DAVID MISCAVIGE:
BRINGER SCIENTOLOGY UD TIL HELE VERDEN

VELKOMMEN TIL SCIENTOLOGY MEDIA PRODUCTIONS
KIRKENS GLOBALE MEDIECENTER ÅBNER FOR HELE VERDEN

Hvor Hollywoods guldalders fortid smelter sammen med vore dages mest avancerede teknologi for at skabe en bedre morgendag. Det er designet til global kommunikation på enhver tænkelig mediekanal – der er ganske enkelt intet, der kan sammenlignes med det her på Jorden.

find ud af mere

DET 21. ÅRHUNDREDES RELIGION
I MULTIMEDIERNES TIDSALDER

Scientology er i sandhed en religion for det 21. århundrede og bruger således det nye årtusindes teknologi til at udføre sin religions mission. Med dette for øje gjorde kirken sin entré i multimedie-alderen med etablering af top-moderne film- og lydanlæg på Golden Era Productions. Stedet er en 200 hektar stor grund i det sydlige Californien, og det er her, vi har det verdensomspændende dissemineringscenter for hele Scientology religionen, der er ansvarligt for produktionen af alle kirkens film, videoer, tv- og internet-annoncer, hjemmesider og internationale events.

find ud af mere

DET INTERNATIONALE DISSEMINERINGS- OG DISTRIBUTIONSCENTER
BRINGER LØSNINGER UD TIL MILLIONER AF MENNESKER

Det nye 17.000 kvadratmeter store Internationale Disseminerings- og Distributionscenter for Scientology Kirken er en enestående trykkeri- og produktionsfacilitet. Det huser fremstilling, distribution og administration – det hele under ét tag – og det betjenes alt sammen af medarbejdere fra kirken.

find ud af mere

VERDENS STØRSTE HELT DIGITALE FORLAG
IMØDEKOMMER DEN GLOBALE EFTERSPØRGSEL

Kirkens nye trykkerier ligger i nye, kæmpestore hovedkvarterer og udgør nu verdens største 100 % digitaliserede faciliteter, der kan trykke oplag efter behov. Derfor betragtes deres præcisionsanlæg ofte som modeller for innovation og effektivitet og bliver således jævnligt besøgt af virksomhedsledere.

find ud af mere