SAINT HILL, EAST GRINSTEAD, STORBRITANNIEN

INDVIELSEN AF DET IDEELLE SAINT HILL ER KRONEN PÅ VÆRKET FOR ET EKSTRAORDINÆRT ÅR MED MASSER AF SCIENTOLOGY EKSPANSION

18. OKTOBER 2015

Saint Hill i East Grinstead, Storbritannien, har kolossal betydning i Scientology. Det er stedet, hvor Scientologys grundlægger L. Ron Hubbard boede, forskede og gjorde revolutionerende opdagelser om ånden og livet samt sikrede religionens dynamiske fremtid. Og nu, hvor stedet er Ideelt, er Hubbards vision blevet gjort til virkelighed gennem det storslåede, ideelle Saint Hill.

Den dynamiske restaurering og udvidelse af det legendariske Saint Hill gods i East Grinstead, Storbritannien, blev afsløret under indvielsen søndag den 18. oktober foran et publikum på omkring 2.000 festdeltagere. Indvielsesceremonien blev iscenesat på et sted, der har enorm betydning for scientologer verden over. Det var på denne enestående ejendom, at grundlæggeren af Scientology L. Ron Hubbards banebrydende opdagelser i 1960’erne åbnede den øvre del af Scientology Broen til Fuldkommen Frihed.


David Miscavige, bestyrelsesformand for Religious Technology Center, ledede indvielsesceremonien for det Ideelle Saint Hill. De tusinder af scientologer, der var til stede, var begejstrede, da han vendte tilbage til Storbritannien for at lede denne helt ekstraordinære indvielse.
David Miscavige, bestyrelsesformand for Religious Technology Center, ledede indvielsesceremonien for det Ideelle Saint Hill. De tusinder af scientologer, der var til stede, var begejstrede, da han vendte tilbage til Storbritannien for at lede denne helt ekstraordinære indvielse.
 

Et afgørende øjeblik i det, der har vist sig at være en periode med hidtil usete bedrifter for Scientology, var indvielsesceremonien af det Ideelle Saint Hill, der markerede det præcise øjeblik, hvor selve essensen af, hvad Scientology religionen er blevet til, opnåede perfekt synkronisering med Hubbards revolutionerende vision.

Erin Banks fra kirkens internationale Public Relations-kontor indledte indvielsesceremonien og opbyggede spændingen med denne indledning: ”På samme måde som Saint Hill er et sted, som så mange kalder hjem … og Saint Hill er en Org, som så mange kalder deres org ... så har dette område en varig personlig betydning for David Miscavige, bestyrelsesformanden for Religious Technology Center. Det var på Saint Hill, han modtog sin egen uddannelse som auditor, og faktisk huskes han stadig som det 12-årige vidunderbarn, der blev stedets yngste professionelle auditor. Resten er, som de siger, historie!”

David Miscavige indtog derefter scenen og gav en varm og livlig velkomst til deltagerne i indvielsen. ”I dag er det ikke blot en ny Ideel Avanceret Org og Saint Hill for Storbritannien, men hele Saint Hill i sin helhed og en afspejling af netop det, som Ron altid ønskede sig,” sagde David Miscavige. ”Hans drømme, hans vision og hans planer – det hele er nu udført til punkt og prikke.”

Efter at have givet en malende beskrivelse af de fuldt restaurerede og udvidede faciliteter på det Ideelle Saint Hill, fortsatte David Miscavige: ”Ja, dette er vores historie. Dette er Saint Hill. Og dette er, hvad der lever videre i dag på Saint Hill-basen – juvelen i Scientologys krone.” Øjeblikke før han klippede snoren på den fantastiske ejendom, erklærede David Miscavige klart og tydeligt: ”Jeg tilegner hermed dette nye Ideelle Saint Hill til L. Ron Hubbard og til den Bro, han byggede til evigheden!”

