INTEGRITET OG ÆRLIGHED

ONLINE-KURSUS

På dette kursus vil du lære:

  • Grunden til at en person mister sit selvværd og sin selvrespekt.
  • Hvad der får folk til at trække sig tilbage fra deres forhold, deres karrierer, deres grupper eller endog deres drømme.
  • Den præcise teknologi der gør det muligt for dig at slippe fri af fortidens ugerninger – og afhjælpe de kvaler, som følger af overtrædelser.

Kursusoversigt

Hvad er det, der får folk til at trække sig tilbage fra at tage del i livet? Et sorgløst barn bliver reserveret og forsigtigt som teenager. En succesfuld karrierekvinde, der forlader det ene parforhold efter det andet, mangler selvagtelse. En pensioneret mand ser tilbage på sit liv og fortryder de valg, han har truffet.

Der er en grund til alle disse situationer, som er så udbredte. Det er ikke bare ”noget, der sker”, eller noget, der er underlagt skæbnen. L. Ron Hubbard samlede et meget omfattende forskningsmateriale, som har at gøre med årsagerne til, at man trækker sig tilbage fra andre og mister sin integritet, og det betyder, at det nu kan løses. Han udviklede også en præcis metode, så man kan hjælpe folk med at genvinde deres sans for ærlighed og selvagtelse. Knuste drømme og fortrydelse af tidligere handlinger behøver ikke at fortsætte med at trække folk ud af deres engagement i nutiden.

Der findes faktisk en mekanisme, som får folk til at trække sig tilbage fra personlige relationer, fra familier, fra grupper og ikke mindst fra deres drømme. Og den slags situationer kan afhjælpes. På dette kursus vil du opdage, hvordan du kan hjælpe andre med at genvinde deres integritet – og deres appetit på livet. Det er et nyt synspunkt på et gammelt problem, og det betyder, at man ikke længere behøver at sidde ude på sidelinjen og hjælpeløst se på andres kvaler. I stedet har man værktøj til sin rådighed, som grundigt løser op for den slags elendighed.

 

Detaljer om kurset

Lethed ved at studere

Dette kursus er et trinvist forløb med en række læseopgaver og spørgsmål for at efterprøve din forståelse.

Før du begynder, opretter du dit eget personlige logon til Scientology websitet. Når du er logget ind, vil online-programmet lede dig gennem hvert trin af kurset til fuld færdiggørelse med alle kursusmaterialer leveret fra Scientology hjemmesiden.

Kursuslængde

6 til 7 timer. Du kan imidlertid tage kurset i dit eget tempo. Med andre ord gøres det ikke på tid. Kurset er vores service til dig, gratis.

Materialer

Hæfte: Integritet og ærlighed
eller Håndbog i Scientology

Dine kursusmaterialer er også en del af online-kurset. Med andre ord, når du er logget på, kan du læse materialerne fra online-kursusprogrammet, mens du laver hvert trin. Vi vil dog anbefale, at du downloader hæftet gratis eller køber det, så du kan gennemlæse det og henvise til det, når du ikke er logget ind i kursusprogrammet.

Kursusledelse

Hvis du på noget tidspunkt har brug for hjælp med dine kursusopgaver, så tøv ikke med at kontakte din online-kursusleder, som du kan få fat i ved at bruge knappen ”Behøver du hjælp?” i dit online-kursusprogram. Online-kursuslederen vil bidrage til at sikre, at du forstår og opnår det maksimale udbytte af kursusmaterialerne. Slutresultatet er, at du er fuldt ud i stand til at anvende den information, kurset indeholder.

Kursusfærdiggørelse

Efter færdiggørelsen af Kursus i Integritet og ærlighed, får du et diplom tilsendt via e-mail.

 

Succeshistorier

”Jeg tog kurset Integritet og ærlighed og fik stor gavn af det! Kursusmaterialet var let at læse og meget grundigt. Jeg lærte en masse om mig selv ved at anvende dataene fra kurset. Så hjalp jeg en kollega ved at få hende til at anvende de samme data, hvorved hun virkelig gjorde nogle store gennembrud. Jeg har aldrig set hende så glad. Denne teknologi er let og ligetil, så det er ikke noget problem at sætte sig ind i den.

