der kan forklare alt liv.

Det blev udgangspunktet for et væld af informationer, der kastede nyt lys over menneskets natur og over selve livet.

Principperne i dette kursus kan hjælpe en med at løse de gamle moralske dilemmaer om rigtig og forkert, og dermed opnå et nyt fornuftsniveau. De kan bruges til at ordne tilværelsens forskellige faktorer i forhold til hinanden, så man træffer de korrekte beslutninger, hver gang man står over for valg, og får en ny indfaldsvinkel til de muligheder, man har i tilværelsen.

Hubbard har videreudviklet principperne fra en mængde andre skrifter og forelæsninger. Men dette kursus og det medfølgende hæfte repræsenterer essensen af emnet og er en praktisk indfaldsvinkel til det at leve en vellykket tilværelse, som millioner af mennesker benytter sig af.

 

Detaljer om kurset

Hvor let det er at studere kurset

Dette kursus er et trinvist forløb med en række læseopgaver, essays og praktiske øvelser.

Før du begynder, opretter du din egen personlige konto på Scientology hjemmesiden. Når du så er logget ind, vil online-programmet lede dig gennem hvert trin af kurset til fuld færdiggørelse med alle kursusmaterialer leveret fra de Frivillige Hjælperes hjemmeside.

Kursets varighed

4 timer Du kan imidlertid tage kurset i dit eget tempo. Med andre ord gøres det ikke på tid. Kurset er vores service til dig, gratis.

Materialer

Hæfte: Tilværelsens dynamikker
eller Håndbog i Scientology

Dine kursusmaterialer er også en del af online-kurset. Med andre ord, når du er logget på, kan du læse materialerne fra online-kursusprogrammet, mens du laver hvert trin. Vi vil dog anbefale, at du downloader hæftet gratis eller køber det, så du kan gennemlæse det og henvise til det, når du ikke er logget ind i kursusprogrammet.

Kursusledelse

Under dit kursusforløb vil du modtage vejledning fra din personlige online-kursusleder, der vil hjælpe med at sikre, at du forstår og opnår det maksimale udbytte af kursusmaterialerne. Slutresultatet er, at du er fuldt ud i stand til at anvende oplysningerne heri. Hvis du har yderligere spørgsmål, så kontakt os her.