DELTAG I
HUBBARD DIANETICS SEMINARET

I over 60 år har Dianetics bogen været bestseller nr. 1 om det menneskelige sind af en grund: det virker. Millioner verden over har anvendt Dianetics principper og teknikker for at forbedre deres liv. Det kan du også!

Dianetics’ mål er en ny tilstand for personen, der er blevet søgt efter gennem hele historien, men som aldrig tidligere har været opnåelig. Denne tilstand kaldes CLEAR. Det er en opdagelse i Dianetics, at alle dine smertefulde oplevelser fra fortiden lagres i en hidtil ukendt del af dit sind – det reaktive sind. Det er kilden til din stress, urimelige frygt og usikkerhed.

På Hubbard Dianetics seminaret vil du få kyndig vejledning fra uddannede specialister i Dianetics. Og du vil arbejde sammen med andre mennesker som dig selv – mennesker, der er klar til at tackle de ting, der holder dem tilbage i livet, som er låst inde i det reaktive sind.

Med personlig instruktion og filmen Hvordan man bruger Dianetics, der i detaljer beskriver teknikkerne i Dianetics, princip efter princip, lærer du alt, hvad du behøver at vide, for at komme i gang hurtigt. Seminarer afholdes hver weekend med et program fra morgen til aften både lørdag og søndag. Du vil også modtage personlig rådgivning om dit næste trin for at gøre din fremgang hurtigere mod det endelige mål – tilstanden Clear.

Opnå den succes og glæde, som du virkelig ønsker og kan få. Deltag i Dianetics seminaret, og oplev kraften i Dianetics.

”Du vil opleve det eventyrlige i at finde ud af, hvorfor du gjorde, som du gjorde, da du gjorde det, at finde ud af, hvad der forårsagede dine mareridts Mørke og Ukendte Frygt som barn, og at finde ud af, hvor dine øjeblikke med smerte og glæde fandtes.”

– L. Ron Hubbard

Er du tynget af stress, ængstelse og usikkerhed?

De smertefulde oplevelser fra din fortid har bestemt en indvirkning på din adfærd i nutid. Men i hvilken grad og hvorfor?

Det er emnet for Dianetics, der blev udforsket og systematiseret af L. Ron Hubbard. Den afslører den tidligere ukendte kilde til dine mareridt, uforklarlige frygt, ophidselser og usikkerhed. Den giver også løsningen på dem i Dianetics terapi.

Hvordan Hubbard Dianetics seminaret virker

Tidsplan

I løbet af to spændende og propfulde dage vil du blive vejledt af højtuddannede Dianetics specialister, der vil hjælpe dig på hvert skridt.

Dag et

Når du ankommer, bliver du indskrevet og får din seminarmappe. Seminarlederen vil give en oversigt over weekendens aktiviteter og dagsplan, og du vil gå i gang.


Du vil se filmen, Hvordan man bruger Dianetics, der forklarer hver del af den præcise Dianetics procedure til at lokalisere tidligere smertefulde oplevelser og fjerne deres negative virkninger.


Efter en kort periode med spørgsmål og svar fra din seminarleder og en gennemgang af din Hvordan man bruger Dianetics procedurevejledning med 10 trin, vil du vide, hvordan du kan begynde at anvende Dianetics.


Efter frokostpausen vil vi sætte dig sammen med en ven eller en anden deltager, og du vil begynde at anvende Dianetics.


Der vil hele weekenden være kaffe, te og andre forfriskninger i pauserne.


Efter en pause bytter du rundt med din makker og vil nu enten levere eller modtage Dianetics. Du vil fortsætte dagen igennem, og på hvert trin undervejs vil Dianetics specialister være der for at vejlede dig.

Dag to

Anden dag begynder med en ny film for at give dig mere information, der vil tage dig til det næste trin og øge din sikkerhed på at levere Dianetics til en anden.


Du fortsætter med Dianetics dagen igennem, før og efter frokost, med pauser indimellem. Ethvert spørgsmål, du måtte have i løbet af dagen, vil hurtigt blive besvaret af vores Dianetics specialister, så du får mest muligt fremskridt.


Før middag, og når du og din makker har arbejdet begge veje med at anvende Dianetics og modtage den, vil I slutte af og mødes med en uddannet konsulent for at gennemgå dit fremskridt, og hvad dit næste trin er og få ethvert afsluttende spørgsmål besvaret.


Mens du er hjemme under seminaret i weekenden og efter seminaret, så studér Dianetics, idet du bruger brevkurset i Dianetics. Du er også velkommen til når som helst at komme ind og studere i vores kursuslokale under en Dianetics kursusleder.

Filmen Hvordan man bruger Dianetics

En ikke lille del af dette seminars succes er teknikkernes kraft og muligheden for at se dem i en levende og informativ filmpræsentation.

Bare noget af det, der omtales i denne film omfatter:

Hvad er det reaktive sind? Hvordan det virker, og hvad er dets magt over dine følelser, reaktioner, tanker og perceptioner?

De ti grundlæggende trin i Dianetics proceduren præsenteret i detaljer, så du lærer, hvad du skal sige, den korrekte rækkefølge af trin, og hvad du skal gøre i enhver situation, der måtte opstå.

Eksempel efter eksempel på Dianetics i funktion, der viser, hvordan det gøres, hvad man gør og ikke gør, og resultaterne af Dianetics med historier fra folk, der har lavet det, samt faktiske Clears.

”Jeg er mere vedholdende. Når jeg nu løber ind i en barriere, er det bare en barriere for mig, det er ikke noget, der vil stoppe mig. Jeg bliver bare ved med at være vedholdende.”– Alex

”Jeg var ikke tilfreds med mine mål, de blev ikke opnået. Jeg var bare ikke tilfreds i almindelighed. Og siden Dianetics er det super nemt. Jeg kan bare håndtere de ting som ingenting.”– June

”Der var bare visse mennesker omkring mig, der bare var gemene. Jeg forstod egentlig ikke hvorfor. Under læsningen af Dianetics, tænkte jeg ligesom: ’Åh, jeg forstår!’”– Adrianna

”Jeg følte det virkelig, som om jeg havde genoplevet min fortid, men denne gang slap jeg af med de negative følelser.” – D.E.

”Dianetics virker præcis, som den siger, den gør. Jeg opnår min optimale mentale præstation.” – L.D.

Mareridtene og nervøsiteten eksploderede i intethed. Jeg er tilbage på toppen, henrykt over livet igen!”– T.S.

Hubbard Dianetics seminar
DER LEVERES SEMINARER HVER WEEKEND

DETALJER

  • Et to-dages seminar, der afholdes lørdag og søndag
  • Mød andre som dig selv, der gerne vil slippe af med det, der holder dem nede.
  • Lær at anvende Dianetics.
  • En fuldstændig audiovisuel præsentation, der demonstrerer Dianetics principper og procedurer.
  • Bliv vejledt af en højtuddannet Dianetics specialist, der hele tiden vil hjælpe dig videre til det næste skridt på vejen.

Din nærmeste Scientology organisation