STUDIETEKNOLOGIEN

ONLINE-KURSUS

På dette kursus vil du lære:

  • Den første hindring, man skal overvinde, for virkelig at kunne lære noget.
  • De tre studiebarrierer, som kan hindre ens forståelse af et emne – og de præcise redskaber til at overvinde disse barrierer.
  • Hvordan du kan lære og fuldt ud forstå et hvilket som helst emne, du vælger.

Kursusoversigt

Overvej dette et øjeblik: Har nogen nogensinde under hele dit uddannelsesforløb lært dig, hvordan du studerer noget?

I dag er der folk, der kommer ud af skolen, og som er ude af stand til at læse eller skrive på et niveau, der er godt nok til at bestride et job eller klare sig i tilværelsen. Det er et enormt problem. Og det er ikke, fordi fagene ikke er til at lære. Der bliver ikke undervist i, hvordan man lærer. Det er det trin, der mangler i al uddannelse.

L. Ron Hubbard lukkede dette gabende hul, da han kom frem med den første og eneste teknologi til, hvordan man studerer. Han opdagede de love, der danner grundlaget for indlæring, og udviklede brugbare metoder, som alle kan bruge. Han kaldte faget ”Studieteknologi”.

Denne teknologi giver en forståelse af det grundlæggende i at lære og giver nøjagtige metoder til at overvinde alle de faldgruber, man kan løbe ind i, mens man studerer.

Studieteknologi drejer sig ikke om hurtiglæsning eller hukommelsestricks. Disse har ikke vist sig at forbedre ens evne til at forstå det, man studerer, eller forbedre ens læse- og skrivefærdigheder. Studieteknologien viser, hvordan man studerer for at kunne forstå et emne, så man kan anvende det.

Her er kun medtaget en lille del af alt, hvad Studieteknologien, som L. Ron Hubbard udviklede, omfatter. Alligevel er der i denne korte oversigt grundlæggende ting, som du kan bruge til at studere mere effektivt. Med denne teknologi kan ethvert emne læres af enhver.

 

Detaljer om kurset

Lethed ved at studere

Dette kursus er et trinvist forløb med en række læseopgaver og spørgsmål for at efterprøve din forståelse.

Før du begynder, opretter du dit eget personlige logon til Scientology websitet. Når du er logget ind, vil online-programmet lede dig gennem hvert trin af kurset til fuld færdiggørelse med alle kursusmaterialer leveret fra Scientology hjemmesiden.

Kursuslængde

6 til 7 timer. Du kan imidlertid tage kurset i dit eget tempo. Med andre ord gøres det ikke på tid. Kurset er vores service til dig, gratis.

Materialer

Hæfte: Studieteknologien
eller Håndbog i Scientology

Dine kursusmaterialer er også en del af online-kurset. Med andre ord, når du er logget på, kan du læse materialerne fra online-kursusprogrammet, mens du laver hvert trin. Vi vil dog anbefale, at du downloader hæftet gratis eller køber det, så du kan gennemlæse det og henvise til det, når du ikke er logget ind i kursusprogrammet.

Kursusledelse

Hvis du på noget tidspunkt har brug for hjælp med dine kursusopgaver, så tøv ikke med at kontakte din online-kursusleder, som du kan få fat i ved at bruge knappen ”Behøver du hjælp?” i dit online-kursusprogram. Online-kursuslederen vil bidrage til at sikre, at du forstår og opnår det maksimale udbytte af kursusmaterialerne. Slutresultatet er, at du er fuldt ud i stand til at anvende den information, kurset indeholder.

Kursusfærdiggørelse

Efter færdiggørelsen af Kursus i Studieteknologien, får du et diplom tilsendt via e-mail.

 

Succeshistorier

”Før kurset i Studieteknologien havde jeg svært ved at lære nye ting. Mens jeg var på kurset, fandt jeg ud af, hvad det var, der forhindrede mig i at lære noget. Disse barrierer for at studere: Fravær af masse, for stejl en gradient og det misforståede ord er så nemme at overse.

Men selvom de er lette at overse, er de stærke nok til at løse mysteriet om, hvorfor jeg ikke kunne forstå nogle af mine tidligere studier. Det var først efter, at jeg lærte om disse barrierer og deres løsninger, at jeg begyndte at forstå, hvad jeg lærte. Men ud over det, da jeg begyndte at bruge disse metoder for alvor, var min manglende evne til at lære noget fuldstændigt væk.

Jeg tror ikke, der er noget, jeg ikke kan lære nu. Det her bør der undervises i på skoler overalt. Det kunne meget vel løse alle vores uddannelsesproblemer!”

– D.T.


”Emnet med studiebarriererne har hjulpet mig rigtig meget. Det har gjort mig klar i hovedet og givet mig mere lyst til at studere. Og det har hjulpet mig til at rydde alle de barrierer væk, der forhindrer mig i at fortsætte med mine studier.

Det misforståede ord: Dette emne har udfordret mig meget. Nu ved jeg, hvordan man skal håndtere de svære ord, hvordan man opklarer dem og fortsætter med studierne. Gennem dette vil jeg hjælpe mange mennesker, der føler, at de bliver nødt til at opgive et fag eller en forelæsning.

Grundlæggende ordopklaring: Det har betydet meget for mig, for da jeg læste dette, fik jeg modet tilbage. Mange mennesker, der kæmper i deres studium, hører under kategorien af folk, der gaber eller sover, mens de læser. På denne del af kurset var jeg i stand til at overvinde den situation, og jeg vil hjælpe mange mennesker i deres fremtid.

Alt i alt har det været et rigtig godt kursus, og det er meget vigtigt for mange mennesker, især studerende eller dem, der skal lære noget nyt.”

– C.S.