LOS ANGELES, CALIFORNIEN

EN LRH DRØM GJORT TIL VIRKELIGHED: DEN IDEELLE PACIFICA BRIDGE

8. MARTS 2014

Tre indvielsesbånd faldt samtidig:

Et for indvielsen af den ideelle Amerikanske Saint Hill Organisation ...

Et andet for den ideelle Avancerede Organisation i Los Angeles ...

Og endnu et for at markere færdiggørelsen af den ideelle Pacifica Bridge – hver org er i sig selv en ideel mønster-org ...

Og alt dette på en gade, der hedder L. Ron Hubbard Way.

David Miscavige, bestyrelsesformand for Religious Technology Center, indviede Pacifica Bridge. Han blev fulgt af tusinder af scientologer, der var forsamlet på L. Ron Hubbard Way for at fejre den historiske begivenhed.

Flere end 6000 scientologer var samlet for at overvære denne historiske sammenkomst.

For at understrege betydningen af denne begivenhed blev indvielsesceremonierne ledet af Bestyrelsesformanden for Religious Technology Center, David Miscavige. Han henvendte sig til de forsamlede scientologer med ordene: ”I dag fuldbyrder vi L. Ron Hubbards vision for den ideelle Pacifica Bridge for alle scientologer i Los Angeles og, rent faktisk, i hele Amerika. For her står de fysiske søjler til en Bro, der nu kan nås af alle i vores Guldalder: en Bro, der legemliggør opstigningen til fuldkommen åndelig frihed, en Bro der ikke blot spænder hen over boulevarden – men som rækker til selveste evigheden.”

Den ideelle Pacifica Bridge er enestående i Scientology verdenen. Den udgør helt bogstaveligt religionens Bro til Fuldkommen Frihed. I den henseende og fra dette sted alene kan man stige op fra introducerende servicer til en verden med stadig større åndelig bevidsthed.

Pacifica Bridge begynder ved krydset mellem den berømte Sunset Boulevard og L. Ron Hubbard Way med vores ideelle Los Angeles Scientology Kirke. Der bydes besøgende velkommen, og de modtager en introduktion til Scientology. Derefter kan de indlede deres rejse op ad Broen til tilstanden clear.

Denne velkomst indbefatter også et nyt ideelt Scientology informationscenter på Hollywood Boulevards Walk of Fame. Da Los Angeles er hjemstedet for den største koncentration af scientologer i verden, leverer dette center nu også den afgørende introduktion til religionen. Det rummer over 300 informationsfilm på 17 sprog, der præsenterer trosindholdet og praksisserne i Scientology. Centeret leverer yderlige dusinvis af introduktionskurser og -seminarer, så besøgende ”selv kan finde ud af, hvad Scientology handler om”.

Scientologer, der går op ad Broen ved L. Ron Hubbard Way, fortsætter til uddannelse og auditering på højere niveauer i den ideelle Amerikanske Saint Hill Organisation (ASHO). ASHO blev ligeledes omdannet til en ideel Saint Hill mønsterorganisation. Den rummer to etager, der udelukkende leverer Scientology uddannelse, med en kapacitet til hundredvis af studerende på samme tid. Den fordobler også auditeringskapaciteten (åndelig vejledning) med to omfattende Hubbard Vejledningscentre. Disse centre er især bemærkelsesværdige, idet de leverer de berømte Power-processer. ASHOs Libanon-sal er nu også restaureret på samme vis og nyindrettet til at levere workshops og kongresser.

På den anden side af L. Ron Hubbard Way, på den billedlige top af den ideelle Pacifica Bridge, står den nye ideelle mønsterorganisation Advanced Organisation of Los Angeles (AOLA). Det er her, scientologer indleder deres rejse mod OT og højere tilstande af åndelig bevidsthed. Til dette formål kan AOLA prale af udvidede kursuslokaler til hundredvis af solo-auditorer under uddannelse; en Teknisk Division for solo-auditorer, der udelukkende servicerer solo-auditorer på avancerede kurser samt tre komplette Hubbard Vejledningscentre til dem, der rejser gennem de øvre riger med Auditeret Ny Æra Dianetics for OT’er.

_________________

Indvielsen af den ideelle Pacifica Bridge følger i kølvandet på bedrifter, der indvarsler religionens største ekspansionstid. Faktisk har vi alene de sidste fire måneder set: