DET GRUNDLÆGGENDE OM PUBLIC RELATIONS

ONLINE-KURSUS

På dette kursus vil du lære:

  • Hvad public relations er, og hvordan man med succes kan bruge den til at få den opbakning, man har brug for fra andre.
  • Hvordan man korrekt kan identificere sin målgruppe og nå disse mennesker med et budskab, de vil reagere på.
  • Mange værdifulde værktøjer man kan bruge til at gøre sit gode arbejde kendt og accepteret.

Kursusoversigt

Public relations giver dig metoderne til at kommunikere dine idéer og få dem accepteret – en væsentlig færdighed, når man har at gøre med nye idéer. Det er en måde at opnå støtte til dine projekter og bestræbelser.

Da public relations generelt er blevet anset for at være en metode til at opnå offentlig omtale, har den indtil nu været underlagt store begrænsninger. Det var en praksis, der savnede bestemte, centrale elementer. Vigtige opdagelser i Scientology har gjort hele området betydeligt mere anvendeligt og effektivt.

L. Ron Hubbards forbedring af emnet public relations gør det ikke bare essentielt for enhver gruppe eller individ, men det fjerner også de hidtil iboende begrænsninger. Selvom den fulde teknologi er omfattende, vil de grundlæggende principper, der er behandlet her, være af umådelig stor værdi for enhver, der har et værdifuldt formål.

 

Detaljer om kurset

Lethed ved at studere

Dette kursus er et trinvist forløb med en række læseopgaver og spørgsmål for at efterprøve din forståelse.

Før du begynder, opretter du dit eget personlige logon til Scientology websitet. Når du er logget ind, vil online-programmet lede dig gennem hvert trin af kurset til fuld færdiggørelse med alle kursusmaterialer leveret fra Scientology hjemmesiden.

Kursuslængde

5 til 6 timer. Du kan imidlertid tage kurset i dit eget tempo. Med andre ord gøres det ikke på tid. Kurset er vores service til dig, gratis.

Materialer

Hæfte: Det grundlæggende om public relations
eller Håndbog i Scientology

Dine kursusmaterialer er også en del af online-kurset. Med andre ord, når du er logget på, kan du læse materialerne fra online-kursusprogrammet, mens du laver hvert trin. Vi vil dog anbefale, at du downloader hæftet gratis eller køber det, så du kan gennemlæse det og henvise til det, når du ikke er logget ind i kursusprogrammet.

Kursusledelse

Hvis du på noget tidspunkt har brug for hjælp med dine kursusopgaver, så tøv ikke med at kontakte din online-kursusleder, som du kan få fat i ved at bruge knappen ”Behøver du hjælp?” i dit online-kursusprogram. Online-kursuslederen vil bidrage til at sikre, at du forstår og opnår det maksimale udbytte af kursusmaterialerne. Slutresultatet er, at du er fuldt ud i stand til at anvende den information, kurset indeholder.

Kursusfærdiggørelse

Efter færdiggørelsen af Kursus i Det grundlæggende om public relations, får du et diplom tilsendt via e-mail.

 

Succeshistorier

”Jeg er meget glad for den træning, jeg har modtaget ved brug af denne bog om public relations. Jeg kan kommunikere som en professionel om tekniske spørgsmål.

Den åbenbaring (som jeg vil kalde det) om loven om udeladte data er blevet virkelig for mig. Jeg plejede at have problemer med at komme ud af det med mine venner. Det virkede, som om de ikke forstod mig, især med hensyn til den måde jeg opførte mig på. Kort sagt, jeg var ikke så virkelig for dem.

Så da jeg fik en mulighed for det, blev jeg for nylig udnævnt som klasserepræsentant i gymnasiet. Forestil dig at være den person, der skal løse alle elevernes problemer med ledelsen.

Så har vi redskabet med affinitet, realitet og kommunikation. Det er et banebrydende kommunikationsværktøj. Jeg gav det en chance ved at hjælpe mine skolekammerater med at presse på for at få det, de ønskede, fra ledelsen. Som den eneste forbindelse mellem eleverne og administrationen, fik jeg dem til at forstå hinanden ved hjælp af affinitet, realitet og kommunikation.

Jeg føler mig vigtig, og mit korte fravær kan mærkes. For mig er det succes.”

– L.K.


”Dette kursus har virkelig vist mig en positiv måde at komme ud af det med folk på og få idéer igennem.

Trinnene til at gøre dette fungerer, og jeg elsker den måde, det positive altid ligger til grund for at få idéerne igennem. Og så er der ingen, der føler sig udenfor – alle føler, at de er blevet hørt, og at idéerne gavner alle.

Også hvordan, man håndterer rygter og negativ sladder, er virkelig godt, så man ved, hvordan man håndterer det. Jeg føler mig bedre ’i form’ til at håndtere rygter efter dette kursus, og jeg havde virkelig brug for det, at finde min styrke i stedet for at trække mig tilbage.”

– M.D.