NEW YORK

NEW YORK: DEN NYE SCIENTOLOGY KIRKE I ”THE BIG APPLE”

26. SEPTEMBER 2004

David Miscavige, Bestyrelsesformanden for Religious Technology Center og kirkelig leder af Scientology religionen, ledede indvielsen af Scientology Kirken New York.

Scientology kirken i New York City, som ligger lige ved Times Square, var en gave fra Den Internationale Forening af Scientologer til befolkningen i New York i anerkendelse af deres mod og ånd, da de stod over for World Trade Center-katastrofen i 2001.

David Miscavige indviede bygningen. Han fik følgeskab af det amerikanske kongresmedlem Charles Rangel, FN’s vicesekretær Maurice Strong og næstformand for Times Square Alliance, Bob Esposito.

I sin tale til de 10.000 scientologer og gæster, der var forsamlet til den store indvielse, understregede David Miscavige betydningen af den nye kirke:

”Idet vi ser ud over hele verden, kan vi tale om internationale konflikter, økonomisk ustabilitet, og ja, om terrorisme. Men hvis vi gør det, mine venner, så lad os ikke dvæle ved disse problemer. Lad os tale om løsninger, løsninger der kan håndtere dem alle.

Denne kirke repræsenterer det arbejde og den hjælp, som vi alle må fortsætte med at bibringe for at nå vore mål i fuld udstrækning. For her er den Ideelle Organisation, hvorfra vi bogstaveligt talt kan bringe alle vores programmer, al vores teknologi, ud overalt.

Så ja, det er kun begyndelsen. Og det er derfor, jeg siger, at det er i dag, det egentlige arbejde begynder.

For dette er mere end blot et hjem for jer, New Yorks scientologer.

Det er også et hjem for det brede samfund, hvor alle mænd og kvinder af god vilje er velkomne, og hvor vi dedikerer os til at hjælpe hver og en.

Og ved at demonstrere denne overbevisning i vores tro gennem praktisk handling, kender fremtiden ingen grænser. For dette er New York, og at hjælpe byen, er at hjælpe verden.”