Saint Hill var Hubbards personlige hjem i løbet af en periode med spændende opdagelser og uforlignelige fremskridt. Det var her, han leverede det berømte Saint Hill Special Briefing-kursus, afsluttede kortlægningen af ruten til tilstanden clear og det første af de højere niveauer af åndelig bevidsthed, OT (opererende thetan)-niveauerne, samt udviklede Gradkortet, der fører en person fra hans første trin i Scientology gennem hver eneste højere tilstand af bevidsthed og evne; og desuden udviklede han den fremtidige administrative struktur for alle Scientology kirker.

Da Hubbard oprindeligt udtænkte planerne for og personligt designede slottet på Saint Hill, skulle det huse det voksende antal scientologer, der valfartede til East Grinstead for at tage del i de nye tekniske gennembrud, han var i gang med at virkeliggøre.

Saint Hill vedbliver med at være den standard, som alle Scientology organisationer bliver målt efter. Og der blev omhyggeligt taget højde for, at dens upåklagelige restaurering var i fuldstændig samklang med Hubbards begrebsdannelse og de administrative retningslinjer, som han fastsatte for en Ideel Scientology Organisation.

Området, der er udformet til at yde maksimal levering, byder på en ny udvidelse af slottets struktur, der kraftigt forøger den tidligere kapacitet for levering af Scientology auditering. Faktisk fordobler udvidelsen antallet af dets auditeringslokaler, samtidig med at man også fordobler antallet af kursuslokaler. Stedet indeholder desuden en fløj til uddannelse og rådgivning i forbindelse med Solo-auditering (medlemmer der auditerer sig selv gennem tilstanden clear og de avancerede niveauer).

Der er også rejst en ny kantine på Saint Hill ved siden af slottet, og den har et uhindret udsyn til det smukke landskab i Sussex. Det er en perfekt ramme til at nyde et måltid eller en pause mellem Scientology servicer, og det fungerer også som et samlingssted for dem, der deltager i Saint Hills mange arrangementer.

Hele ejendommen, der strækker sig over de bølgende bakker ved Saint Hill, blev fuldstændig renoveret til ideelle standarder. Dette omfatter alle vejene, parkeringspladserne og stierne såvel som stedets overdådige væksthus og haven, der nu er besmykket med ca. 1.000 nye planter og træer. Ethvert aspekt af Saint Hill er blevet grundigt renoveret.

Kun få skridt fra slottet ligger Saint Hill Manor, det internationalt berømte hjem for Scientologys grundlægger L. Ron Hubbard. The Manor byder velkommen til tusinder af besøgende til rundture og arrangementer for såvel offentligheden i almindelighed som for dignitarer, herunder diplomater, medlemmer af parlamentet, kunstnere og menneskerettighedsledere, byrådsmedlemmer, borgmestre og embedsmænd fra hele Storbritannien. The Manor, der er blevet omhyggeligt restaureret og istandsat i anledning af Hubbards hundredår (1911-2011), er blandt de historisk mest betydningsfulde godser i Sussex.

Det ikoniske gods og slottet på Saint Hill i det frodige Sussex-landskab er et internationalt vartegn for scientologer overalt. Som en scientolog bemærkede: ”Du føler, at du træder ind i Scientologys historie ... det har Rons aura.”


Indvielsen af det Ideelle Saint Hill er højdepunktet for en hidtil uset række af indvielser i de seneste måneder, som således afspejler en kolossal udvidelse af religionen.

Den 18. juli kom indvielsen af det Ideelle Kontinentale Forbindelseskontor (CLO UK), der er beliggende bogstaveligt talt på den anden side af vejen over for Saint Hill i den historiske Fonthill Lodge, der består af fem bygninger fordelt over 17 idylliske hektar.

Den 5. september fejredes indvielsen af det kontinentale Narconon Storbritannien, et rehabiliterings- og uddannelsescenter, der blev indviet på en landejendom bare 30 km fra Saint Hill i udkanten af byen Maynards Green, East Sussex. Gennem generøse bidrag fra medlemmer af den Internationale Forening af Scientologer (IAS) blev det muligt at etablere dette center, der nu tjener som et mønster-rehabiliteringscenter og uddannelsescenter for medarbejdere i Narconons rehabiliteringsprogram i England, Irland, Skotland og Wales.

