LOS ANGELES, CALIFORNIEN

SCIENTOLOGY BYDER VELKOMMEN TIL 2016, SOM FØLGER ET ÅR MED UOVERTRUFFEN VÆKST OG UDVIKLING

31. DECEMBER 2015

Ved et galla-arrangement i det kendte Shrine Auditorium i Los Angeles fejrer tusinder af mennesker i anledning af nytåret 12 måneders inspirerende udvikling i 2015, som står som en periode med historisk vækst for vores religion.

Her, hvor det gamle år lakker mod enden, og et nyt tager sin begyndelse, er det på tide at glæde sig over succesen og beslutte sig for at se fremad mod de muligheder, det nye år bringer. Og sådan gik det til, da scientologer samledes denne weekend for at give livligt udtryk for deres store påskønnelse af et storslået år med masser af udvikling, rekordmæssig udbredelse og en humanitær indsats på verdensplan.

Shrine Auditorium i Los Angeles fyldtes med medlemmer af Kirken og deres gæster, som kom for at hylde en vækst i 2015, man aldrig har set mage til, samt den impuls, der bereder vejen for 2016 – og videre frem.

”Vi har nået afslutningen af et år, der har været nærmest mytisk. Det har ikke blot været et år, der svarer til tusind års triumf, og ikke blot et år, der overgår alle andre siden tidernes morgen, men et, der kan minde os om, at tiden nemt kan komprimeres, især når man arbejder med lysets hastighed.”
David Miscavige, bestyrelsesformand for Religious Technology Center
 

David Miscavige, bestyrelsesformanden for Religious Technology Center, viste sin glæde over at være sammen med alle de fremmødte ved den årlige nytårsfest.

”Vi har nået afslutningen af et år, der har været nærmest mytisk,” begyndte David Miscavige. ”Det har ikke blot været et år, der svarer til tusind års triumf, og ikke blot et år, der overgår alle andre siden tidernes morgen, men et, der kan minde os om, at tiden nemt kan komprimeres, især når man arbejder med lysets hastighed.”

David Miscavige fortsatte derefter med en levende synopsis af et uforglemmeligt 2015, som kronedes med bekendtgørelsen af en ny guldalder for de øvre tilstande af åndelig bevidsthed i Scientology, OT(opererende thetan)-niveauerne. Resultatet er, at Scientologys grundlægger L. Ron Hubbards oprindelige filmede foredrag til de avancerede kurser er blevet fuldstændigt restaureret, samtidig med at avancerede materialer til de øverste dele af Scientologys Bro til Fuldkommen Frihed nu foreligger på 17 sprog. Efter denne bekendtgørelse er fem gange så mange scientologer gået videre med deres næste trin under deres fremgang mod toppen af Broen i Scientology.

Derefter fik vi de mange nye centre at se, som i 2015 åbnede deres døre for hele verden. Der er blevet indviet ikke mindre end 40 centre bare i de seneste 12 måneder, og de repræsenterer alle niveauer af Ideelle Scientology Kirker (orger) og bygninger til humanitære programmer, der støttes af Kirken.

Denne uforglemmelige udviklingsperiode omfatter følgende:

Årets ekstraordinære resultater omfatter også en bølge af nye Narconon-centre til rehabilitering af stof- og alkoholmisbrugere. Det er generøse bidrag fra medlemmer af Den Internationale Forening af Scientologer, der har gjort dette muligt:

  • Den 5. september indviedes uddannelsescenteret det Kontinentale Narconon for Europa og rehabiliteringsinstitutionen Narconon Arresøhøj i Nordsjælland med udsigt til den idylliske Arresø.

  • Samme dag blev rehabiliterings- og uddannelsescenteret Narconon Storbritannien indviet. Det ligger på en landejendom på Maynards Green, East Sussex, i England.

  • Den 12. september blev det kontinentale Narconon for Latinamerika i Villa Victoria, Mexico, indviet. Her tilbydes rehabilitering fra stoffer samt uddannelse af Narconon-specialister fra de øvrige Narconon-centre i de 21 lande, der udgør Latinamerika.

