INTRODUKTION

STØTTER GLOBALE PROGRAMMER TIL AT GENOPRETTE
VÆRDIGHED OG SELVRESPEKT

Hele to tredjedele af verdens regeringer er befængt med alvorlig korruption. Næsten en fjerdedel af de kommende nye ledere er overbevist om, at de har brug for at opføre sig uetisk for at komme frem.

For at vende denne tilbagegang og genetablere grundlæggende moral og værdier skrev L. Ron Hubbard Vejen til lykke: En vejledning til en bedre tilværelse baseret på sund fornuft. De 21 leveregler er helt igennem ikke-religiøse og kan benyttes af alle og enhver, uanset race, kultur eller tro, til at fostre venlighed, ærlighed og de grundlæggende færdigheder i det at leve.

Vejen til lykke, som nu er udkommet på 112 sprog, har bragt ro til samfund, som var splittede af voldsomheder, fred til områder, der var ødelagt af interne stridigheder og selvrespekt til millioner af mennesker – i skoler, fængsler, kirker, ungdomsskoler og medborgerhuse.

Den internationale Vejen til lykke-stiftelse, der har hovedkvarter i Glendale i Californien, er almennyttig og ikke-religiøs; den blev etableret som koordinerings-center for de verdensomspændende aktiviteter med henblik på at opløfte hele samfundet. Ved hjælp af støtte fra scientologer og Scientology kirker bliver Vejen til lykke og de tilhørende undervisningsmaterialer og programmer nu benyttet i hele verden til at hjælpe med at frembringe et højere niveau af ærlighed, tillid og selvrespekt i alle kulturer.