LOS ANGELES, CALIFORNIEN 3. OKTOBER 2015

Scientologys Ideelle Pacifica Bridge udvider for at give service til scientologer, der ankommer i stort antal

Scientology kirken åbnede et nyt religiøst fristed den 3. oktober for at tilvejebringe ideelle omgivelser til scientologer, der rejser til L.A. fra alle hjørner af Nord- og Sydamerika for deres rejse til højere tilstande af åndelig bevidsthed og evner.

Et år med enestående fremskridt og ekspansion for Scientology religionen går fremad ufortrødent med indvielsen den 3. oktober af det religiøse fristed Fountain, skabt specielt til at betjene et rekordstort antal rejsende til Los Angeles der går videre gennem avancerede åndelige niveauer i Scientology.

Mere end 2.000 scientologer samledes på L. Ron Hubbard Way i Los Angeles lørdag den 3. oktober for at fejre indvielsen af det religiøse fristed Fountain – det næste skridt i et år med en hidtil uset ekspansion for Scientology religionen.
 

Kun få skridt fra L. Ron Hubbard Way i Hollywood og kirkerne, hvor disse åndelige Scientology servicer tilbydes, giver det religiøse fristed Fountain scientologer komfort, bekvemmelighed og uforstyrrede omgivelser – et sted med stilhed hvor de hurtigt kan have fremskridt gennem deres uddannelse og auditering (åndelig vejledning). Hver af de 59 atelierlejligheder og enkelt-værelsessuiter er perfekt indrettede, således at medlemmerne kan auditere sig selv til tilstandene clear og OT.

Den ideelle Pacifica Bridge er Scientology komplekset, der spænder over hele spektret af Scientology servicer på L. Ron Hubbard Way. Det begynder med den Ideelle Scientology kirke i Los Angeles ved krydset mellem Sunset Boulevard og L. Ron Hubbard Way – hvor scientologer og de, der hører om religionen for første gang, gennemgår alle de fundamentale niveauer af Scientology Broen til Fuldkommen Frihed.

Ved siden af Scientology Kirken Los Angeles tager Den Amerikanske Saint Hill Organisation, ASHO, scientologer gennem den næste fase af deres rejse med den legendariske Power-auditering. Det er også her, at Scientology præster og præster under uddannelse perfektionerer deres færdigheder på Saint Hill Special Briefing-kurset.

Og til sidst er der den Ideelle Avancerede Organisation i Los Angeles, hvor scientologer indleder deres rejse mod højere tilstande af åndelig bevidsthed.

Indvielsen af det religiøse fristed Fountain giver medlemmerne den ideelle ramme, de har brug for til at komme op ad Broen på L. Ron Hubbard Way.

_________________

De første ni måneder af 2015 var kendetegnet ved fremragende ekspansion, herunder:

Flere indvielser er planlagte i Australien, Afrika, Europa og Nordamerika i det kommende år.