AUSTIN, TEXAS

NY SCIENTOLOGY STJERNE STIGER I TEXAS’ STRÅLENDE HOVEDSTAD AUSTIN

24. FEBRUAR 2024

En opløftet menneskemængde hylder snorklipningen i hovedstaden og fejrer Texas frihed på byens vigtigste færdselsåre, The Drag.

Ved Austins korsveje samledes folkemængder af Scientologister og gæster på en klar lørdag eftermiddag og gav en ekstatisk Texas velkomst til den nye Ideelle Scientology Kirke Austin. Snorklipningen, den første i en bølge af Indvielser i begyndelsen af 2024, indeholdt ånden af uformindsket vækst, der er blevet kendetegnet for Scientology i dag.

Austins storslåede nye Kirke ligger lige over for University of Texas, på The Drag, hvor helt op til 70.000 går på den travle strækning hver dag. Startende i dag inviterer Kirken, der er på gadeplan med gulv til loft-vinduer, forbipasserende til at komme ind, se, lytte og få en smagsprøve på Texas’ Åndelige Frihed.

David Miscavige, Bestyrelsesformanden for Religious Technology Center, byder velkommen til den entusiastiske skare, da en ny Scientology stjerne skinner i ”landet Texas”.

David Miscavige, den kirkelige leder af Scientology religionen, ledte den store Åbningsfejring og bød Lone Star State Scientologister velkommen med en anerkendelse af deres formål og stolthed.

”I er Texas store og Texas stærke,” sagde David Miscavige. ”Men før snoren falder på jeres nye Scientology Kirke, er dette et øjeblik til at huske, hvad en af jeres berømte texanere sagde for længe siden – at det var det bedste land, han nogensinde havde set, og der var en enorm mængde land at tæmme. Tja, sådan er det igen i dag. Bortset fra at jeres ’ekspertiseområde’ er den menneskelige ånd, og I tæmmer den ved at gengive folk den lykke, kærlighed, oprigtighed og venlighed, som de blev skabt med.”

Den nye Ideelle Kirke ligger blot 1,6 km fra statens parlamentsbygning og tilbyder faciliteter i Texas-størrelse til at udvide Kirkens humanitære aktiviteter og indflydelse. Hvilket alt sammen lover eksemplarisk bevidsthed om stoffer og forebyggelse for unge i Texas, undervisning i menneskerettigheder til generationer og utallige sejre for ofre for overgreb inden for psykisk sundhed.

Blandt embedsmænd og dignitarer, der sluttede sig til David Miscavige ved arrangementet ved åbningen, var der Vicepræsident for University Area Partners Association, Mike McHone, en engageret leder i nabolaget for West Campus området. ”For de af jer, der ikke er fra Austin, er denne by en universitetsby. Vi arbejder på at holde vores nabolag i forreste række, når det kommer til, tja, alt,” sagde McHone.

”Og i dag vil jeg acceptere en lille Langhorn-stolthed i at fejre endnu et stort skridt i retning af at holde vores nabolag som det Bedste af det Bedste.” Derefter råbte han universitetsvendingen ”Hook ’em Horns!” til den brølende menneskemængde.

”Hver eneste af jer bør være stolte over at vide, at I har hjulpet med at gøre vores hjem til det, det er i dag. Jeres medlemmer udgør rygraden i en igangværende indsats i samfundet. Hvilket er en anden måde at sige, at I har vist en iboende forståelse af, hvad vores beboere har brug for med en passion og omsorg for at skabe et blomstrende, aktivt samfund.

”Og i dag, med denne store Indvielse, fejrer vi en større spillers tilbagevenden til dette universitetsområde. Så det, jeg virkelig bør sige, er: ’Velkommen tilbage!’”

Sam Price, der tjente næsten 25 år i Austins Sundhedsafdeling og er nu en engageret forkæmper for Texas Stof Undervisning i det centrale Texas, anerkendte virkningen af det kirkesponserede oplysningsprogram om stoffer, Stoffri Verden. ”Fra begyndelsen var vores holdning: ’Lad os uddanne folk.’ Og vi fik Sandheden om stoffer-informationen ud til alle. Det betyder, takket være jeres støtte, at tusinder, der aldrig havde et valg om at være uddannet, nu har valget: ’Jeg vil leve stoffrit!’

”Verden ville være et bedre sted, hvis flere mennesker havde den omsorg og det engagement, som jeres kirkemedlemmer har. Ingen tvivl om det. Og takket være Stoffri Verden har I givet dette barn fra den sydlige del af Austin en livstids mulighed. Så jeg har en sidste anmodning: Bliv ved med at gøre jeres gode arbejde. I vil aldrig vide, hvor mange liv I har reddet.”

Simone Talma Flowers, Ansvarshavende Direktør for Interfaith Action of Central Texas, talte om den internationale mangfoldighed i Austins religiøse samfund. ”At bygge bro mellem forskellige trosretninger er ikke bare en ’rar opgave’, det er essentielt,” sagde hun. ”I har været grundpiller for hengivenhed og afhængighed. Og på de grundpiller har vi nu bygget den største tværreligiøse bevægelse i hele det centrale Texas.”