Det problem, mange mennesker har, er, at de tit retfærdiggør ting, åbenlyst skader holdet, når de virkelig burde samarbejde, tilbageholder oplysninger fra hinanden om deres fiaskoer, og hvad de har gjort. Men dette kursus retter op på arbejdspladser, holdet og skyldfølelser. Med denne teknologi kan du også blive fri for skyldfølelser og blive stærkere. Jeg er meget taknemmelig for denne teknologi og er forbløffet over, hvilken forskel den gør!”

– M.K.


”Da jeg læste hæftet Integritet og ærlighed, var der flere ting, der umiddelbart blev klare for mig, om, hvorfor jeg havde stoppet så mange venskaber, afbrudt forbindelsen til familien, og hvorfor jeg forlod min mand. Når jeg så tilbage på disse begivenheder, undrede jeg mig altid over, hvorfor jeg gjorde og sagde ting, som jeg vidste ville få den anden person til at tage afstand fra mig eller ikke ønske at have noget at gøre med mig overhovedet. Der var gange, hvor det var så slemt, at jeg troede, jeg ville blive sindssyg, for det gav overhovedet ikke nogen mening.

Da jeg læste materialerne i dette kursus, fik jeg de svar, jeg ledte efter. Jeg følte mig så lettet, at jeg begyndte at græde. Jeg græd meget, mens jeg læste dette hæfte igennem, fordi jeg indså, at jeg havde behandlet mine venner, familie og min mand så uretfærdigt.

Det er godt at bekende, hvilket jeg har gjort mange, mange gange. Men uden forståelsen af, hvorfor du gjorde, hvad du gjorde, er det bare snak. Der er ingen lettelse eller bedring. Jeg har været i hjælpegrupper og gået derfra med en værre skyldfølelse og større byrde, end da jeg kom. Kan du forestille dig, hvad man kunne opnå, hvis hjælpegrupper, psykologer, psykiatere og rådgivere læste dette hæfte sammen med deres klienter eller medlemmer og lavede øvelserne sammen? Jeg tror, at kriminaliteten ville gå drastisk nedad over hele verden!

Da jeg lavede øvelserne for kurset Integritet og ærlighed, kunne jeg have brugt mig selv som eksempel på dem alle. Da jeg kom til den sidste praktikopgave, lavede jeg den på mig selv, så jeg ville vide, hvordan man nemt kunne forklare det til en anden. Jeg var ikke klar over, hvilken stærk indvirkning det ville have på mig. Hver skadelig handling og withhold, som jeg skrev ned, bragte skyldfølelsen og skammen frem over det, jeg havde gjort og sagt. Da jeg forstod grunden til hver af dem, kunne jeg rydde op i dem, og de mistede deres kraft over mig. Og hver gang græd jeg. Jeg tror, at det var glædestårer over, at jeg ikke behøvede at bære smerten og forvirringen længere. Når jeg ser mig i spejlet nu, ser jeg kvikkere og gladere ud. Nu er mit sande jeg kommet frem.

Da jeg fik min datter og en klient til at gøre det samme, var det som om, nogen havde åbnet for en strøm af ord og tårer. Min datter skrev ikke bare sine skadelige handlinger og withholds ned på papiret, men hun fortalte mig også en masse ting mundtligt, som hun havde holdt for sig selv, fordi hun ikke ønskede at såre mine følelser eller gøre mig vred over det. Min datter fortæller mig ikke bare om ting, hun taler med mig nu.

Min klient og jeg begyndte på at gøre det samme derhjemme om formiddagen. Hun gik ikke hjem før om aftenen, fordi vi blev nødt til at tage pauser for at spise og lade hende græde og tage sig sammen til at skrive igen. Da hun gik, så hendes ansigt flere år yngre ud, de mørke rande under øjnene var næsten væk, og hun smilede for første gang, siden jeg havde mødt hende.”

– M.W.