UNDERSØGELSER

ONLINE-KURSUS

På dette kursus vil du lære:

  • At identificere det der gør noget logisk eller ulogisk.
  • Hvordan man analyserer information, så man ved præcis, hvad man skal gøre for at korrigere en situation.
  • De færdigheder man har brug for til at identificere de virkelige årsager til succes eller fiasko på ethvert område af livet.

Kursusoversigt

Der er mange mennesker, der går igennem livet på lykke og fromme. De søger idéer til at forklare, hvorfor det, de beskæftiger sig med, sommetider går godt og sommetider skidt, hvorfor de har succes og ind imellem ikke har. Det er ikke særligt betryggende at forsøge at gætte og ”have noget på fornemmelsen”. Og uden kendskab til, hvordan man faktisk undersøger en situation, god eller dårlig, og får de egentlige kendsgerninger, kan man blive kørt rundt i manegen af en masse uevaluerede oplysninger.

Fyldestgørende undersøgelser hører faktisk til de sjældne. Mennesker har en tendens til at acceptere den første og bedste forklaring i sager, de ikke forstår, også selvom den er fyldt med fejlagtige oplysninger. Så undersøgelsesteknologi blev faktisk ikke udført eller forbedret. L. Ron Hubbard gjorde det faktisk – gjorde et gennembrud inden for tænkning og logik, som førte til udviklingen af den første virkeligt effektive metode til at søge og konsekvent finde de virkelige årsager til tingenes tilstand.

Hvis man ved, hvordan man undersøger, har man redskaber til at styre igennem tilfældige oplysninger og meninger og komme frem til de reelle årsager bag succes eller fiasko uanset hvor i tilværelsen. Hvis man kender tingenes rette sammenhæng, er man også i stand til at afhjælpe situationen og forbedre den – det gælder enhver situation. Det er en uvurderlig teknologi for alle i alle områder. 

 

Detaljer om kurset

Lethed ved at studere

Dette kursus er et trinvist forløb med en række læseopgaver og spørgsmål for at efterprøve din forståelse.

Før du begynder, opretter du dit eget personlige logon til Scientology websitet. Når du er logget ind, vil online-programmet lede dig gennem hvert trin af kurset til fuld færdiggørelse med alle kursusmaterialer leveret fra Scientology hjemmesiden.

Kursuslængde

8 til 10 timer. Du kan imidlertid tage kurset i dit eget tempo. Med andre ord gøres det ikke på tid. Kurset er vores service til dig, gratis.

Materialer

Hæfte: Undersøgelser
eller Håndbog i Scientology

Dine kursusmaterialer er også en del af online-kurset. Med andre ord, når du er logget på, kan du læse materialerne fra online-kursusprogrammet, mens du laver hvert trin. Vi vil dog anbefale, at du downloader hæftet gratis eller køber det, så du kan gennemlæse det og henvise til det, når du ikke er logget ind i kursusprogrammet.

Kursusledelse

Hvis du på noget tidspunkt har brug for hjælp med dine kursusopgaver, så tøv ikke med at kontakte din online-kursusleder, som du kan få fat i ved at bruge knappen ”Behøver du hjælp?” i dit online-kursusprogram. Online-kursuslederen vil bidrage til at sikre, at du forstår og opnår det maksimale udbytte af kursusmaterialerne. Slutresultatet er, at du er fuldt ud i stand til at anvende den information, kurset indeholder.

Kursusfærdiggørelse

Efter færdiggørelsen af Kursus i Undersøgelser, får du et diplom tilsendt via e-mail.

 

Succeshistorier

”Jeg har lært at bruge en mere praktisk fremgangsmåde til at finde svar på almindelige problemer og spørgsmål, som jeg ellers ville have haft svært ved at regne ud.

Kurset i Undersøgelser har givet mig et andet perspektiv med hensyn til, hvordan man ser på og analyserer et problem. Det har vist mig, hvordan man holder sig mere fokuseret på emnet og finder mere praktiske løsninger på problemet.

Det vil helt bestemt hjælpe mig i min fortsatte vækst som Scientologist og desuden hjælpe mig i mit daglige arbejde og personlige liv. Det vil give mig et andet perspektiv på at løse problemer i livet. Tak igen.”

– H.S.


”På dette kursus lærte jeg at sætte spørgsmålstegn ved et område med ting, der ikke er korrekte, for at trække i tråden, hvor der er noget, man ikke helt forstår, og fortsætte med at stille spørgsmål i de ulogiske områder, indtil dataene afsløres, og situationen kan håndteres og korrigeres. Jeg lærte om alle de specifikke irrationelle eller ulogiske data, der kan findes i en situation, og øvede mig i at finde dem, indtil jeg nemt kunne gøre det. Jeg gjorde det samme for de positive ting for at være i stand til at finde dem og forstærke dem.

Jeg lærte også vigtigheden af at have en ideel scene at sammenligne med den nuværende situation. Jeg lærte om de undersøgelseshandlinger, der er nødvendige for at finde data og være i stand til at korrigere ting ved at udføre en korrekt undersøgelse i den rigtige rækkefølge og finde det rigtige WHY bag den, således at situationen kan håndteres.”

– C.F.


”Der er en årsag bag alting. Og Scientology har givet mig evnen til at finde ud af, hvad disse årsager er, og at kontrollere dem. Evnen til at udføre undersøgelser – evnen til at tænke logisk og komme til bunds i tingene – tillader mig at undersøge, håndtere og forbedre enhver situation i ethvert område af mit liv. Jeg har været i stand til at identificere irrationelle eller ulogiske data på mit arbejde og håndtere dem, så mit firma bliver mere ideelt. Der går næppe en dag, hvor jeg ikke anvender Hubbards teknologi til at gøre mit liv bedre på en eller anden måde.”

– S.R.