LOS ANGELES, CALIFORNIEN 10. OKTOBER 2015

Det religiøse fristed Golden Crest blev indviet i Los Angeles som del af den Ideelle Pacifica Bridge, hvor Scientologys ekspansion fortsætter

Golden Crest åbner for at holde trit med dette års uforlignelige ekspansion, efterhånden som antallet af scientologer, der ankommer til Los Angeles for at modtage avanceret Scientology service, bliver ved med at vokse.

Over 1.500 scientologer samledes i Hollywood den 10. oktober for at fejre indvielsen af Golden Crest – det andet nye religiøse fristed, der åbnede bare en uge efter det første, for at holde trit med kirkens hidtil usete ekspansion.

Det religiøse fristed Golden Crest åbnede lørdag den 10. oktober for at tilvejebringe ideel indkvartering til scientologer, der ankommer til Los Angeles for Scientology servicer.
 

Bare få minutter fra den Ideelle Pacifica Bridge ligger Golden Crest’s rummelige lejligheder, der er praktiske og uforstyrrede – og derfor de ideelle omgivelser for medlemmer til at auditere sig selv til tilstanden clear og derover.

Golden Crest er dedikeret til scientologer og er perfekt for familier og dem, der er i L.A. på et forlænget ophold for at deltage i servicer på den Ideelle Pacifica Bridge – komplekset af kirker på L. Ron Hubbard Way der spænder over hele spektret af Scientology servicer. Det begynder med den Ideelle Scientology kirke Los Angeles ved krydset mellem Sunset Boulevard og L. Ron Hubbard Way – hvor scientologer og de, der møder religionen for første gang, går igennem alle de grundlæggende niveauer på Scientology Broen til Fuldkommen Frihed.

Den tilstødende Scientology Kirke Los Angeles, Den Amerikanske Saint Hill Organisation, ASHO, tager scientologer gennem den næste fase af deres rejse med den legendariske Power-auditering. Det er også her, at Scientology præster og præster under uddannelse indlærer deres færdigheder til fuldkommenhed på Saint Hill Special Briefing-kurset.

Og til sidst er der den Ideelle Avancerede Organisation i Los Angeles, hvor scientologer indleder deres rejse mod højere tilstande af åndelig bevidsthed.

Med indvielsen af to nye religiøse fristeder i lige så mange uger – Fountain den 3. oktober og Golden Crest den 10. oktober – kan medlemmerne vælge, hvilket fristed der passer bedst til deres behov, mens de går op ad Broen på L. Ron Hubbard Way.

_________________

De første ni måneder af 2015 var kendetegnet ved fremragende ekspansion, herunder:

Flere indvielser er planlagte i Australien, Afrika, Europa og Nordamerika i det kommende år.