MEXICO CITY, MEXICO

MEXICOS CITYS NATTEHIMMEL LYSER OP MED ÅBNINGEN AF SCIENTOLOGY KIRKEN FOR DEL VALLE

1. MARTS, 2024

Lidenskab og engagement giver næring til Scientologys ekspansion, i det den spektakulære nye Ideelle Kirke rejser sig som en ledestjerne for frihed på Mexicos skyline.

Fredag den 1. marts spillede mariachis, som søgelys der dansede på nattehimlen over Colonia del Valle, et af Mexicos Citys ældste og mest livlige kvarterer. I synkroniseret fejring faldt Indvielses-båndet, fyrværkeriet lyste op og tusinder jublede og bød den nye Scientology Kirke Del Valle velkommen.

Prominent synlig fra halvanden kilometer væk fyldte festmusik og begejstret snak den 5.100 kvadratmeter store facilitet, da Del Valles nye Ideelle Org åbnede for at bebude den fortsatte ekspansion af religionen. Den nye 12-etagers Kirke ligger lige ved Avenue Universidad i Del Valle, dens tårnhøje, 80 fods oplyste Scientology skilt, der nu byder velkommen til den mest befolkede by på den vestlige halvkugle og den største spansktalende by i verden.

Hr. David Miscavige, Bestyrelsesformanden for Religious Technology Center, forestår den historiske ceremoni og byder velkommen til den store skare til stede som anerkendelse af Del Valle’s nye Scientology Kirke.

Denne stærke velkomst ankom med autoritet, da hr. David Miscavige, den kirkelige leder af Scientology religionen, indtog scenen for at tale til alle tilstedeværende. ”Husk, at den inderste essens og livets kraft i en Ideel Org er, som vores Grundlægger forestillede sig: ’En aktivitet, hvor mennesker kom for at opnå frihed, og hvor de havde tillid til at kunne opnå den.’ Det er det, vi fejrer i dag. Det er den gave, I giver. Og visionen, der blev gjort sand af jer, heltene i denne bevægelse, for at skabe denne Ideelle Org,” sagde hr. David Miscavige. ”Vil I gerne se historien bag udviklingen i denne latinamerikanske megaby? Tja, øjeblikket er over os – lige her og lige nu.”

Blandt de fremtrædende personer og samfundsledere, der var til stede, var hr. Cristian Badillo, leder for Stiftelsen for National Bevidsthed om Religiøs Frihed. Som følge deraf talte hr. Badillo om Scientologys Grundlægger L. Ron Hubbard om de 21 leveregler for en bedre tilværelse i Vejen til lykke, som et afgørende redskab til at opbygge enhed blandt folk af alle trosretninger.

”For at realisere det Mexico vi ønsker, skal sandheden inde i Vejen til lykke gives videre, fra person til person, indtil den strækker sig fra Baja til Yucatán,” sagde hr. Badillo.

”Jeg har haft det privilegium at levere levereglerne til spansktalende områder og trosmenigheder. Jeg har givet dem til ungdomsfængsler. Og ligesom jeg personligt oplevede, så jeg andre have deres egen erkendelse af sandheden. En sandhed så sikker som jorden under ens fødder. Hvorefter det var ubestrideligt: L. Ron Hubbard har skrevet et universelt sprog. Og vi skylder menneskeheden at fortælle folk af enhver baggrund, enhver tro, overalt: ’Du kan opdage din egen vej til lykke!’”

Kongresmedlem Luis Zamora Romero var også en beæret gæst. Hr. Romero har viet sit liv til at kæmpe for lige rettigheder, og blandt mange poster fungerer han som medlem af Nayarits justitsministerium og menneskerettighedskommission.

”Jeg ledte på himlen og jorden efter måder at vise folk deres menneskerettigheder på – indtil jeg opdagede jer,” sagde hr. Romero. ”Vi deler den overbevisning, at menneskerettigheder ikke kun er en rettighed, men en pligt fra en person til en anden.

”Det er derfor, vi har lært både ofrene og dem, der overtræder dem. Vi var endda værter for en national ungdomsfejring med over 7.000 deltagere. Sammen arrangerede vi 9.000 hæfter om Menneskerettigheder på jorden for at udtrykke ’Kend jeres menneskerettigheder’ og således skabte den længste sådanne sætning i historien. Ved at gøre det viste vi ikke kun vores kollektive engagement, vi satte en Guinness Verdensrekord! Og så sammen vil vi snart sætte en ny verdensrekord som den største bevægelse på Jorden.”

Hr. Fabián Aranda García, en advokat og juridisk rådgiver til den Landsdækkende Menneskerettighedskommission, fremmer temaet med gavmildhed og social forbedring. Hr. García er også professor i Etik og Sundhedslovgivning på det Nationale Autonome Universitet i Mexico og har arbejdet i næsten ti år med Scientology Kirken og den kirkesponserede vagthund for psykisk sundhed, Medborgernes Menneskerettighedskommission (MMK/CCHR).

”Det, der drev min vigtigste udfordring, er at opnå vigtig retfærdighed – og derfor er mit partnerskab med Scientology Kirken og CCHR,” sagde hr. Garcia. ”Det var, da en ny lov sagde: ’En læge kunne låse en person inde og beslutte, at han ikke længere kunne bestemme fremtiden for sit eget helbred, sine penge, sin uddannelse.’ Fordi, i lovens øjne, er de bare et nul.

