DAVID MISCAVIGE:
BRINGER SCIENTOLOGY UD TIL HELE VERDEN

VELKOMMEN TIL SCIENTOLOGY MEDIA PRODUCTIONS KIRKENS GLOBALE MEDIECENTER ÅBNER FOR HELE VERDEN
Hvor Hollywoods guldalders fortid smelter sammen med vore dages mest avancerede teknologi for at skabe en bedre morgendag. Det er designet til global kommunikation på enhver tænkelig mediekanal – der er ganske enkelt intet, der kan sammenlignes med det her på Jorden.
DET 21. ÅRHUNDREDES RELIGION I MULTIMEDIERNES TIDSALDER
Scientology er i sandhed en religion for det 21. århundrede og bruger således det nye årtusindes teknologi til at udføre sin religions mission. Med dette for øje gjorde kirken sin entré i multimedie-alderen med etablering af top-moderne film- og lydanlæg på Golden Era Productions. Stedet er en 200 hektar stor grund i det sydlige Californien, og det er her, vi har det verdensomspændende dissemineringscenter for hele Scientology religionen, der er ansvarligt for produktionen af alle kirkens film, videoer, tv- og internet-annoncer, hjemmesider og internationale events.
INTERNATIONAL DISSEMINATION & DISTRIBUTION CENTERBRINGER LØSNINGER UD TIL MILLIONER AF MENNESKER
Det nye 17.000 kvadratmeter store Internationale Disseminerings- og Distributionscenter for Scientology Kirken er en enestående trykkeri- og produktionsfacilitet. Det huser fremstilling, distribution og administration – det hele under ét tag – og det betjenes alt sammen af medarbejdere fra kirken.
VERDENS STØRSTE HELT DIGITALE FORLAGIMØDEKOMMER DEN GLOBALE EFTERSPØRGSEL
Kirkens nye trykkerier ligger i nye, kæmpestore hovedkvarterer og udgør nu verdens største 100 % digitaliserede faciliteter, der kan trykke oplag efter behov. Derfor betragtes deres præcisionsanlæg ofte som modeller for innovation og effektivitet og bliver således jævnligt besøgt af virksomhedsledere.