CLEARWATER, FLORIDA 11. JULI 2015

NYT SCIENTOLOGY CENTER FOR FRIVILLIGE HJÆLPERE
GIVER EN HJÆLPENDE HÅND TIL
CLEARWATER OG ERKLÆRER:
”DER KAN GØRES NOGET VED DET.”

Globale programmer, tilknyttede Scientology Kirken, tilbyder ubetinget hjælp til hele Pinellas County-området med et nyt center, der blev indviet den 11. juli i Clearwaters centrum.

Scientology Kirken er meget engageret med hensyn til beboerne i byen, som har været hjemstedet for dens åndelige hovedkvarter i de sidste 40 år, og indviede et nyt center for de Frivillige Hjælpere i Clearwaters centrum den 11. juli. Det omfatter en enestående form for, hvad der er blevet beskrevet som ”åndelig førstehjælp” til hver person i Greater Tampa Bay-området, så hver enkelt kan drage nytte af den hjælp, som længe har betegnet de Frivillige Hjælpere over hele verden.

De Frivillige Hjælperes program blev skabt af L. Ron Hubbard i 1970’erne med bemyndigelse til ”på frivillig basis at bringe formål, sandhed og åndelige værdier i andres liv”. L. Ron Hubbard beskrev videre den Frivillige Hjælper som: ”En Frivillig Hjælper lukker ikke sine øjne for smerte, ondskab og tilværelsens uretfærdigheder.” Frivillige Hjælpere er uddannede til at hjælpe andre med at opnå lettelse fra livets lidelser og opnå ny personlig styrke.

David Miscavige, bestyrelsesformand for Religious Technology Center, erklærede under indvielsen af det nye center i lørdags: ”Når der er en katastrofe, hvad enten den påvirker hele befolkninger eller en enkelt familie, beviser vores Frivillige Hjælpere på daglig basis, at ’der kan gøres noget ved det’. Vi diskriminerer ikke. Vi dømmer ikke. Alt, vi bekymrer os om at gøre, er at hjælpe. Og som påvist igen og igen, leverer vi den hjælp hvilket sted som helst. Så ja, det er vores nye hovedkvarter for Frivillige Hjælpere lige her i Clearwaters centrum til gavn for alle og enhver.”

Med Scientologys tilstedeværelse i Clearwater – som over 10.000 scientologer kalder deres hjem – virkeliggør den nye bygning for de Frivillige Hjælpere indbegrebet af kirkens stærke omfavnelse af dens rolle med at tilbyde løsninger til alle i samfundet.

Hver dag vil de Frivillige Hjælpere være parate til at give personlig afhjælpning med Scientology ”assister” – teknikker der er udviklede af Scientologys grundlægger L. Ron Hubbard, som henvender sig til de følelsesmæssige og åndelige faktorer i forbindelse med skader og sygdomme.

Medlemmer af publikum kan komme til enhver tid for at få hjælp med et hvilket som helst problem – en mor, hvis barn har studievanskeligheder, en familie der sørger over tabet af en, de holdt af, selv angående vold i hjemmet. Dette ikke-religiøse center er nu åbent for at hjælpe.

Centeret tilbyder ydermere gratis undervisning i de 19 emner, der findes i Håndbog i Scientology for at hjælpe enkeltpersoner med at lære færdighederne til at overvinde problemer og udfordringer i hverdagen. Disse emner omfatter at opfostre børn, løse konflikter, forbedre forholdet til andre og at overvinde de generelle op- og nedture i livet.

Den internationale styrke af Frivillige Hjælpere har i udførelsen af deres mission responderet på alle større katastrofer verden over siden 2001. De Frivillige Hjælpere i Clearwater og Tampa Bay spillede en ledende rolle i hjælpeindsatsen efter World Trade Center-tragedien i New York, den sydasiatiske tsunami i 2004, orkanen Katrina og på hundredvis af andre katastrofeområder.

  • I kølvandet på oprydningsarbejdet fra orkanen Charley i august 2004 præsenterede Floridas daværende guvernør, Jeb Bush, Tampa Bays Frivillige Hjælpere med en pris: Points of Light ”Orkan-helte”.
  • Da Haitis jordskælv udbrød i 2010, var 350 Frivillige Hjælpere – herunder mange fra Clearwater og Tampa Bay – blandt de første nødhjælpsarbejdere, og de endte med at have leveret 130 tons medicinske forsyninger og nødhjælpsmaterialer, transporteret over 450 professionelle medicinere og have hjulpet 600.000 overlevende med fysisk og åndelig støtte.
  • På verdensplan har de Frivillige Hjælpere bidraget med mere end 27 millioner frivillige timer, givet nødhjælp i rette tid til over 29 millioner mennesker i tusindvis af lokalsamfund på næsten hvert eneste kontinent.

I overensstemmelse med de Frivillige Hjælperes kodeks, ”Der KAN gøres noget ved det,” repræsenterer det nye center i Clearwater et løfte om at yde denne hjælp til hele Clearwaters lokalsamfund.


Find ud af mere om Scientology Frivillige hjælpere: Et bredt initiativ der tilvejebringer effektiv fysisk og åndelig assistance – og bringer effektiv hjælp når som helst og hvor som helst, der er behov for det. De Frivillige Hjælpere er en af de største uafhængige frivillige nødhjælpsstyrker i verden.

Se denne video

Dette nye center for Frivillige Hjælpere er et af seks nye faciliteter, der hver er dedikeret til at hjælpe med presserende problemer, som påvirker Clearwater og Greater Tampa Bay-området:

  • Citizens Commission on Human Rights (Medborgernes Menneskerettighedskommission – MMK) har nu et museum og hovedkvarter og er den førende almennyttige vagthund inden for psykisk sundhed, og som har bidraget til at få over 181 love og lovregler vedtaget, der beskytter enkeltpersoner mod misbrug eller tvangsbehandling i psykiatrien. Dens Clearwater informationscenter fremviser museet Psykiatri: Skade og død.
  • United for Menneskerettigheder har nu et nyt hjem, hvor de arbejder på den globale oplysningskampagne for at lære folk at genkende og beskytte rettighederne for alle borgere i verden og nu hver eneste indbygger i Pinellas County – hvor overgreb mod menneskerettighederne og menneskehandel rangerer blandt de mest alvorlige i USA. Dette hovedkontor lover at gå i spidsen for kampen mod disse samvittighedsløse overgreb.
  • Det nye lokale center for Stiftelsen for en Stoffri Verden, hvis internationale Sandheden om stoffer-program har nået 260 millioner mennesker på verdensplan. Programmet koncentrerer sig om at udrydde stofmisbrug og oplyse unge mennesker om stoffer.
  • En bygning er dedikeret til Vejen til lykke, som er en ikke-religiøs moralkodeks skrevet af L. Ron Hubbard. Hæftet er udgivet på 112 sprog, og dets 21 leveregler har bragt ro til samfund, som var splittede af uroligheder, bragt fred til områder, der var ødelagt af interne stridigheder, og bragt selvrespekt til millioner af mennesker. Det nye kontor i Clearwater vil tilbyde det moralske kompas til lokalt behov.
  • Criminon Floridas hovedkvarter står her som et udgangspunkt til udførelse af sin mission med at tage årsagerne til kriminalitet op og til at genoprette lovovertræderes selvrespekt gennem effektive programmer til opbygning af karakter.