SAN FRANCISCO, CALIFORNIEN

ET VARTEGN VED GOLDEN GATE-BROEN

29. NOVEMBER 2003

Den 29. november 2003 åbnede David Miscavige, Bestyrelsesformanden for Religious Technology Center og kirkelig leder af Scientology religionen, officielt dørene til den nye Scientology kirke i San Francisco. David Miscavige, der talte til 2.500 scientologer og gæster, indviede den restaurerede Transamerica-bygning, et vartegn i hjertet af San Franciscos centrum, med henblik på en ny æra med åndelig aktivitet.

Ved denne lejlighed overrakte San Franciscos borgmester, Willie Brown, kirken en erklæring, der roste den: ”For sin indsats for at gøre byens ’Bay Area’ til et bedre sted for mennesker af alle racer, hudfarver, trosretninger og samfundslag.”

Blandt de fornemme gæster var San Franciscos borgmester Willie Brown, der overrakte kirken en erklæring, der roste den ”for dens indsats for at gøre byens ’Bay Area’ til et bedre sted for mennesker af alle racer, hudfarver, trosretninger og samfundslag.”

Erklæringen anerkendte også kirkens engagement i ”åndelig og kulturel sundhed og mangfoldighed i ethvert nabolag, den er en del af.”

David Miscavige opfordrede scientologerne i San Francisco til at bringe Scientology og L. Ron Hubbards sociale forbedringsprogrammer ud til alle mennesker i deres by:

”Her er den centrale organisation, som bogstavelig talt vil bringe alle vores programmer og al vores teknologi ud overalt. Og dermed mener jeg, at I kan give undervisnings-programmer, der kan hjælpe alle generationer og give ethvert lokalsamfund de sproglige færdigheder, de behøver for at virkeliggøre deres drømme i dette mulighedernes land.

I kan få gang i nye grupper, der bringer L. Ron Hubbards teknologi ud til dem, der arbejder med de arbejdsløse og hjemløse for ikke blot at give dem en ny chance, men et helt nyt liv.

På tværs af ethvert samfund kan I danne Narconon-afdelinger for at gøre en ende på stofmisbrug.

I ethvert herberg og ungdomsfængsel kan I oprette Criminon-programmer for at fremelske selvrespekt og skabe borgere, der bidrager til samfundet.

I ethvert kvarter kan I danne Vejen til lykke-foreninger for at få fornuftige moralbegreber ud i gaderne og Frivillig Hjælper-afdelinger, der tager sig af alle andre problemer i livet.

Med andre ord kan I herfra gøre alt. For dette er mere end blot et hjem for jer, San Franciscos scientologer.

Det er også et hjem for det omgivende samfund – hvor alle mænd og kvinder med et godt hjerte er velkomne, og som vi har besluttet os for at hjælpe – hver og en.”