BØRN

ONLINE-KURSUS

På dette kursus vil du lære:

  • Hvad børn mest har brug for fra deres forældre.
  • Hvorfor børn bliver vrede, og hvordan man hurtigt kan berolige dem igen.
  • Nøjagtige redskaber, man kan anvende til at opdrage sine børn til at blive glade, sunde og intelligente og til at have selvtillid i livet.

Kursusoversigt

Hvordan man opdrager et lykkeligt og sundt barn, er ikke noget flertallet af forældre har lært. I virkeligheden er der mange, der begår den ene fejltagelse efter den anden hele vejen gennem processen, om end det er med de bedste intentioner. Derfor er det også alt for almindeligt at finde familier, der ikke er lykkelige, med konstante gnidninger mellem forældre og børn.

Dette er ikke en naturlig tilstand. Faktisk kan man blive helt fri for det. L. Ron Hubbard udviklede mange måder til at få det bedste frem i et barn – og dets forældre. På dette kursus og det tilhørende hæfte vil du læse om nogle af disse metoder, og opdage, hvordan det kan lade sig gøre at opdrage et barn uden at nedbryde dets vilje, hvordan éns barn gerne vil yde sit til familien, og hvordan man hjælper barnet til hurtigt at komme over dagligdagens forstyrrelser og traumatiske oplevelser, som tilværelsen byder på.

At opdrage børn burde være en fornøjelse. Og det kan det være. Faktisk kan det være det, der giver én mest af alle menneskelige oplevelser. Bruger man de principper, man finder i Scientology om opdragelsen af børn, er det muligt at sikre, at de er glade, kærlige og arbejdsomme, og at de bliver værdifulde deltagere i det samfund, de lever i.

 

Detaljer om kurset

Hvor let det er at studere kurset

Dette kursus er et trinvist forløb med en række læseopgaver, essays og praktiske øvelser.

Før du begynder, opretter du din egen personlige konto på Scientology hjemmesiden. Når du så er logget ind, vil online-programmet lede dig gennem hvert trin af kurset til fuld færdiggørelse med alle kursusmaterialer leveret fra de Frivillige Hjælperes hjemmeside.

Kursets varighed

6 til 7 timer. Du kan imidlertid tage kurset i dit eget tempo. Med andre ord gøres det ikke på tid. Kurset er vores service til dig, gratis.

Materialer

Hæfte: Børn
eller Håndbog i Scientology

Dine kursusmaterialer er også en del af online-kurset. Med andre ord, når du er logget på, kan du læse materialerne fra online-kursusprogrammet, mens du laver hvert trin. Vi vil dog anbefale, at du downloader hæftet gratis eller køber det, så du kan gennemlæse det og henvise til det, når du ikke er logget ind i kursusprogrammet.

Kursusledelse

Under dit kursusforløb vil du modtage vejledning fra din personlige online-kursusleder, der vil hjælpe med at sikre, at du forstår og opnår det maksimale udbytte af kursusmaterialerne. Slutresultatet er, at du er fuldt ud i stand til at anvende oplysningerne heri. Hvis du har yderligere spørgsmål, så kontakt os her.