MEXICO CITY, MEXICO

DEN NYE NATIONALE ORGANISATION FOR MEXICO ÅBNER SINE DØRE I PALADSERNES STAD

10. JULI 2010

En hovedstad i verdensklasse og et ikon for kultur og tolerance byder Scientology Kirken velkommen til dets nye hjem.

Syv tusinde scientologer og deres gæster samledes den 10. juli 2010 for at fejre indvielsen af Latinamerikas første ideelle Scientology organisation, der ligger i hjertet af Mexico City. Den kirkelige leder for Scientology religionen og Bestyrelsesformand for Religious Technology Center, David Miscavige, var ordfører ved den historiske ceremoni og bød de tilstedeværende velkommen til deres nye nationale organisation i denne paladsernes stad.

David Miscavige, den kirkelige leder af Scientology religionen og Bestyrelsesformand for Religious Technology Center, ledede indvielsen af den nye ideelle Scientology organisation for Mexico.

Ceremonien markerede afslutningen på et nyt design og ombygning af Mexico Citys Juarez-bygning. I tilslutning til kunstpaladset og nabo til landets højesteret, nationalbanken og det nationale palads står den som et seks-etagers kulturelt vartegn. Bygningen er nu ombygget, så den kan rumme de religiøse Scientology tjenester, og den har også et informationscenter med multimedie-displays, der præsenterer og illustrerer Scientologys tro, dens grundlægger L. Ron Hubbards liv og de mange sociale og opsøgende programmer.

David Miscavige beskrev Scientology organisationernes positive indvirkning på de omgivende lokalsamfund og sagde følgende til den forsamlede menneskemængde:

”Tag denne Ideelle Organisation, og anvend den til alt det, som den er bestemt for.

I siger, at der findes stofmisbrug derude? Men nu har I altså de nødvendige midler til at få gang i en ’stoffri bevægelse,’ der er langt mere effektiv end alt det, der spredes langs narkopushernes handelsveje.

I siger, at der er kriminalitet og grusomhed derude? Men nu har I så Vejen til lykke til at genopbygge selvrespekt og vække godheden i ethvert menneske.

Men hør, siger I, der findes frygtelig fattigdom og elendighed overalt i denne by? Tja, I har nu teknologier til indlæring og læsefærdighed, som fører til velstand og overflod.”

Selv ledere fra forskellige områder i denne centralamerikanske nation var med til at fejre dette øjeblik, og de gav udtryk for den betydning, det havde for deres land.

Alejandro Rojas Dias Duran, turistchef for Mexico City, sagde følgende på byens vegne: ”Vi er overbeviste om, at Scientology i Mexico vil bidrage positivt og plante et frø med menneskehedens grundlæggende værdier, så folk i alle aldre og af alle racer og trosretninger kan skabe en ny fremtid, så vi kan opnå en ny civilisation med fred og velstand uden kriminalitet, vold og stoffer.”

Ricardo Guzman Wolffer, der er dommer ved appeldomstolen og en kendt forfatter, gav udtryk for vigtigheden af Scientology for Mexicos og verdens fremtid: ”I dag åbner vi dørene for denne smukke nye Scientology organisation, og jeg betragter det som en forpligtelse at bringe L. Ron Hubbards budskab ud til alle. Jeg har den opfattelse, at det er gennem individuel forandring, at man kan ændre verden. Denne Ideelle Organisation giver alle en chance for at lære den indre sandhed. Den er porten til en helt ny og lys fremtid.

I den nye Ideelle Organisations informationscenter bliver tusindvis introduceret til Scientology religionens anskuelser og udøvelser, Grundlæggeren L. Ron Hubbards liv samt de mange sociale og opsøgende programmer, sponseret af Scientology.
Kirkesalen i den nye Scientology organisation for Mexico tjener medlemmer og gæster ved søndagssamlinger, bryllupper, navngivningsceremonier og andre arrangementer.

Dr. Jesus Corona Osornio, doktor i religionsfilosofi og forfatter, talte også til alle, der stod på gader og fortove uden for Juarez Avenue 85. ”Denne nye Scientology organisation,” sagde han, ”repræsenterer det spirende, multikulturelle Mexico, der nu er ved at tage form. L. Ron Hubbard havde et meget moderne og revolutionerende syn på åndelighed. I sin egenskab af ingeniør anvendte han meget præcise teknologiske redskaber til at belyse åndelige fænomener. Resultatet var en definitiv afklaring på forholdet mellem videnskab og religion. Ved at gøre dette reddede han emnet religion. Åndelighed findes nu i det 21. århundrede, og i den forbindelse er L. Ron Hubbard kommet med et af historiens største bidrag til menneskeheden.”

Laura Chapa, der er Undervisningsministeriet i Mexicos ledende rådgiver for specialundervisning, talte dernæst om de løsninger, Scientology tilbyder: ”Jeg tror, at med åbningen af den nye organisation, vil ledere fra alle sektorer i samfundet få den samme erkendelse, som jeg fik: at I har løsningen. Derfor tror jeg også, at det, som vil komme fra denne nye organisation, er et vendepunkt for vores nation.”

Som afslutning på indvielsesceremonien sagde David Miscavige til de tusinder, der var forsamlede: ”Jeg inviterer jer hermed til at træde over dette dørtrin og overveje, hvad der venter jer derinde. For det er ikke kun alt det, jeg nævnte om et stoffrit, kriminalitetsfrit og et velstående læse- og skrivekyndigt Mexico, men alt, hvad der ellers kan bidrage til at igangsætte den åndelige revolution, som Mexico har ventet på så længe.”

Med disse ord og sammen med lokale scientologer, der førte an i kampen for at bygge den nye nationale organisation, klippede David Miscavige båndet og indledte dermed en ny æra med kulturel forandring og frihed i Latinamerika.