”Hvis jeg ikke bekæmpede dette, var jeg ikke et offer, jeg var medskyldig. Sammen med jer gik vi direkte til det Nationale Parlament. Vi præsenterede vores sager og gav Mexicos ledere kendsgerningerne. Og med fremtiden for tusinder – selv millioner i balancen – vandt vi, og den totalitære lov blev annulleret!”

Fader Manuel Corral, Ledende sekretær for Institutionelle Forhold for den Katolske Kirke i Mexico, talte om essensen af enhed, som den dag symboliserede. ”Det er på tide ikke længere at skelne mellem nogen som helst trosretninger,” sagde Fader Corral. ”Vi har måske alle forskellige ideologier, men vi må alle kæmpe som en. Og gennem hver handling har I vist en autentisk religiøs enhed, og I har faktisk bragt religioner sammen.

Dette er min drøm, der går i opfyldelse. Og dette er jeres Grundlæggers drøm, der går i opfyldelse. Desuden har I plantet et symbol på den enhed i denne jord – og det er et ærefrygtindgydende vidunder for øjnene af os. Mens vi fejrer denne strålende nye Scientology Kirke, lad os nu drømme om et bedre Mexico City og et lysere Mexico. Og til ære for hr. Hubbard, lad os gøre det til virkelighed – sammen!”


Den nye Del Valle Ideelle Org giver hele byen en introduktion til Dianetics og Scientology, og det begynder med Informationscenteret til publikum. Dets udstilling med over 500 film præsenterer anskuelserne og udøvelserne i Scientology religionen samt fortæller om Grundlæggeren L. Ron Hubbards liv og arv. Informationscenteret giver også et detaljeret overblik over de mange Kirke-sponserede humanitære initiativer – herunder deres verdensomspændende oplysningskampagne om menneskerettigheder; vidtrækkende narkouddannelses-, forebyggelses- og rehabiliteringsprogrammer; et globalt netværk med læse- og indlæringscentre; samt Scientologys Frivillig Hjælper-program, der nu er en af verdens største uafhængige nødhjælpsgrupper. Centeret er åbent fra morgen til aften, hvor besøgende på egen hånd kan gå rundt og komme tilbage, så tit de vil.

Kirkesalen bruges til Scientologys menighedsforsamlinger, inklusive Søndagssamlinger, Bryllupper og Navngivningsceremonier – samt en masse arrangementer der er åbne til medlemmer af alle lokalsamfund på vegne af samfundssamarbejde. Den nye Kirke indeholder desuden adskillige seminarlokaler og klasselokaler ud over en fløj af lokaler til Scientology auditering (åndelig vejledning).


Ideelle Kirke Organisationer (Ideelle Orger) realiserer opfyldelsen af Grundlæggeren L. Ron Hubbards vision for religionen. De har ikke kun de ideelle faciliteter til at servicere Scientologister på deres vej op til højere niveauer af åndelig bevidsthed og frihed, men de er også beregnet til at tjene som et hjemsted for hele lokalsamfundet og et mødested, hvor der samarbejdes om at opløfte folk af alle trosretninger.

Indvielsen af den Ideelle Scientology Kirke Del Valle er Mexico Citys anden Ideelle Org. Den første blev indviet som den storslåede Nationale Kirke, der ligger lige ved siden af Kunstpaladset og ved siden af Højesteretten og Nationalpaladset. På grund af den fortsatte og eksplosive ekspansion af Scientology er der en fremtidig 30.600 kvadratmeter Ideel Avanceret Organisation, der vil tjene de 21 nationer i Latinamerika, som også er under opbygning i øjeblikket i Mexico Citys Las Lomas.

Indvielsen af Del Valle følger indvielsen af Scientology Kirken Austin, der blev åbnet i sidste weekend, lige over for University of Texas campus på den travle centrale korridor kendt som The Drag. Alt i alt har Kirken åbnet nye Ideelle Organisationer i større byer over hele verden, inklusive de latinamerikanske hovedstæder i Bogotá; London, Birmingham og Dublin på de Britiske Øer; på tværs af Europa i Bruxelles, Rom, Milano, Padova, Madrid, Berlin, Hamborg, Stuttgart, København, Malmø, Amsterdam, Basel og Budapest; i Mellemøsten i Tel Aviv; langs Stillehavsområdet i Tokyo, Kaohsiung, Auckland, Sydney, Melbourne og Perth; i Sydafrika i Johannesburg og Pretoria; og flere i Canada i Quebec og Cambridge.

Den uhørte ekspansion for Scientology religionen er videre præsenteret ved åbningen af nye Ideelle Kirke Organisationer overalt i USA, herunder New York City, Harlem, Buffalo, Washington, D.C., Atlanta, Tampa, Orlando, Miami, Nashville, Cincinnati, Columbus, Detroit, Twin Cities, Kansas City, Dallas, Denver, Salt Lake City, Phoenix, Las Vegas, Portland og Seattle. Og alene i Californien, i Sacramento, San Francisco, Los Gatos, San Jose, Silicon Valley, Ventura, San Fernando Valley, Pasadena, Los Angeles, Inglewood, Orange County og San Diego.

For at se en komplet liste over nye Ideelle Scientology Kirker, besøg Scientology.dk/IdealChurches.


For at disseminere Scientologys budskab endnu mere og besvare den overvældende interesse for religionen har Kirken lanceret sin egen satellit-tv kanal, Scientology Network, på DIRECTV Kanal 320, som også streamer live på da.scientology.tv, såvel som på flere platforme på 17 sprog i 24 tidszoner.