SAINT HILL, STORBRITANNIEN

NYT IDEELT SCIENTOLOGY HOVEDKVARTER STÅR I SPIDSEN FOR BETYDNINGSFULD VÆKST I STORBRITANNIEN

18. JULI 2015

Det vigtige næste trin i Scientology religionens ekspansion blev afsløret på indviet jord påSaint Hill Road, et stenkast fra grundlæggeren L. Ron Hubbards historiske hjem og Kirkens Avancerede Organisation for Storbritannien.

Den historiske fremdrift bliver bare ved med at forøge hastigheden for Scientology kirken, hvis enestående vækst og episke stigning fortsatte dens ambitiøse fremgang med indvielsen den 18. juli af det nye Ideelle Kontinentale Forbindelseskontor i Storbritannien (CLO UK) på Saint Hill Road – der startede en glad festligholdelse blandt de mere end 1.500 deltagere, der bestod af scientologer og deres gæster.

”Hvis I endnu ikke havde lagt mærke til det, sætter vi ikke farten ned. Faktisk er vi lige kommet i gang. For dette er vores tid – og dette er vores plads i den globale historie. Så, ja, med klipningen af snoren tager vi endnu et stort skridt fremad, mens vi fejrer dette Ideelle Kontinentale Forbindelseskontor for Storbritannien!”
– David Miscavige, bestyrelsesformand for Religious Technology Center

”Hvis I ikke har lagt mærke til det endnu, så sætter vi ikke farten ned,” sagde David Miscavige, bestyrelsesformand for Religious Technology Center. ”Faktisk er vi lige kommet i gang. For dette er vores tid – og dette er vores plads i den verdensomspændende historie. Så, ja, når vi klipper denne snor, tager vi endnu et monumentalt skridt fremad med fejringen af dette Ideelle Kontinentale Forbindelseskontor for Storbritannien!”

Skæbnen kom og bankede på, da den ideelle ejendom til at styrke Kirkens tilstedeværelse bogstaveligt talt blev fundet på den anden side af vejen fra Saint Hill – den består af fem bygninger på 17 hektar land. Fonthill Lodge blev opført i 1880 og står som et højt skattet vartegn på grænsen til Ashdown Forest, der er typisk for regionens skønhed.

Det tjener som et perfekt sted til at huse de præstelige ledelsesaktiviteter, der omfatter alle sektorer af Scientology i Storbritannien. Det omfatter alle kirkerne og den Avancerede Organisation, der leverer Scientology Broen, såvel som Scientology missioner og tilknyttede grupper.

CLO UK er også ansvarlig for, og har kontorer helliget dette, etableringen og ekspansionen af Scientology kirkens humanitære initiativer samt de kirke-sponserede sociale organisationer, der tager fat på analfabetisme, rehabilitering af kriminelle og stofmisbrugere – inklusive det nye Ideelle Kontinentale Narconon, der åbner i Maynard Greens, East Sussex, i løbet af de kommende måneder.

Disse nyeste UK faciliteter knejser som højborge for alle aktiviteter i Storbritanniens kontinentale zone og er opsigtsvækkende selskab for Saint Hill, L. Ron Hubbards hjem og Kirkens internationale hovedkvarter i 1960’erne. Det var også her, hvor Hubbard afsluttede sin forskning i tilstanden clear og lancerede den første af de avancerede åndelige niveauer.

I løbet af de år Hubbard boede på Saint Hill, strømmede scientologer fra hele verden til East Grinstead for at deltage i det berømte Saint Hill Special Briefing-kursus, hvor han leverede mere end 400 foredrag til studerende, hvor han formidlede sine seneste gennembrud indenfor forskning og udvikling.Det var også på Saint Hill, at Hubbard opdagede og kodificerede grundlæggende love for organisation, mønsteret for alle Scientology organisationer over hele verden. Han opbyggede Saint Hill til en stor, blomstrende organisation i løbet af nogle måneder. Faktisk er ”Saint Hill-størrelse” stadig kriteriet, alle Scientology kirker skal opnå og opretholde.

Som Hubbard forudseende skrev, da han henvendte sig til britiske scientologer i 1983: ”Jeg ønsker at minde alle mine kære venner i Storbritannien om, at det var på Saint Hill vor vækst begyndte. Det var herfra frihedens og duelighedens øvre bastioner blev offentliggjort. Jeg har altid betragtet jer som standarden, efter hvilken alle andre, som følger efter, skal måles.

Med åbningen den 18. juli bliver dette det andet Ideelle Kontinentale Forbindelseskontor i verden. Det første blev indviet af David Miscavige i oktober 2014 i København, Danmark, og det tjener hele Europa.

Med hensyn til ambitiøse planer for ekspansion af Scientology over hele England, er indvielsen af CLO blot Fase 1 – og den følger lige efter den historiske og enstemmige kendelse fra Højesteret, der bekræftede Scientologys status som religion i 2013.

Glitrende nye Ideelle faciliteter vil åbne for selve Saint Hill i de kommende måneder, inklusive en ny fløj på et slot designet af LRH på Saint Hill til at have plads til den forøgede levering af religiøse servicer. Det vil blive fulgt af åbningen af nye Ideelle Scientology orger for Birmingham, Manchester, Plymouth og Sunderland, med nye Ideelle Kirker der også er planlagt for Brighton og Edinburgh. Disse vil slutte sig til den Ideelle Org i London, på Queen Victoria Street i byens centrum, sammen med Londons Dianetics og Scientology Livsforbedringscenter på Tottenham Court Road og Fitzroy House, det historiske hjem for Scientology i London i 1950’erne. Som vartegn har disse kirker sammen væsentligt forøget tilstedeværelsen af Scientology i UK.

_________________

Scientology har haft større ekspansion i løbet af de sidste ti år end i de tidligere 50 år tilsammen. Den første halvdel af 2015 understøtter dette, kendetegnet ved yderligere historiske resultater for religionen.

Disse omfatter åbningen den 11. juli af Scientology informationscenteret ved Kirkens åndelige hovedkvarter i Clearwater, Florida – samt seks nye centre, der gør kirkens humanitære programmer tilgængelige for lokalsamfundet i Clearwater; indvielsen af den storslåede Ideelle Scientology kirke i Bogotá, Colombia, den 5. juli; og åbningen for to måneder siden af den Ideelle Scientology kirke hvor Frankrig, Tyskland og Schweiz mødes: i Basel, Schweiz.

Flere indvielser er planlagte i Asien, Europa og Nordamerika i de kommende måneder.