BRINGER SCIENTOLOGY UD TIL HELE VERDEN

Scientology Media Productions

Scientology Media Productions

– et kompleks på to hektar, som ligger på Sunset Boulevard i Hollywood, Californien. Studiet blev oprindeligt bygget i 1912 og omfatter lydstudier, kreative lokaler, produktionsområder til visuelle effekter, redigering, animation, lydoptagelser og miksning, oversættelse til andre sprog og dubbing – alle aspekter af film-, radio- og online-produktion – og det hele uden sidestykke.

LÆS MERE »


Bridge Publications

Siden udgivelsen af de grundlæggende Dianetics og Scientology bøger og foredrag i 2007 er scientologer strømmet ind i deres kirker i større antal end nogensinde før. Efterspørgslen efter materialerne er vokset eksponentielt, og i takt med at medlemmerne kom igennem disse bøger og foredrag, voksede antallet af personer, der kom ind for at finde ud af mere om Scientology … LÆS MERE »


DET INTERNATIONALE DISSEMINERINGS- OG DISTRIBUTIONSCENTER

Det nye 17.000 kvadratmeter store internationale disseminerings- og distributionscenter for Scientology Kirken er en enestående trykkeri- og produktionsfacilitet. Det huser fremstilling, distribution og administration – det hele under ét tag – og det betjenes udelukkende af medarbejdere fra kirken. Det nye center fremstiller dissemineringsmaterialer til de mere end 10.000 Scientology kirker, missioner og tilknyttede grupper over hele verden og gør det muligt for disse organisationer at imødegå den enestående efterspørgsel efter Scientology service og programmer. LÆS MERE »


New Era Publications International ApS

Scientology er en verdensreligion – bare 60 år gammel og med tilslutning fra millioner af mennesker. Vores universelle principper tilbyder oplysning og en dybere mening til enhver, uanset deres kultur eller religion. Og vi gør det på over 50 sprog. Millioner af mennesker rundt om i verden har – på hvert eneste af disse sprog – ganske enkelt opdaget, at ”Scientology virker”. Men at få vores religions materialer ud til alle disse folk i alle disse lande var en udfordring, vi var nødt til at klare. LÆS MERE »


Golden Era Productions

Scientology er i sandhed en religion for det 21. århundrede og bruger således det nye årtusindes teknologi til at udføre sin religions mission. Med dette for øje gjorde kirken sin entré i multimedie-alderen med etablering af top-moderne film- og lydanlæg på Golden Era Productions. Stedet er en 200 hektar stor grund i det sydlige Californien, og det er her, vi har det verdensomspændende dissemineringscenter for hele Scientology religionen, der er ansvarligt for produktionen af alle kirkens film, videoer, tv- og internet-annoncer, hjemmesider og internationale events.

LÆS MERE »