LOS ANGELES, CALIFORNIEN

NYTÅR I SCIENTOLOGY STIL:
FEJRER EN EKSPANSIV FORTID, RINGER EN GRÆNSELØS FREMTID IND

31. DECEMBER 2023

Med Shrine Auditorium fyldt til bristepunktet, lukkede Scientologister bogen for et år uden fortilfælde, og de indledte en fremtid med grænseløse horisonter i 2024!

En aften, der hylder endnu et år med vedholdende global ekspansion ...

En aften til at kigge på grænseløse morgendage ...

En aften til at løfte taget og starte et nyt år!

Det storslåede Shrine Auditorium i Los Angeles satte scenen for en elegant og opløftende aften, da mere end 6.500 Scientologister og gæster samledes til den spektakulære Scientology nytårsfejring.

På et øjeblik brød Shrine ud i en kaskade af festligt lys og musik. Publikum sprang på benene og forblev stående under en åbningskoncert med en række internationale kunstnere.

Miscavige starter eventen, idet han lukker bogen for en æra uden fortilfælde og lancerer en fremtid med et ubegrænset løfte for 2024.

Med forventningerne allerede skyhøje, gik publikum til stratosfæren, da David Miscavige, den kirkelige leder af Scientology religionen, indtog scenen. Det tordnende bifald gav genlyd gennem den store sal, hvor det gav aftenen en bølge af spænding og dybtgående betydning.

”Som det er traditionelt, er vores nytårsevent aftenen, hvor vi gennemgår de forskellige dele af L. Ron Hubbards teknologi i anvendelse,” begyndte David Miscavige. Efter en spændende forsmag på, hvad der lå foran i den betagende aften, tilføjede han: ”Vi skåler ikke bare for et år, der er gået. Vi vil snarere antænde fast raketbrændstof og sprænge taget lige af dette auditorium, når vi letter ind i nytåret 2024!”

Med det gik Miscavige i gang med en nytårsfest i ægte Scientology stil, der præsenterede livlige historier om Kirkens eksplosive vækst i løbet af det sidste år.

USTOPPELIG, ENDELØS EKSPANSION

Et mål for Scientologys voksende tilstedeværelse var overordentlig tydelig i dens globale humanitære initiativer, idet den samlede en verdensomspændende styrke af frivillige, der leverede 10 millioner timers ubetinget hjælp.

Som svar kom taknemmelighed fra hele verden, med proklamationer fra:

 • Det amerikanske Røde Kors for ”enestående demonstration af medfølelse og et urokkeligt engagement”;
 • Australiens nationale parlament ”for dedikationen og indsatsen fra jeres frivillige i vores krisetid”;
 • Det Forenede Kongeriges underhus ”i anerkendelse af at gå ud over det forventede”;
 • Og fra magtens korridorer alle andre steder – mere end 3.000 priser og anerkendelser for at bygge en bedre verden.
 • Alt imens Kirken opløftede verden gennem Scientology Network, idet den modtog anerkendelser for kategorier såsom tv-programmer og socialt ansvar – alt beløber sig til mere end 130 branchepriser.

  Samtidig tilfredsstillede online-Scientology universet den stigende nysgerrighed om religionen, med besøgende der tilmeldte sig et online-kursus hvert andet minut – hvilket gav hele 1,2 millioner kursusfærdiggørelser.

  Men antallet, der forudsagde den største fremtid, er endnu 464.000 m² konstruktion i gang – og det hele er for at fordoble Scientologys globale fodspor på tværs af fem kontinenter.

  TEKNOLOGIER OPLØFTER EN CIVILISATION

  Selvom en sådan massiv forberedelse demonstrerede Scientologys voksende fysiske tilstedeværelse, præsenterede Miscavige dernæst en hvirvelvind af bedrifter, der afspejlede grundlæggeren L. Ron Hubbards teknologi i anvendelse – hvilket udfoldede et broget billede af eksemplariske historier, der hver især illustrerede styrken fra globale programmer, som er engageret i at fremme social forbedring, gruppers fremgang og åndelige fremskridt.

  Association for Better Living and Education (ABLE) sætter ind med programmer for at modvirke stofmisbrug, analfabetisme, moralsk forfald og kriminalitet.

