INTEGRITET OG ÆRLIGHED

ONLINE-KURSUS

På dette kursus vil du lære:

  • Grunden til at en person mister sit selvværd og sin selvrespekt.
  • Hvad der får folk til at trække sig tilbage fra deres forhold, deres karrierer, deres grupper eller endog deres drømme.
  • Den præcise teknologi, der gør det muligt for en person at slippe fri af fortidens ugerninger – og afhjælpe de kvaler, som følger af overtrædelser.

Kursusoversigt

Hvad er det, der får folk til at trække sig tilbage fra at tage del i livet? Et sorgløst barn, der bliver reserveret og varsomt, når det bliver teenager. En succesfuld karrierekvinde, som går fra det ene forhold til det andet, lider af manglende selvsikkerhed. En pensioneret mand, der ser tilbage på sit liv og fortryder de valg, han har truffet.

Der findes en årsag til alle disse alt for almindelige situationer. Det er ikke bare ”noget der sker”, eller noget der er underlagt skæbnen. L. Ron Hubbard samlede et uhyre omfattende forskningsmateriale, som direkte omhandler og løser årsagerne til, at man trækker sig tilbage fra andre og mister sin integritet.

Han udviklede også en præcis metode, så man kan hjælpe folk med at genvinde deres sans for ærlighed og selvagtelse. Knuste drømme og anger over fortiden behøver ikke fortsat at trække folk ud af deres engagement i nutiden.

Der findes faktisk en mekanisme, som får folk til at trække sig tilbage fra forhold, fra familier, fra grupper og i særdeleshed fra deres drømme.

Man kan gøre noget ved den slags situationer. I dette hæfte og tilhørende kursus vil du opdage, hvordan du kan hjælpe andre med at genvinde deres integritet – og deres appetit på livet. Det er et nyt synspunkt på et gammelt problem, og det betyder, at man ikke længere behøver at sidde ude på sidelinjen og hjælpeløst se på andres kvaler. I stedet har man værktøj til sin rådighed, som grundigt løser op for den slags elendighed.

 

Detaljer om kurset

Hvor let det er at studere kurset

Dette kursus er et trinvist forløb med en række læseopgaver, essays og praktiske øvelser.

Før du begynder, opretter du din egen personlige konto på Scientology hjemmesiden. Når du så er logget ind, vil online-programmet lede dig gennem hvert trin af kurset til fuld færdiggørelse med alle kursusmaterialer leveret fra de Frivillige Hjælperes hjemmeside.

Kursets varighed

6 til 7 timer. Du kan imidlertid tage kurset i dit eget tempo. Med andre ord gøres det ikke på tid. Kurset er vores service til dig, gratis.

Materialer

Hæfte: Integritet og ærlighed
eller Håndbog i Scientology

Dine kursusmaterialer er også en del af online-kurset. Med andre ord, når du er logget på, kan du læse materialerne fra online-kursusprogrammet, mens du laver hvert trin. Vi vil dog anbefale, at du downloader hæftet gratis eller køber det, så du kan gennemlæse det og henvise til det, når du ikke er logget ind i kursusprogrammet.

Kursusledelse

Under dit kursusforløb vil du modtage vejledning fra din personlige online-kursusleder, der vil hjælpe med at sikre, at du forstår og opnår det maksimale udbytte af kursusmaterialerne. Slutresultatet er, at du er fuldt ud i stand til at anvende oplysningerne heri. Hvis du har yderligere spørgsmål, så kontakt os her.