REDSKABER TIL ARBEJDSPLADSEN

ONLINE-KURSUS

På dette kursus vil du lære:

  • Årsagen til vanskeligheder, usikkerhed og fiasko på arbejdspladsen og i livet.
  • Hvorfor man bliver træt af at håndtere mennesker hele dagen, og hvad man kan gøre ved det.
  • Ting du kan gøre for at overvinde udmattelse og genvinde begejstringen for dit arbejde.

Kursusoversigt

Dalende produktivitet, massive fyringer, bitre forhold mellem ledelse og arbejdere, overordnedes inkompetence og uærlige forretningsaftaler plager alle arbejdspladsen. Det er ikke underligt, at arbejdslivet er en kilde til stress og bekymring for millioner af mennesker.

Hvordan man øger sin effektivitet og produktivitet på arbejdet, hvordan man håndterer uoverensstemmelser og forvirring på arbejdspladsen, samt hvordan man overvinder udmattelse, er alle anliggender, der angår både arbejderen og lederen. Deres løsning ville ikke bare afstedkomme større sikkerhed, men også større tilfredshed.

Dette kursus indeholder mange af de principper og teknikker, L. Ron Hubbard udviklede til anvendelse på arbejdspladsen. Arbejde kan og bør være både lønnende og tilfredsstillende, da det er den væsentligste aktivitet i vores liv. Brugen af disse informationer vil hjælpe dig med at opnå netop dette.

 

Detaljer om kurset

Lethed ved at studere

Dette kursus er et trinvist forløb med en række læseopgaver og spørgsmål for at efterprøve din forståelse.

Før du begynder, opretter du dit eget personlige logon til Scientology websitet. Når du er logget ind, vil online-programmet lede dig gennem hvert trin af kurset til fuld færdiggørelse med alle kursusmaterialer leveret fra Scientology hjemmesiden.

Kursuslængde

5 til 6 timer. Du kan imidlertid tage kurset i dit eget tempo. Med andre ord gøres det ikke på tid. Kurset er vores service til dig, gratis.

Materialer

Hæfte: Redskaber til arbejdspladsen
eller Håndbog i Scientology

Dine kursusmaterialer er også en del af online-kurset. Med andre ord, når du er logget på, kan du læse materialerne fra online-kursusprogrammet, mens du laver hvert trin. Vi vil dog anbefale, at du downloader hæftet gratis eller køber det, så du kan gennemlæse det og henvise til det, når du ikke er logget ind i kursusprogrammet.

Kursusledelse

Hvis du på noget tidspunkt har brug for hjælp med dine kursusopgaver, så tøv ikke med at kontakte din online-kursusleder, som du kan få fat i ved at bruge knappen ”Behøver du hjælp?” i dit online-kursusprogram. Online-kursuslederen vil bidrage til at sikre, at du forstår og opnår det maksimale udbytte af kursusmaterialerne. Slutresultatet er, at du er fuldt ud i stand til at anvende den information, kurset indeholder.

Kursusfærdiggørelse

Efter færdiggørelsen af Kursus i Redskaber til arbejdspladsen, får du et diplom tilsendt via e-mail.

 

Succeshistorier

”Dette kursus var meget gavnligt for mig, og det har forbedret min effektivitet og produktivitet på kontoret. Anvendelse af de forskellige værktøjer har især forbedret min kommunikation med mine kolleger. Det har også skabt en følelse af affinitet med værktøjet på arbejdet, samt hvordan man kan anvende god kontrol og håndtere udmattelse (ikke bare for mig selv, men også for mine venner).

Jeg er glad for, at mine kolleger og jeg nu skaber succes for vores kontor, på grund af det jeg har lært!” – M.M.


”Kurset Redskaber til arbejdspladsen var en stor oplevelse. Det var helt sikkert god læsning. Det hjalp mig til at indse, at jeg nemt kunne overvinde forvirring og gøre mig selv bedre bekendt med og bedre til at bruge enhver maskine eller genstand, jeg kommer til at arbejde med, ved hjælp af ’række ud og trække tilbage’-proceduren og hjælpe andre til at gøre det samme. Det lærte mig også om udmattelse på arbejdspladsen, og hvordan man kan overvinde den. Kurset forklarede meget praktiske og enkle løsninger på hverdagens problemer, der kan bruges af alle. Jeg værdsætter virkelig enkelhed, og jeg føler, at kurset gav enkelhed men på en kraftfuld og effektiv måde.

Min favoritdel af kurset var ’Gå en tur’-sektionen. Simpelthen at gå og kigge på dine omgivelser er en kæmpe hjælp, hvis du er stresset, føler dig udmattet osv. Også tanken om at gå og se på alle de forskellige mennesker, du kan møde på din tur, var også godt. Det er en fantastisk måde at føle sig lettet på, hvis du har arbejdet med vanskelige mennesker i løbet af dagen.

Jeg føler, at jeg kan blive bekendt med og bedre udnytte noget, jeg arbejder med nu, blot ved at komme i fysisk kontakt med det og få en endnu bedre fornemmelse for det, uanset om det er et redskab, en person eller mine omgivelser.” – E.D.


”Jeg lærte en hel masse fra dette kursus, startende med princippet om det Stabile Datum. Jeg har brugt dette mange gange siden, jeg lærte om det, og det hjælper mig med at forblive i kontrol over situationer på arbejdet og derhjemme. Jeg fandt faktisk et nyt job, mens jeg lavede dette kursus, så det passer perfekt.

Jeg brugte ’ræk ud og træk tilbage’-proceduren på mig selv på arbejdet, da jeg først startede på jobbet, og det hjalp mig virkelig med at komme i kontakt med mine omgivelser på den nye arbejdsplads. Og når vejret tillader det, går jeg en tur i mine pauser.

Jeg finder nye måder at genskabe mit job på hver dag, så det bliver ved med at være sjovt og tilfredsstillende. Og det er alt sammen takket være de værktøjer, jeg har lært og anvendt ved at studere dette kursus.”

– R.C.