FORSTÅELSE

ONLINE-KURSUS

På dette kursus vil du lære:

  • De tre elementer, som fører til en forståelse af noget, og hvordan disse forholder sig til hinanden indbyrdes.
  • Hvordan man kan forbedre sit forhold til hvem som helst.
  • De præcise redskaber, du kan bruge til bedre at forstå alle dem, du kender, og verden omkring dig.

Kursusoversigt

Boghandlerens hylder med selvhjælpsbøger, radio og tv for ikke at tale om dem, der prædiker selvhjælp på foredragsturneer, tilbyder alle, et utal af løsninger til at forstå livet. Alligevel virker det ikke som om den uendelige strøm af vanskeligheder, mennesket har, løser sig.

På dette kursus og det tilhørende hæfte går L. Ron Hubbard dybere end alle disse ”løsninger” og fremlægger den grundlæggende viden om, hvad forståelse rent faktisk er sammensat af.

Hvad kan du bruge den viden til? Ved at vide hvad forståelse i virkeligheden er, er du også i besiddelse af værktøjerne til at klare selve livet. Det betyder, at du har værktøjet til at udvide din forståelse af omtrent alting – også de mennesker, du kender og kommer i kontakt med.

Med denne viden bliver du i stand til at hjælpe andre som oplever besværet med misforståelser, forskellige synspunkter, ødelagte forhold og anden dårligdom, der gør menneskers tilværelse til en kæde af vedvarende besværligheder. Du lærer, hvad forståelse består af, hvordan disse bestanddele indbyrdes hænger sammen og giver forståelse. Bruger du de færdigheder, du opnår gennem at studere disse grundelementer, vil du kunne hjælpe andre til igen at forstå deres medmennesker og den verden, de lever i.

Selvom kun en del af den samlede teknologi Hubbard udviklede er medtaget her, er det nok til at ændre den måde, du takler livet på. Og bruger du det, vil det hjælpe dig til at blomstre overalt, når du har med mennesker at gøre.

Når mangel på forståelse i virkeligheden er kilden til menneskers problemer, forestil dig så potentialet uden denne forhindring. De millioner af mennesker, der bruger denne viden, når højder, de engang kun drømte om – og er virkelig i stand til at hjælpe andre med også at gøre det.

 

Detaljer om kurset

Hvor let det er at studere kurset

Dette kursus er et trinvist forløb med en række læseopgaver, essays og praktiske øvelser.

Før du begynder, opretter du din egen personlige konto på Scientology hjemmesiden. Når du så er logget ind, vil online-programmet lede dig gennem hvert trin af kurset til fuld færdiggørelse med alle kursusmaterialer leveret fra de Frivillige Hjælperes hjemmeside.

Kursets varighed

4 timer Du kan imidlertid tage kurset i dit eget tempo. Med andre ord gøres det ikke på tid. Kurset er vores service til dig, gratis.

Materialer

Hæfte: Forståelse
eller Håndbog i Scientology

Dine kursusmaterialer er også en del af online-kurset. Med andre ord, når du er logget på, kan du læse materialerne fra online-kursusprogrammet, mens du laver hvert trin. Vi vil dog anbefale, at du downloader hæftet gratis eller køber det, så du kan gennemlæse det og henvise til det, når du ikke er logget ind i kursusprogrammet.

Kursusledelse

Under dit kursusforløb vil du modtage vejledning fra din personlige online-kursusleder, der vil hjælpe med at sikre, at du forstår og opnår det maksimale udbytte af kursusmaterialerne. Slutresultatet er, at du er fuldt ud i stand til at anvende oplysningerne heri. Hvis du har yderligere spørgsmål, så kontakt os her.