KØBENHAVN, DANMARK

INDVIELSEN AF EUROPAS IDEELLE INDGANGSPORT TIL OT

15. FEBRUAR 2014

Udsmykningen med masser af flag ...

Farverne fra mere end 30 europæiske landes flag bølgede i den danske vinterbrise ...

Og tusinder af scientologer, som talte 27 sprog, var samlet til fejringen.

Bestyrelsesformanden for Religious Technology Center, David Miscavige, førte an i indvielsen af den nye ideelle Avancerede Organisation og Saint Hill Europa. Han mødtes med tusinder af kontinentets scientologer, der var samlet i Jernbanegade midt i København.
Tusinder af scientologer fra mere end 30 lande mødtes i det centrale København for at fejre indvielsen af den ideelle Avancerede Organisation og Saint Hill Europa (AOSH EU). AOSH EU er en flersproget organisation, som leverer de avancerede niveauer af Scientology Broen til Fuldkommen Frihed til alle scientologer fra hele kontinentet.

Sådan var scenen langs Jernbanegade i København til indvielsen af den nye ideelle europæiske indgangsport til OT: den ideelle Avancerede Organisation og Saint Hill Europa (AOSHEU).

AOSH EU, der oprindeligt blev etableret af L. Ron Hubbard i 1969, er en flersproget Søorg-organisation, der servicerer scientologer fra de europæiske lande, Fællesskabet af Uafhængige Stater (Rusland mv.) og Mellemøsten.

Den fornemme indvielse følger i kølvandet på udgivelsen af Techens Guldalder Fase II, som har resulteret i, at et hastigt voksende antal af scientologer går op ad Broen til tilstanden clear utroligt hurtigt. Derfor er AOSH EU blevet fuldstændig omdannet til den ideelle Avancerede Organisation for at have plads til mangfoldigheden af europæere, som nu gør sig klar til at gå over tærskelen og ind i OT-området.

I anerkendelse af denne banebrydende begivenhed ledede bestyrelsesformanden for Religious Technology Center, David Miscavige, indvielsesceremonien. Han henvendte sig til de tusinder af europæiske scientologer og medarbejdere, der var til stede:

”Her står et ideelt åndeligt center for Europa – et center, der virkeliggør vejen til OT på tværs af alle kulturer og alle sprog på dette kontinent. Nu, hvor Broen er opbygget af rene, uforfalskede kildematerialer, er passagen opad garanteret i al evighed. Og således åbner vi dørene for alle, så de kan fortsætte lynhurtigt mod en storslået fremtid med frihed og udødelighed.”

Indvielsen af et ideelt AOSH EU repræsenterer den første i rækken af en helt ny slags kontinentale Avancerede Organisationer. Faciliteterne frembyder en komplet Teknisk Division for solo-auditering, der udelukkende er helliget at servicere alle solo-auditorer; et udvidet Hubbard Vejledningscenter med dusinvis af auditeringsrum til at auditere scientologer til clear og gennem Auditeret Ny Æra Dianetics for OT’er; samt udvidede uddannelsesfaciliteter med masser af kursuslokaler, der strækker sig over en hel etage.

Bygningen, der oprindeligt blev opført i 1887 er nabo til Tivoli og Rådhuspladsen. I processen med fuldstændigt at omdanne alle syv etager til en komplet ideel standard har Kirken omhyggeligt bevaret bygningens karakteristiske udseende – især terrakotta-murstensfacaden og det originale pommerske fyrretræsinteriør i hele bygningen.

Indvielsen af AOSH EU markerer desuden lanceringen af en fuldstændig ideel europæisk Scientology base, det er planlagt at færdiggøre i de kommende måneder, med indvielse af:

  • Det 9.100 kvadratmeter store Kontinentale Forbindelseskontor til ledelse af Kirkens aktiviteter på det europæiske kontinent.
  • Den historiske bygning tæt på Københavns navnkundige gågade, Strøget, hvor Kirkens nye Ideelle Organisation i Danmark vil komme til at ligge.
  • Og det fuldstændigt renoverede, syv-etages Nordland Hotel. Ideelt placeret inden for gå-afstand til AOSH EU vil hotellet med fuld service byde på mere end 80 gæsteværelser til scientologer, der ankommer fra nationer over hele Europa for at få service.