BRINGER SCIENTOLOGY UD TIL HELE VERDEN

SCIENTOLOGY MEDIA PRODUCTIONS
Hvor Hollywoods guldalders fortid smelter sammen med vore dages mest avancerede teknologi for at skabe en bedre morgendag. Det er designet til global kommunikation på enhver tænkelig mediekanal – der er ganske enkelt intet, der kan sammenlignes med det her på Jorden.
BRIDGE PUBLICATIONS
Siden udgivelsen af de grundlæggende Dianetics og Scientology bøger og foredrag i 2007 er scientologer strømmet ind i deres kirker i større antal end nogensinde før. Efterspørgslen efter materialerne er vokset eksponentielt, og i takt med at medlemmerne kom igennem disse bøger og foredrag, voksede antallet af personer, der kom ind for at finde ud af mere om Scientology …
NEW ERA PUBLICATIONS INTERNATIONAL APS
Scientology er en verdensreligion – bare 60 år gammel og med tilslutning fra millioner af mennesker. Vores universelle principper tilbyder oplysning og en dybere mening til enhver, uanset deres kultur eller religion. Og vi gør det på over 50 sprog. Millioner af mennesker rundt om i verden har – på hvert eneste af disse sprog – ganske enkelt opdaget, at ”Scientology virker”. Men at få vores religions materialer ud til alle disse folk i alle disse lande var en udfordring, vi var nødt til at klare.
INTERNATIONAL DISSEMINATION & DISTRIBUTION CENTER
Det nye 17.000 kvadratmeter store internationale disseminerings- og distributionscenter for Scientology Kirken er en enestående trykkeri- og produktionsfacilitet. Det huser fremstilling, distribution og administration – det hele under ét tag – og det betjenes udelukkende af medarbejdere fra kirken. Det nye center fremstiller dissemineringsmaterialer til de mere end 10.000 Scientology kirker, missioner og tilknyttede grupper over hele verden og gør det muligt for disse organisationer at imødegå den enestående efterspørgsel efter Scientology service og programmer.
GOLDEN ERA PRODUCTIONS

Golden Era Productions er Scientology Kirkens film- og lydstudie, der helliger sig at opretholde arven fra grundlæggeren L. Ron Hubbards audiovisuelle værker.