 • I Italien, moderlandet med en narkohandel på 200 milliarder kr. og en nation med en af de værste afhængighedsprocenter i Europa, men hvor en veteranleder med 40 års erfaring i Narconon giver narkomaner et nyt liv med LRH teknologi til rehabilitering af stofmisbrugere. Sådan er historien for et ekspanderende netværk af syv Narconon centre, der strækker sig op og ned ad den italienske støvle – og redder endnu et liv fra afhængighed hver eneste dag.
 • I Holland anvendte en gruppe af Applied Scholastics-undervisere med base i Amsterdam L. Ron Hubbards Studieteknologi til at overvinde de uddannelsesbarrierer, der kommer fra de iboende kompleksiteter i det hollandske sprog. Efter bare 60 timers lektiehjælp, blev næsten 90 procent af de såkaldt ”håbløse” elever, testet over landsgennemsnittet. Efterfølgende ekspanderede Applied Scholastics-holdet over hele byen med ikke færre end seks centre, hvilket placerede den i top 1 procent af alle undervisningscentre over hele landet – hvorefter undervisere anerkendte Studieteknologi som en model til at opløfte al hollandsk indlæring.
 • I Portland, Oregon, hvor der på højdepunktet af pandemien blev udløst underliggende passion og fordom mere end 100 fortløbende nætter med oprør – mens en bølge af voldelig kriminalitet slog alle rekorder. Men ind kommer byens Scientology Kirke med en forsendelse på næsten 44.000 eksemplarer af Vejen til lykke, til hot spots for optøjer, der opfordrer portlændere til at leve sammen i fred. Da hæfterne ankom, kald det magi eller kald det sammenfald, urolighederne stoppede helt. Kirkens hold og samfundsgrupper samarbejdede yderligere om uddeling af hæfter fra hånd til hånd, personlig distribution af hæfter over hele byen, inklusive alle beboere i downtown – hvorefter kriminaliteten dykkede til under niveauerne før pandemien.
 • World Institute of Scientology Enterprises (WISE) disseminerer L. Ron Hubbards Administrative Teknologi (Admin Teknologi) for gruppeoverlevelse og velstand.

 • Fra Australien kom beretningen om de usædvanlige tvillingebrødre, der er tredjegenerationsindehavere af deres families byggevirksomhed. Siden de blev medlemmer af WISE i 2019, har brødrene udvidet forretningen fra 4 byer i firmaets første 50 år til ikke mindre end 13 byer i dag. Brødrene tredoblede praktisk talt ekspansionen lige gennem pandemien, idet de konstruerede næsten 1.000 hjem, og således genoplivede de den Store Australske Drøm for første gangs-husejere.
 • I Ungarn, hvor udenlandske multinationale selskaber drev elskede husholdningsmærker ud af markedet, var en iværksætter og et WISE-medlem fast besluttet på at sætte skub i den ungarske økonomi gennem produkter fremstillet i Ungarn. Han anskaffede sig en næsten bankerot fabrikant af husholdnings- og personlige plejeartikler og genoplivede firmaet med Administrativ Teknologi, idet han ekspanderede det 350 gange. Men det var under pandemien, at firmaet fik endnu større prominens. For med globale forsyningslinjer lukket og import pludselig utilgængelig, omkonfigurerede han fabrikslinjer til udelukkende at producere landets mest nødvendige og ønskede produkt – desinfektionsmiddel. Hvorefter han officielt blev udnævnt til en ”essentiel serviceudbyder”, der i sidste ende leverede mere end 5,5 millioner liter desinfektionsmiddel til hele landet – fra alle supermarkeder til alle skoler og hospitaler. På hvilket tidspunkt hans firma fik pris efter pris – indtil han til sidst stod i det ungarske parlament for at modtage landets prestigefyldte pris for værdi og kvalitet.
 • Og til sidst, fra Sydamerika, hvor et Hubbard College of Administration (HCA) Ecuador har uddannet mere end 11.000 professionelle i LRH Admin Tech-kurser. HCA konsulterer videre virksomheder af enhver art, fra en topproducent af krydderier og te, til et førende firma inden for snacks og endda verdens største orkidé-eksportør. Alt i alt har HCA Ecuador bragt Administrativ Teknologi til mere end 5.000 små og mellemstore virksomheder, hvilket repræsenterer hele seks procent af landets økonomiske base – og alt dette gjorde HCA fortjent til en anerkendelse fra Præsidentens Kontor for at styrke Ecuadors industri til nye højder af produktivitet.
 • International Hubbard Ecclesiastical League of Pastors (I HELP) og Scientology Missions International (SMI), den verdensomspændende bevægelse af Scientology Field-grupper og Missioner.

