KOMMUNIKATION

ONLINE-KURSUS

På dette kursus vil du lære:

  • Hvordan man kommunikerer med andre, så de lytter og forstår, hvad man siger.
  • Den nøjagtige formel for vellykket kommunikation – og hvordan du virkelig kan forbedre din evne til at kommunikere med hvem som helst.
  • Redskaber du kan anvende til at korrigere enhver mislykket kommunikation, du har med en anden.

Kursusoversigt

”Man er lige så levende, som man kan kommunikere,” skrev L. Ron Hubbard. Og kommunikation er en facet af livet, som han virkeligt udforskede meget indgående, og han endte med at skrive i hundredtusindvis af ord om dette vigtige emne. Kommunikationsevner er essentielle i ethvert område af samspillet mellem mennesker. Kort sagt er kommunikation faktisk den eneste aktivitet, som alle mennesker har til fælles.

Da fordelene ved vellykket kommunikation skaber forbedringer på alle livets områder – både privat og professionelt – er det umuligt at opremse alle fordelene ved dem. Alle ens bestræbelser kræver – hvis de skal lykkes – at man har evnen til at kommunikere.

På dette kursus vil du lære, hvad god kommunikation består af, og hvordan man kan genkende den dårlige, hvad bestanddelene af kommunikation er, og hvordan man benytter dem, og hvorfor mere kommunikation, ikke mindre, giver individet større frihed.

Der er også inkluderet en mængde øvelser på dette kursus, som er udviklet af Hubbard, som forøger ens kommunikationsniveau, og som har udbredt praktisk anvendelse i livet. En grundig forståelse af disse data vil give dig nogle værktøjer, du kan bruge for evigt.

 

Detaljer om kurset

Lethed ved at studere

Dette kursus er et trinvist forløb med en række læseopgaver og spørgsmål for at efterprøve din forståelse.

Før du begynder, opretter du dit eget personlige logon til Scientology websitet. Når du er logget ind, vil online-programmet lede dig gennem hvert trin af kurset til fuld færdiggørelse med alle kursusmaterialer leveret fra Scientology hjemmesiden.

Kursuslængde

12 til 15 timer. Du kan imidlertid tage kurset i dit eget tempo. Med andre ord gøres det ikke på tid. Kurset er vores service til dig, gratis.

Materialer

Hæfte: Kommunikation
eller Håndbog i Scientology

Dine kursusmaterialer er også en del af online-kurset. Med andre ord, når du er logget på, kan du læse materialerne fra online-kursusprogrammet, mens du laver hvert trin. Vi vil dog anbefale, at du downloader hæftet gratis eller køber det, så du kan gennemlæse det og henvise til det, når du ikke er logget ind i kursusprogrammet.

Kursusledelse

Hvis du på noget tidspunkt har brug for hjælp med dine kursusopgaver, så tøv ikke med at kontakte din online-kursusleder, som du kan få fat i ved at bruge knappen ”Behøver du hjælp?” i dit online-kursusprogram. Online-kursuslederen vil bidrage til at sikre, at du forstår og opnår det maksimale udbytte af kursusmaterialerne. Slutresultatet er, at du er fuldt ud i stand til at anvende den information, kurset indeholder.

Kursusfærdiggørelse

Efter færdiggørelsen af Kursus i Kommunikation, får du et diplom tilsendt via e-mail.

 

Succeshistorier

”Vi er alle involveret i en form for kommunikation i vores hverdag, men den virkelige betydning af, hvad kommunikation er, lærte jeg på online-kurset fra de Frivillige Hjælpere. Per definition vidste jeg bare, at kommunikation betyder at få idéer og oplysninger over til en anden person, og for at kommunikation skal finde sted, bør den komme fra en person og sendes til en anden, der modtager den og anerkender den.

Efter at have afsluttet dette kursus lærte jeg det egentlige formål og vigtigheden af kommunikation. Jeg lærte ikke bare at kommunikere effektivt, men også hvordan jeg får gjort opmærksom på mig selv ved hjælp af et effektivt kommunikationsredskab. Jeg har også lært cyklusserne med envejs- og tovejskommunikation.

Dette kursus hjalp mig helt sikkert til at forbedre effektiviteten i mit arbejde. Jeg er sekretær i sundhedssektoren, og kommunikation er en af mine vigtigste opgaver. Det var virkelig til stor gavn, og det var sandelig en stor oplevelse at afslutte dette kursus. Jeg takker jer, de Frivillige Hjælpere, for at give mig denne mulighed.”

– K.K.


”Dette hæfte var yderst interessant på den måde, at en person tænker: ’Jeg kommunikerer på en eller anden måde hver dag, hvad ellers er der at lære?’ Kommunikation er afgørende, og dette hæfte lærte mig nøjagtigt, hvordan man kommunikerer effektivt. Hvad er mere effektivt end at sige, hvad du mener, og faktisk blive forstået af andre mennesker?

Det lærte mig at kigge efter tegn hos andre mennesker, der viser, at de ikke forstår, og hvordan jeg skal kommunikere, så de vil forstå mig. Det er meget interessant, at kurset viser dig forskellige former for kommunikation og lærer dig, hvordan du bliver bedre til dem, samt giver dig viden om dem. Der er så mange mennesker, der tror, at hvis de taler, kommunikerer de, men der er så meget mere til det!”

– A.F.