MALMØ, SVERIGE

NORDEUROPAS CENTER FOR VIDEN

4. APRIL 2009

David Miscavige indviede endnu en europæisk Scientology kirke den 4. april 2009 i den svenske havneby Malmø.

Publikum kom tilrejsende fra 32 lande, heriblandt England, Belgien, Frankrig, Tyskland, Rusland, Israel, Irak og Uganda. De samledes for at fejre en historisk dag: indvielsen af en Scientology kirke på over 6.500 m², erhvervet, designet og åbnet i løbet af mindre end seks måneder.

David Miscavige, Bestyrelsesformanden for Religious Technology Center og Scientology religionens kirkelige leder, stod for indvielsen og åbningen af Scientology kirken i Malmø den 4. april 2009.

Blandt de tilstedeværende i denne anledning var en række europæiske notabiliteter, heriblandt dr. Iva Parizkova Ryggeståhl, fortaler for menneskerettigheder og stedfortrædende medlem af den svenske rigsdag; dr. Adly Abu Hajar, generaldirektør for European Islamic Conference, en gruppe muslimske ledere fra 33 nationer; dr. Gunnar Bramstång, professor i retsvidenskab, dekan for det juridiske fakultet i Lund og ophavsmand til banebrydende lovgivning om menneskerettigheder samt dr. Bertil Persson, kendt pædagog, professor i religion og fast repræsentant ved UNESCOs universitet for fred.

Dagens særlige karakter blev desuden fremhævet af, at det var David Miscavige, som indviede denne nye kirke, der vil arbejde for at skabe en bedre fremtid:

”Vores evne til at hjælpe generationer med studieteknologi, vores evne til at udrydde stofmisbrug og vække folks iboende moralske anstændighed – alt dette er nu muligt i et førhen utænkeligt omfang.

Dette er i sandhed kun en begyndelse, så lad os for evigt markere denne dag for frihed, for Sverige og for al evighed.” Sammen med de andre æresgæster klippede David Miscavige herefter båndet over og markerede hermed officielt en ny æra for Scientology i Sverige.