I horisonten er der nye ideelle engelske kirker, der åbner i Birmingham, Manchester, Plymouth og Sunderland, og hertil er nye ideelle kirker også planlagt i Brighton og Edinburgh. De vil slutte sig til den Ideelle Scientology Kirke i London, der åbnede i 2006 på Queen Victoria Street i hjertet af byen, sammen med Londons Dianetics og Scientology Livsforbedringscenter på Tottenham Court Road og Fitzroy House, det historiske hjem for L. Ron Hubbard i London i 1950’erne. London-kirken var hjemsted for det første Scientology bryllup i England efter den britiske højesterets enstemmige beslutning om at anerkende Scientology som en religion. Alle disse betydningsfulde kirker fuldfører Scientologys voldsomt forøgede tilstedeværelse i Storbritannien.


Saint Hill forbliver også bindeleddet for kirkens humanitære kampagner i Storbritannien. De omfatter:

  • Sandheden om stoffer: Engelske frivillige fra initiativet med oplysning om stoffer og forebyggelse af stofmisbrug har uddelt næsten 5 millioner eksemplarer af informationshæftet Sandheden om stoffer, herunder 1,5 millioner uddelt under Londons Olympiske Lege, Glasgow Commonwealth Games og Edinburgh-festivalen. Ved at gennemføre over 400 arrangementer om forebyggelse af stofmisbrug årligt har frivillige introduceret millioner af mennesker til kampagnen. Scientologer i Storbritannien organiserede en syv-ugers Stoffri London fodboldturnering om sommeren, hvor sportsfolk var fortalere for et stoffrit liv i forbindelse med hver kamp. Og Jive Aces, Storbritanniens førende swingband, er fortalere for et stoffrit liv på alle koncerter og festivaler, hvor de optræder.
  • United for Menneskerettigheder og Unge for Menneskerettigheder: Til støtte for FN’s Verdenserklæring om Menneskerettighederne gennemfører scientologer fra Storbritannien projekter med undervisning i menneskerettigheder både hjemme og i udlandet, f.eks. i Indien, Pakistan og Nepal. De har sørget for undervisning af over 250.000 unge i Verdenserklæringen om Menneskerettighederne ved at bruge disse undervisningsmaterialer.
  • Vejen til lykke: I de sidste fem år har scientologer uddelt over en million eksemplarer af moralkodeksen Vejen til lykke, der er en baseret på sund fornuft, herunder i den indre bys urocentre. Frivillige uddelte mere end 50.000 eksemplarer af hæftet for at bringe ro til London og andre byer over hele Storbritannien under optøjerne i august 2011.
  • Frivillige Hjælpere: Frivillige Hjælpere (VM’er) fra Storbritannien yder daglig støtte til mennesker i nød i deres lokalsamfund. Britiske VM’er har reageret på katastrofer hjemme og i udlandet, herunder oversvømmelser i Storbritannien og Pakistan, togafsporingen i Cumbria i 2007, bombeattentatet i London 2005, tsunamien i det sydlige Asien og terrorangrebet i New York City.


Scientology Kirken er ekspanderet mere i de sidste ti år end i de foregående 50 år tilsammen. En række historiske resultater for religionen i de første ni måneder af 2015 bekræfter dette.

Disse omfatter indvielsen af en Ideel Scientology kirke i Tokyo den 8. august; Scientologys informationscenter og seks humanitære og sociale centre ved Kirkens åndelige hovedkvarter i Clearwater, Florida, den 11. juli; en storslået Ideel Scientology kirke i Bogotá, Colombia, den 5. juli; og indvielsen i april af en Ideel Scientology kirke hvor Schweiz, Tyskland og Frankrig mødes: i Basel, Schweiz.

Der er planlagt flere indvielser i Australien, Afrika, Europa og Nordamerika i det kommende år.