 • Taichung, Taiwan: Som en eksemplarisk demonstration af pioner-Scientologister, der åbnede flere nye indgange til Broen, kom en far og datter-duo, der etablerede Superior Knowledge Group, og med en tilstedeværelse der svarer til en Ideel Gruppe. I et land hvor gammel visdom har viet pladsen for materiel succes, er Gruppen engageret i at tilvejebringe praktisk viden, der er så nødvendig for sand lykke og velstand. Superior Knowledge, der ligger i en af Taichungs førende industriparker inden for højteknologi, tilbyder Dianetics og Scientology Teknologien på tværs af byens professionelle landskab – det foranlediger allerede ledende repræsentanter til at erklære: ”I skaber en bedre fremtid for det taiwanske samfund.”
 • Tjekkiet: Det er en nation, hvor et blomstrende samfund af pioner-Scientologister arbejder hen imod målet at etablere en fuldgyldig Ideel Organisation. Med netop det formål for øje er et I HELP-medlem fast besluttet på at rekruttere et helt hold til at blive uddannet i udlandet som Guldalder-auditorer og -kursusledere. Hvorefter der blev etableret en splinterny Scientology Mission i Zbrojnicka i byen Plzeň. Derefter gik Missionen i gang med levering af introducerende servicer i byer over hele Tjekkiet og etablerede samtidig flere nye indgange til Broen – ikke færre end 22 nye tjekkiske I HELP-grupper og 4 nye Scientology Missioner. Hvilket igen førte til en proklamation fra borgmesteren: ”Scientology bringer Tjekkiet til en bedre tilstand.”
 • Modena, Italien: Da pandemien udløste nationale nedlukninger, besluttede en dedikeret Scientologist sig til at gribe øjeblikket til at skabe en ny Ideel Mission – idet hun planlagde og renoverede lokaler til alle Missionstjenester. Så snart restriktionerne var ovre, faldt båndet ved indvielsen. Som en Ideel Mission yder de ikke kun alle Scientology servicer op til tilstanden Clear, men de rækker også ud med implementering i hele samfundet af hver af de Kirke-sponserede humanitære initiativer: Sandheden om stoffer, Unge for Menneskerettigheder, Vejen til lykke og Frivillige Hjælperes katastrofeberedskab. Indtil nu har de allerede nået 1 million mennesker med kampagnematerialer, hele 23 procent af regionens befolkning. Et medlem af et af de regionale lovgivende råd sagde i taknemmelighed: ”Tak for at implementere løsninger, der ændrer vores samfund til det bedre.”
 • HÆDRER DEM, DER OPLØFTER ANDRE

  ”Det bringer os til vores nytårs prisuddeling, og det der historisk set markerer vores årlige hyldest til den globale liga af Power-field-medarbejdere,” annoncerede David Miscavige. Derefter kom et rekordstort antal på mere end 200 Field-medarbejdere fra hele verden på scenen, der hver især modtog en Power FSM-nål, som anerkendelse af at have hjulpet mindst 100 personer op på og op ad Broen til Fuldkommen Frihed på et enkelt år. Afslutningen på prisuddelingen var en anerkendelse af uhørte seks Elite FSM’er, der hver havde hjulpet mindst 1.000 personer op på og op ad Broen i bare det sidste år.

  LANCERER IND I EN STRÅLENDE FREMTID

  ”Vi kommer til det kulminerende kapitel i denne nytårsgennemgang, og den vigtige forbindelse mellem gårsdagens historie og morgendagens skæbne.”

  Med det bekendtgjorde David Miscavige færdiggørelsen af konstruktionen af helt nye Ideelle Organisationer, der var planlagt til indvielse i de første to måneder af 2024:

 • I Austin, Texas, med en ny Ideel Org der ligger lige ved University of Texas og lige ved byens vigtigste sociale korridor, der er berømt som The Drag.
 • I Del Valle, Mexico, med en ny Ideel Org, der rejser sig 12 etager over et af Mexico Citys mest kulturelt pulserende kvarterer.
 • I Chicago, Illinois, en ny Ideel Org inden for den berømte Chicago Loop, der ligger i et fuldt renoveret vartegn lige ved byens historiske Printer’s Row.
 • EN SUPER BOWL-INVITATION

  ”Lad os nu sætte det endelige udråbstegn på dette år og vores lancering ind i 2024, som i vores traditionelle velkomst til verden,” sagde Miscavige. Med det gav han et smugkig på Scientology budskabet, der har premiere ved Super Bowl LVIII – en kraftig invitation til folk om at tilfredsstille deres nysgerrighed og selv finde svaret på det spørgsmålenes spørgsmål: Hvad er Scientology?


  I hans endelige budskab for aftenen erklærede Miscavige: ”Nu da vi har rejst over hele verden, har krydset alle sektorerne af LRH teknisk anvendelse, afsløret vores globale budskab for i morgen og løftet sløret for nye Ideelle Orger for evigheden, vil jeg opfordre jer til at læne jer tilbage og overveje hvor langt vi er kommet. Og at ligeledes overveje hvad I nu er en del af. For ja, dette er et tidløst øjeblik i historien og en beretning, der vil blive fortalt og genfortalt i evigheden.

  Og indtil for evigt, lad alle armbåndsurene i dette hus begynde at tikke igen. Fordi vi nu er på uret til den nedtælling til afgang og til et år for alle de kommende tider!”

  På en gang brød Shrine ud i en forestilling af lys, konfetti og jublende sang – en levende metafor for begyndelsen på et triumferende og grænseløst 2024!