CLEARWATER, FLORIDA

NYT CLEARWATER CENTER UDPEGER
VEJEN TIL LYKKE FOR GREATER
TAMPA BAY-OMRÅDET

11. JULI 2015

Vejen til lykke-stiftelsen i Clearwater, der blev indviet den 11. juli, leverer en ikke-religiøs moralkodeks, der er baseret på sund fornuft, for at fremme broderskab mellem alle indbyggere i Pinellas County.

Tusinder samledes i Clearwaters centrum i Florida lørdag den 11. juli for at fejre den historiske åbning af den nye Vejen til lykke-stiftelses center, der vil bruge styrken fra denne ikke-religiøse guide, som er baseret på sund fornuft, så mennesker af alle trosretninger og nationaliteter kan hjælpe med at vende foruroligende tendenser, der plager samfund verden over.

Beviser for den alarmerende nedbrydning af moral i Tampa Bay-området dukkede op, da en undersøgelse for nylig fandt ud af, at 50 procent af eleverne i Pinellas County var blevet mobbet verbalt, og 30 procent var blevet mobbet fysisk. Ydermere er området det fjerde værste med hensyn til vold i hjemmet med ca. 2.000 hændelser alene sidste år.

”Et moralsk kompas er behøvet,” bekræftede David Miscavige, bestyrelsesformand for Religious Technology Center, i sin tale ved indvielsen af det nye center i lørdags. ”Derfor har vi denne guide baseret på sund fornuft til bedre levevilkår ifølge Vejen til lykke, som skildrer en direkte vej, der kan følges af enhver person uanset baggrund, kultur eller trosretning. Og derfor er vores nye hovedkvarter for Vejen til lykke lige her i Clearwater, Florida, åbent for alle.”

Clearwaters Vejen til lykke-stiftelse inkluderer kontorer til frivillige, informations-displays til at introducere besøgende til hvert element i kampagnen, og et seminarlokale hvor grupper og enkeltpersoner kan uddanne sig til at levere pensummet.

Vejen til lykke-kampagnen omfatter en række informationsvideoer – en for hver af hæftets 21 fornuftige leveregler. Bogen er også blevet bragt til live i en uforkortet bog på film. Vejen til lykke-undervisningspakken indeholder de materialer, der er nødvendige for at indføre programmet og engagere eleverne. Alle materialerne kan fås gennem stiftelsens hovedkvarter på Fort Harrison Avenue.

Vejen til lykke har bragt ro til samfund, som var splittede af voldsomheder, fred til områder, der var ødelagt af interne stridigheder, og selvrespekt til millioner af mennesker – i skoler, fængsler og kirker såvel som ungdoms- og medborgerhuse. Hæftets styrke er blevet påvist igen og igen i de bevidnede mirakuløse resultater, hvor end bogen er blevet uddelt, hvilket demonstrerer genialiteten af L. Ron Hubbards moralske kompas for livet, der har gavnet mere end 100 millioner mennesker i løbet af de sidste 30 år.

  • Da Colombias nationale politi tog Vejen til lykke i brug og foretog en landsdækkende distribution, nåede de ud til 20 procent af befolkningen, og kriminaliteten i landet styrtdykkede.
  • I Los Angeles-områder, der var plaget af vold, uddelte rivaliserende rockere Vejen til lykke og opnåede et fald i kriminaliteten mellem 15 og 30 procent efter hver ”Peace Ride”.
  • Politiet i et område i det østlige Slovakiet tilskrev en 40 % nedgang i kriminaliteten til udbredt distribution af Vejen til lykke.

Vejen til lykke kan fås på 112 sprog, og ca. 115 millioner eksemplarer er blevet distribueret i 186 lande. Over 257.000 grupper og enkeltpersoner har taget kampagnen med at uddele bogen til sig. Den er i Guinness’ verdensrekorder som den mest oversatte ikke-religiøse bog, og den udfylder et moralsk tomrum i et mere og mere materialistisk samfund.


Find ud af mere om Vejen til lykke: En vejledning til en bedre tilværelse baseret på sund fornuft.

Se denne video

Dette nye center er et af de seks nye faciliteter, hvor hver er dedikeret til at afhjælpe presserende spørgsmål, der påvirker Clearwater og Greater Tampa Bay-området:

  • Det nye hjem i centrum for kirkens Frivillige Hjælpere, som er del af en global bevægelse, der er aktiv i 120 lande – verdens største uafhængige nødhjælpsgruppe. Scientologer arbejder frivilligt over 200.000 timer om året alene i Tampa Bay-området, og de følger mottoet for de Frivillige Hjælpere, som er, at uanset udfordringen ”Der kan gøres noget ved det”.
  • Et museum og hovedkontor for Citizens Commission on Human Rights (Medborgernes Menneskerettighedskommission – MMK), som er en almennyttig vagthund for psykisk sundhed, der har bidraget siden 1969 til at få vedtaget over 181 love og lovregler, som beskytter enkeltpersoner mod misbrug eller psykiatriske tvangsbehandlinger. Dens informationscenter i Clearwater inkluderer museet Psykiatri: Skade og død.
  • Et nyt hjem for United for Menneskerettigheder, en global oplysningskampagne der arbejder på at lære folk at genkende og beskytte rettighederne for alle borgere i verden og nu hver eneste indbygger i Pinellas County – hvor overgreb mod menneskerettighederne og menneskehandel rangerer blandt de mest alvorlige i USA. Dette hovedkontor lover at gå i spidsen for kampen mod disse samvittighedsløse overgreb.
  • Det nye lokale center for Stiftelsen for en Stoffri Verden, hvis internationale Sandheden om stoffer-program har nået 260 millioner mennesker på verdensplan. Programmet koncentrerer sig om at udrydde stofmisbrug og oplyse unge mennesker om stoffer.
  • Hovedkvarteret for Criminon Florida er et udgangspunkt i udførelsen af missionen for at tage sig af årsager til kriminalitet og at genoprette lovovertræderes selvrespekt gennem programmer til effektiv opbygning af karakter.