  • Indvielsen af et pragtfuldt, nyt Narconon-center på toppen af et bjerg i Ojai, Californien, fandt sted den 13. september; det er et Narconon, der er specielt indrettet til at hjælpe samfundets kunstnere og ledere ud af stof- og alkoholmisbrug.

David Miscavige gav derefter nytårsarrangementets deltagere en serie øjebliksbilleder fra mirakler, der er frembragt ved at benytte den teknologi, L. Ron Hubbard udviklede. I store, inspirerende træk skildredes dramatiske portrætter af personlig fremgang såvel som udviklingen i grupper og hele samfund.

  • Association for Better Living and Education (ABLE) (Sammenslutningen for bedre livsførelse og uddannelse) er paraplyorganisation for en række verdslige og velgørende organisationer, der benytter fremgangsmåder, som specifikt er udtænkt med henblik på at afhjælpe katastrofer i samfundet – herunder stofmisbrug, analfabetisme og kriminalitet. I Denver i Colorado var det Vejen til lykke-serien med de 21 leveregler, som er en vejledning i at føre et moralsk liv, der gik i spidsen for en nul-procents tilbagefaldsrate blandt programmets deltagere. Den stigende analfabetisme i Tjekkiet oplevede et fuldstændigt knæk i kurven med L. Ron Hubbards meget roste studieteknologi. Og Narconon Suncoast, som ligger få minutter fra centrum i Clearwater, Florida, meldte sig ind i et voksende netværk af afvænningscentre som eksempel på et lysende håb for stofmisbrugere.

  • World Institute of Scientology Enterprises (WISE): Succeshistorier fra medlemmerne viste uden undtagelse styrken i Hubbards administrative grundbegreber og deres fortsatte evne til at maksimere de gunstige resultater uanset hvilken form for menneskelig stræben, det drejer sig om. Blandt disse finder vi verdens førende banjo-producent, for hvem det er lykkedes at bringe instrumentet videre fra dets sydstatsrødder, så det nu nyder popularitet overalt i verden. Året satte også spotlight på et banebrydende system til kontrol med kamerabevægelse inden for filmkunst, som har vendt op og ned på filmindustrien, og med revolutionerende udstyr har bredt sig fra filmkunst til tv-udsendelser, hvor det bl.a. bliver brugt inden for sport og internationale events; desuden har et japansk konsulentfirma anvendt teknologien til at hjælpe 650 nye virksomheder med at få succes på et marked, hvor nystiftede firmaer traditionelt slår fejl.

  • International Hubbard Ecclesiastical League of Pastors (IHELP) og Scientology Missions International (SMI): Som et eksempel på teknologien om selve livet giver tre succeshistorier fra 2015 et tydeligt billede af de kæmpe muligheder, der er i Scientology, for at højne menneskers tilværelse på tværs af alle samfundslag: I tolv byer tværs over de sibiriske stepper blev der leveret Renselsesrundown for at fjerne de katastrofale virkninger af stråling og forurening; man tacklede det sociale forfald på gadeplan i Guatemala City; og Spaniens første Ideelle Scientology mission blev åbnet i Valencia, så vejen til menneskers frihed blev banet i denne by.

Et rekordstort antal Power FSM’er (medarbejdere ude i marken som opererer i en Power-tilstand) blev også hædret i løbet af denne nytårsevent. De kommer fra 32 lande, hvor de hver især har taget ansvar for at hjælpe andre med at gennemføre yderligere 100 trin på Broen i Scientology.

Der var jubel på tilhørerpladserne, da nytårsarrangementet kulminerede med, at David Miscavige viste en film fra den storslåede indvielse af verdens største Ideelle Org den 31. oktober i Milano, Italiens kulturelle hovedstad. Den nye Ideelle Org er på over 9.000 m² og fremtræder smukt og markant i bybilledet. Den sætter kronen på værket for Scientology kirken i et år, der har været karakteriseret af en imponerende vækst, og som vil blive fulgt af endnu et år med respektindgydende projekter, der skal gennemføres.