Flowers bemærkede den nye Kirkes rummelige Kirkesal, og hun sagde: ”Jeg må sige, at vi er så begejstrede over udsigten til at afholde vores arrangementer lige her – midt i centrum. Denne Ideelle Org vil være et fælles område, hvor alle og enhver er velkomne, et sted for servicer, snak eller møder for forsoning. Så må det fortsætte med at skinne som et fristed for alle trosretninger i alle de kommende årtier!”

Den sidste gæstetaler, Nelson Linder, er Præsident for Austin NAACP (National Association for the Advancement of Colored People). Han huskede, at han som barn i Georgia sidst i 1950’erne, gik i skole, fordi der ikke var nogen busser, der betjente hans separate skole. ”Som så mange andre er min kamp for borgerrettigheder nu årtier lang.

”Et retfærdigt samfund kræver ofre og engagement,” sagde Linder. ”Faktisk sagde en stor mand en gang: ’Uretfærdighed er ikke noget, som nogen magtfuld mand nogensinde bør give sig af med.’ Det var L. Ron Hubbard. At sige det i 1960’ernes smeltedigel viser et enormt mod.

”På det tidspunkt var der kun en håndfuld, der prøvede at skabe fred, og dog var han der. L. Ron Hubbards idéer til at fremme begrebet sand retfærdighed var både visionære og storslåede.

”Og lad os se det i øjnene, de inspirerede jer alle til at skabe en bevægelse, ikke kun i Texas, men rundt om i verden. Det er ikke bare en gave til dem, der er her. Det er en gave til dem, der ikke engang er født endnu. Så på vegne af Austin NAACP, tak, hr. Hubbard, for at være en stærk røst i landet.

”Med denne Indvielse i dag kan vi nu sige: Ja, hr. Hubbard, vi gør din drøm til virkelighed. Og det er helt sikkert noget at fejre.”


Den nye Ideelle Org i Austin giver alle en introduktion til Dianetics og Scientology, og det begynder med Informationscenteret. Dets udstilling med over 500 film præsenterer anskuelserne og udøvelserne i Scientology religionen samt fortæller om Grundlæggeren L. Ron Hubbards liv og arv. Informationscenteret giver også et detaljeret overblik over de mange Kirke-sponserede humanitære initiativer – herunder deres verdensomspændende oplysningskampagne om menneskerettigheder; vidtrækkende narkouddannelses-, forebyggelses- og rehabiliteringsprogrammer; et globalt netværk med læse- og indlæringscentre; samt Scientologys Frivillig Hjælper-program, der nu er en af verdens største uafhængige nødhjælpsgrupper. Centeret er åbent fra morgen til aften, hvor besøgende på egen hånd kan gå rundt og komme tilbage, så tit de vil.

Kirkesalen bruges til Scientologys menighedsforsamlinger, inklusive Søndagssamlinger, Bryllupper og Navngivningsceremonier – samt en masse arrangementer der er åbne til medlemmer af alle lokalsamfund på vegne af samfundssamarbejde. Den nye Kirke indeholder desuden adskillige seminarlokaler og klasselokaler ud over en fløj af lokaler til Scientology auditering (åndelig vejledning).


Ideelle Kirke Organisationer (Ideelle Orger) realiserer opfyldelsen af Grundlæggeren L. Ron Hubbards vision for religionen. De har ikke kun de ideelle faciliteter til at servicere Scientologister på deres vej op til højere niveauer af åndelig bevidsthed og frihed, men de er også beregnet til at tjene som et hjemsted for hele lokalsamfundet og et mødested, hvor der samarbejdes om at opløfte folk af alle trosretninger.

Indvielsen af den Ideelle Scientology Kirke i Austin er den første af mange nye Kirker, der vil markere et stort antal i 2024 for religionen. Alt i alt har Kirken åbnet nye Ideelle Kirke Organisationer overalt i USA, herunder New York City, Harlem, Buffalo, Washington, D.C., Atlanta, Tampa, Orlando, Miami, Nashville, Cincinnati, Columbus, Detroit, Twin Cities, Kansas City, Dallas, Denver, Salt Lake City, Phoenix, Las Vegas, Portland og Seattle. Og alene i Californien, i Sacramento, San Francisco, Los Gatos, San Jose, Silicon Valley, Ventura, San Fernando Valley, Pasadena, Los Angeles, Inglewood, Orange County og San Diego.

Denne æra med uforlignelig ekspansion for Scientology er desuden repræsenteret ved åbningen af nye Ideelle Organisationer i større byer over hele verden, heriblandt London, Birmingham og Dublin på de Britiske Øer; på tværs af Europa i Bruxelles, Rom, Milano, Padova, Madrid, Berlin, Hamborg, Stuttgart, København, Malmø, Amsterdam, Basel og Budapest; i Mellemøsten i Tel Aviv; langs Stillehavsområdet i Tokyo, Kaohsiung, Auckland, Sydney, Melbourne og Perth; i Sydafrika i Johannesburg og Pretoria; flere i Canada i Quebec og Cambridge; og i Latinamerikanske hovedstæder i Mexico City og Bogotá.

For at se en komplet liste over nye Ideelle Scientology Kirker, besøg Scientology.dk/IdealChurches.


For at disseminere Scientologys budskab endnu mere og besvare den overvældende interesse for religionen har Kirken lanceret sin egen satellit-tv kanal, Scientology Network, på DIRECTV kanal 320, som også streamer live på da.scientology.tv, såvel som på flere platforme på 17 sprog i 24 tidszoner.