DAVID MISCAVIGE
Skelsættende begivenheder

Teknologiens Guldalder fase II: Scientology Broen til Fuldkommen Frihed

Dette var det mest storslåede øjeblik i vores historie. Den største samling af scientologer nogensinde. Tre episke eventer: en uforlignelig og banebrydende syv-timers briefing fra mr. David Miscavige, Bestyrelsesformanden for Religious Technology Center.

Scientologys majestæt: Vores 21. århundredes katedral

10.273 scientologer. En perfekt placeret sløjfe. En scene til ceremonien. Velkommen til at sætte kronen på værket på toppen af Broen. ”Mine med-scientologer, det bedste på planeten venter jer. Dørene til jeres Flag bygning er åbne, og jeg inviterer jer officielt til at træde over dørtærsklen til en helt ny verden.” – mr. David Miscavige, Bestyrelsesformanden for Religious Technology Center

Nye kirker i kulturelle centrer

Ved en international event, der fejrede grundlæggeren af Scientology, L. Ron Hubbards, fødselsdag i marts 2010, afslørede David Miscavige, der er den kirkelige leder af Scientology religionen, den seneste parade af nye ideelle Scientology kirker.

Scientology skrifter genvundet og genindført med et 25 år langt program, der blev afsluttet i 2009

David Miscavige stod foran 7.000 scientologer, der var forsamlet i Los Angeles’ Shrine Auditorium. De var forsamlet for at fejre det foregående årti med en hidtil uset vækst for Scientology og for at indvarsle endnu et årti med eksponentiel vækst.

De grundlæggende bøger og foredrag

David Miscavige stod foran scientologer, der kom fra hele verden for at deltage i denne meget omtalte begivenhed. Han bekendtgjorde, at det, han skulle til at beskrive, var intet mindre end ”generhvervelsen af Dianetics og Scientology” – en begivenhed, der ville ”ændre Scientology verdenen for evigt”. I løbet af de næste par timer fortalte han hele historien til et publikum på tusinder af mennesker, der var forsamlede i Clearwaters Ruth Eckerd Hall.

Clearing-kongressen

Højdepunktet ved L. Ron Hubbards fødselsdagsevent i marts 2006 blev, da Bestyrelsesformanden for Religious Technology Center (RTC), David Miscavige, bekendtgjorde den fulde restaurering og udgivelse af LRH’s Clearing-kongres på film.