ÅRSAGEN TIL UNDERTRYKKELSE

ONLINE-KURSUS

På dette kursus vil du lære:

  • Hvorfor det pludselig kan begynde at gå dårligt for en person, som det ellers går godt for i livet.
  • Tolv identificerende kendetegn som vil hjælpe dig med at vælge dine venner og bekendte med omtanke.
  • Værktøjer du kan bruge til at hjælpe med at lindre undertrykkelsens byrde for nogen, så de kan leve godt og blive glade igen.

Kursusoversigt

Hvorfor er visse mennesker oftere syge end andre? Hvorfor er nogen mennesker ulykkesfugle? Og er der en grund til, at andre lever med emotionelle op- og nedture, hvor de har det godt den ene dag og skidt den næste?

Der findes en forklaring. Den har intet med guderne, skæbnen eller stjernernes placering at gøre. Den virkelige årsag til disse fænomener – og løsningen – er forklaret i Scientology.

L. Ron Hubbard formåede at gennemskue alt det komplekse i menneskers adfærd og finde frem til de faktorer, der ligger bag. Herved lykkedes det at forklare det fænomen, at mennesker kan føle sig undertrykte. Det er nemlig andres undertrykkelse, der forårsager disse tilsyneladende vilkårlige hændelser. I uddragene fra hans værker, der findes på dette kursus, vil du opdage, hvordan du genkender de mennesker, som ikke ønsker dig det godt, men også dem, der burde være dine venner. Du vil opdage, hvorfor nogle mennesker klarer sig dårligt i livet, og hvordan du kan hjælpe dem til at føle sig godt tilpas igen. Du vil lære om mekanismerne bag denne nedbrydende og dog ikke ualmindelige situation og finde måder at modvirke den på. Det er data, som faktisk vil kunne gøre en mærkbar og øjeblikkelig forskel i dit liv – sådan som det har gjort det for andre.

 

Detaljer om kurset

Lethed ved at studere

Dette kursus er et trinvist forløb med en række læseopgaver og spørgsmål for at efterprøve din forståelse.

Før du begynder, opretter du dit eget personlige logon til Scientology websitet. Når du er logget ind, vil online-programmet lede dig gennem hvert trin af kurset til fuld færdiggørelse med alle kursusmaterialer leveret fra Scientology hjemmesiden.

Kursuslængde

8 til 10 timer. Du kan imidlertid tage kurset i dit eget tempo. Med andre ord gøres det ikke på tid. Kurset er vores service til dig, gratis.

Materialer

Hæfte: Årsagen til undertrykkelse
eller Håndbog i Scientology

Dine kursusmaterialer er også en del af online-kurset. Med andre ord, når du er logget på, kan du læse materialerne fra online-kursusprogrammet, mens du laver hvert trin. Vi vil dog anbefale, at du downloader hæftet gratis eller køber det, så du kan gennemlæse det og henvise til det, når du ikke er logget ind i kursusprogrammet.

Kursusledelse

Hvis du på noget tidspunkt har brug for hjælp med dine kursusopgaver, så tøv ikke med at kontakte din online-kursusleder, som du kan få fat i ved at bruge knappen ”Behøver du hjælp?” i dit online-kursusprogram. Online-kursuslederen vil bidrage til at sikre, at du forstår og opnår det maksimale udbytte af kursusmaterialerne. Slutresultatet er, at du er fuldt ud i stand til at anvende den information, kurset indeholder.

Kursusfærdiggørelse

Efter færdiggørelsen af Kursus i Årsagen til undertrykkelse, får du et diplom tilsendt via e-mail.

 

Succeshistorier

”På dette kursus fik jeg meget vigtige data om, hvordan jeg kan træffe beslutninger om, hvem jeg arbejder med, hvem der skal være mine venner, og vigtigst af alt, hvordan man håndterer dem, der forsøger at undertrykke andre.

Jeg indså, hvordan en sådan katastrofal situation i nogens liv kunne forbedres rigtig meget med denne viden. Efter jeg havde udført en håndtering fra hæftet på min søster, var jeg vidne til, at hendes liv ændrede sig med det samme. Det er forbløffende! Min taknemmelighed til min kursusleder og til L. Ron Hubbard.”

– M.P.


”Da jeg først begyndte på dette kursus, vidste jeg absolut ingenting om undertrykkelse, dens årsager eller dens kilder. Jeg var temmelig overrasket over, at det alt sammen gav god mening for mig næsten med det samme!

Jeg studerede hæftet Årsagen til undertrykkelse omhyggeligt. Da jeg var færdig, kunne jeg nemt identificere årsagerne til undertrykkelse i mit liv. Jeg lagde mærke til forandringen inden for få dage, endda timer! Jeg følte mig ikke længere holdt nede eller holdt tilbage. Jeg følte mig bedre tilpas fysisk og psykisk, og følte at jeg havde lært noget, der ville være til stor gavn for mig resten af mit liv.

Men det stoppede ikke der. Dette kursus hjalp mig ikke bare med at hjælpe mig selv men også med at hjælpe andre. For at afslutte de praktiske opgaver skulle jeg observere andre mennesker i mine omgivelser for at identificere forskellige typer personligheder og undertrykkende handlinger.

Men i stedet for at lade det fortsætte kunne jeg nu hjælpe dem med at sætte en stopper for det eller flytte væk fra det eller komme videre. Dette var især tilfældet i forbindelse med en af mine venner, der havde været undertrykt i årevis. Hun følte sig altid utilpas eller beklemt. Hun led ofte af depressioner og led regelmæssigt af forkølelser og influenza. Efter at have fundet ud af, at hun blev undertrykt, begyndte hun at forstå og fik det bedre næsten med det samme. Og hun fik det endnu bedre, som tiden gik! Hun kunne næsten ikke tro det, det var ufatteligt!

Den viden, jeg har fået fra dette kursus, er ulig alt andet. Jeg har brugt den til gavn for både mig selv og andre på så mange måder. Mit liv er blevet mindst 10 gange bedre! Jeg har det storartet. Jeg føler det som om, at jeg kan opnå hvad som helst, fordi ingen kan holde mig tilbage eller prøve at fortælle mig det modsatte! Og jeg kan hjælpe mine venner og familie til at have det på samme måde!”

– M.S.