ORGANISERINGENS GRUNDLAG

ONLINE-KURSUS

På dette kursus vil du lære:

  • Hvordan man kan undgå forstyrrelser og overanstrengelse og sikre sig succes med sine aktiviteter.
  • Det første skridt man skal tage for vellykket at organisere noget, uanset om det er ens egen karriere eller en hel virksomhed.
  • Hvad en Organiseringstavle er, og præcis hvordan man laver en for at gøre sin aktivitet, sit projekt eller sin gruppe mere produktiv.

Kursusoversigt

Folk ville klare sig bedre, hvis tingene var bedre organiseret; det er en kendt sag. Vi har alle oplevet bureaukratisk pedanteri, upersonlige offentlige kontorer eller skødesløse forretningsforetagender. Dårlig organisering er et alvorligt problem, og det koster milliarder i spild, ineffektivitet og nedsat produktivitet.

På det mere personlige plan er organisering det springende – og ofte manglende – punkt, når vi taler om, hvor godt tingene lykkes for én. Den er også nødvendig for en families trivsel. Det at nå sine mål, uanset hvor store eller små de måtte være, kræver kendskab til organisering. Hvordan holder man mest effektivt og produktivt rede på både tid, aktiviteter og ressourcer? Hvordan begrænser man forvirring? Hvordan bruger man bedst sine stærke sider, så man når de mål, man har sat sig?

L. Ron Hubbard blev klar over, at mennesket havde en lige så ringe forståelse for at organisere sine aktiviteter som for sin egen åndelige natur. En stor del af Hubbards forskning har været helliget det at gøre emnet organisering forståeligt; en opgave han gennemførte til fulde.

Dette kursus indeholder kun nogle af de mest grundlæggende principper i den organiseringsteknologi, han udviklede; men de grundprincipper er i sig selv nok til at give en stærk forbedring af aktiviteterne i det, man ønsker at opnå – om det er grupper eller enkeltpersoner. Kaos og forvirring er ikke naturlige tilstande i livet.

De eksisterer kun, når naturlovene ikke bliver forstået og fulgt. Her kommer nogle af naturlovene for organisationer og organisering.

 

Detaljer om kurset

Lethed ved at studere

Dette kursus er et trinvist forløb med en række læseopgaver og spørgsmål for at efterprøve din forståelse.

Før du begynder, opretter du dit eget personlige logon til Scientology websitet. Når du er logget ind, vil online-programmet lede dig gennem hvert trin af kurset til fuld færdiggørelse med alle kursusmaterialer leveret fra Scientology hjemmesiden.

Kursuslængde

4 til 6 timer. Du kan imidlertid tage kurset i dit eget tempo. Med andre ord gøres det ikke på tid. Kurset er vores service til dig, gratis.

Materialer

Hæfte: Organiseringens grundlag
eller Håndbog i Scientology

Dine kursusmaterialer er også en del af online-kurset. Med andre ord, når du er logget på, kan du læse materialerne fra online-kursusprogrammet, mens du laver hvert trin. Vi vil dog anbefale, at du downloader hæftet gratis eller køber det, så du kan gennemlæse det og henvise til det, når du ikke er logget ind i kursusprogrammet.

Kursusledelse

Hvis du på noget tidspunkt har brug for hjælp med dine kursusopgaver, så tøv ikke med at kontakte din online-kursusleder, som du kan få fat i ved at bruge knappen ”Behøver du hjælp?” i dit online-kursusprogram. Online-kursuslederen vil bidrage til at sikre, at du forstår og opnår det maksimale udbytte af kursusmaterialerne. Slutresultatet er, at du er fuldt ud i stand til at anvende den information, kurset indeholder.

Kursusfærdiggørelse

Efter færdiggørelsen af Kursus i Organiseringens grundlag, får du et diplom tilsendt via e-mail.

 

Succeshistorier

”Jeg har opnået en større viden om emnet organisering, og den var før meget begrænset. Nu føler jeg mig sikker i dette emne, og når jeg går i gang med en aktivitet, organiserer jeg mig selv med de 21 afdelinger fra hæftet og begynder at få arbejdet ordentligt udført.

Jeg anvender det personligt, med familien samt i det firma, hvor jeg arbejder, og får positive resultater. Jeg har ændret organisationstavlen for mit firma, og alle satte pris på initiativet.

Da vi angav funktionerne og arbejdet, der skal udføres i afdelingen af medarbejderne, blev overvågningen af arbejdet mere specifik og effektiv.

Jeg håber at udvikle mig selv ved at bruge denne viden i alle dele af mit liv samt også at give den videre til andre. Tak for jeres venlige samarbejde og støtte.”

– E.M.


”Jeg har fået mulighed for at lære, hvordan jeg kan forbedre min livskvalitet ved at bruge disse metoder i Organiseringens grundlag i praksis.

Det var et vidunderligt kursus – det lærte mig, hvordan jeg kan organisere mig selv bedre, så jeg er i stand til at producere, og jeg opdagede, hvor fortabt jeg var med hensyn til at være organiseret i alle dele af mit liv.

Det at opdage alt dette var virkelig en oplevelse, og med denne viden kan jeg hjælpe andre med at få informationen på dette kursus, så de kan hjælpe dem selv med at udvikle sig videre og forbedre deres liv som mennesker og som ledere. Men først skal man organisere sig selv, så man kan være et eksempel for resten.

Min verden har forandret sig 180 grader med dette kursus – og nu organiserer jeg alle dele af mit liv. Tak for dette kursus, for jeg er begyndt at leve livet fra et nyt synspunkt.”

– H.P.