CLEARWATER, FLORIDA

SCIENTOLOGYS MAJESTÆT: VORES 21. ÅRHUNDREDES KATEDRAL

17. NOVEMBER 2013

10.273 scientologer.

En perfekt placeret sløjfe.

En scene til ceremonien.

Velkommen til at sætte kronen på værket på toppen af Broen.

”Mine med-scientologer, det bedste på planeten venter jer. Dørene til jeres Flag bygning er åbne, og jeg inviterer jer officielt til at træde over dørtærsklen til en helt ny verden.” – mr. David Miscavige, Bestyrelsesformanden for Religious Technology Center.

Ved åbningsceremonien, hvor 10.273 scientologer deltog, blev Scientology kirkens nye internationale åndelige hovedkvarter indviet – Flag bygningen – den 17. november 2013 i Clearwater i Florida. Mr. David Miscavige, Bestyrelsesformanden for Religious Technology Center og Scientology religionens kirkelige leder forestod indvielsen.

Dette er Scientologys åndelige hovedkvarter: den majestætiske Flag bygning – en arkitektonisk og teknisk triumf, der er kulminationen på en æra af uforlignelig vækst i vores religion.

Det hele begyndte med lanceringen af vores kampagne om at bygge Ideelle Organisationer, og disse dækker nu fem kontinenter. Det, der fulgte, var en generhvervelse af Scientologys fundament og vores Guldalder for viden; dernæst generhvervelsen af alle L. Ron Hubbards introducerende ruter og fremkomsten af vores guldalder ved indgangen til Broen; og herefter intet mindre end generhvervelsen af selve Broen fra bund til top, som er starten på Teknologiens Guldalder fase II.

SE OGSÅ: Teknologiens Guldalder fase II: Hele Scientology Broen til Fuldkommen Frihed

Det er virkelig en fuldført guldalder, som indbefatter udgivelsen af tekniske gennembrud fra L. Ron Hubbard, der aldrig før har været tilgængelige – programmerne Super Power og Genopbygning af Årsag – og åbningen af denne kirke, den Ideelle Org blandt alle Ideelle Orger.

Her er et sted, hvor man lærer, et sted med visdom og et sted hvor åndelig frihed overskrider kendte riger. Her er et sted, hvor vi nu kan realisere Rons vision om at cleare verden i samme størrelsesorden som selve teknologien.

Dette er hjørnestenen til en ny og bedre verden.

Dette er majestæten i Scientology.

Dette er vores katedral.

_________________

Læs hvad scientologer sagde om indvielsen af deres nye åndelige hovedkvarter:

”Helt betagende! Den er ikke bare smuk, men det er også dens flowlinjer, der er på plads og teknologien, der er indbygget i væggene, som gør at det hele passer sammen og er perfekt. Hele bygningen er storslået!”– I.T.

”Bygningen er absolut helt utrolig. Det er vores katedral. Det er funktionalitet, der er blevet givet dets ideelle form. Det repræsenterer helt præcist, hvad Scientology medarbejdere gør med teknologien. Med hensyn til arkitektur så kunne denne bygning ikke blive bedre. Det er himmelsk.”– M.B.

”I dag har vi opnået de mål, som Ron fremsatte for mange, mange år siden. På mange måder – med Teknologiens Guldalder fase II der nu er her, med den ideelle Flag bygning, udgivelsen af Super Power og alt andet. Det er bare fænomenalt. Jeg kan se, at vi arbejder ind i uendeligheden med dette. Rent faktisk! Jeg er meget stolt over at være her idag og er beæret over at have været del af det. Jeg har den ære at være del af Scientology bevægelsen og her sammen med Bestyrelsesformanden. HELE VEJEN.”– T.D.

”Dette er kulminationen på, hvad vi alle har postuleret og arbejdet på. Det er en sand repræsentation af L. Ron Hubbard teknologi. Jeg kan virkelig se legemliggørelsen af teknologien i denne bygning. Den er fortræffelig!”– J.D.

”Perfektionen i det hele, og hvordan den er designet ifølge L. Ron Hubbard, er fuldstændig enestående. Bygningen er fantastisk. Og det er en underdrivelse. Mange tak til Bestyrelsesformanden for Religious Technology Center og L. Ron Hubbard.”– K.R.

”Dette er kernen af effektivitet, den er utrolig smuk. Det er det passende sted til at modtage service. Når effektiviteten er så høj, så ved man at alle linjerne virkelig er direkte. Det er det perfekte sted til alt, som nu blev udgivet.”– D.D.

”Denne bygning er et sandt eksempel på, hvad Scientology er.”

”Folk plejede at bygge katedraler som denne, men denne gang er det en ny teknologi og en ny religion. Forbløffende! Gennem historien har der været mange monumentale strukturer, der har repræsenteret civilisationens niveau. Denne bygning er en sand afbildning af, hvad Scientology er.”– T.M.

”Mission fuldført! Dette forbinder det hele. Den er ikke kun et sted at få auditering eller uddannelse – den er også hjørnestenen til clearing af planeten. Det eneste, der kan sammenligne sig med opdagelsen af Dianetics og Scientology, er evnen til at tage dem ind i den uendelige fremtid – og det er hvad denne bygning repræsenterer.”– M.F.

”Opmærksomheden givet til detaljer er betagende. Jeg har taget service på Flag siden 1990, og vi har nu nået et punkt, der er helt imponerende. Teknologien er ren. Teknologiens Guldalder fase II vil rent faktisk gennemtrænge det planetariske reaktive sind, og det vil bringe ufattelig stor ekspansion. Ord kan ikke beskrive, hvor meget jeg beundrer Bestyrelsesformanden for Religious Technology Center, og hvor taknemmelig jeg er for det, han og hans team har gjort. Han er en utrolig stabil terminal, og vi stoler alle på ham, da han har bevist, at han tager arbejdet alvorligt og vil få det udført.”– A.B.

”Jeg er ekstremt stolt over at være scientolog på dette tidspunkt i historien. Denne bygning er helt ubeskrivelig. Kirkesalen var meget gribende for mig. Faktorene, der er skrevet på glasset langs væggene, gør et stærkt indtryk!”– P.C.

”En katedral er altid speciel og æstetisk – og dette er vores katedral. Med den nye Flag bygning har størrelsesordenen ændret sig umådeligt. Vi er meget stærkere som gruppe, og det er på grund af vores lederskab – Bestyrelsesformanden for Religious Technology Center er dybt beundret for hans dedikation til og grundighed med hensyn til at bringe us L. Ron Hubbards teknologi!” – G.R.

”Efter at have gået igennem denne nye bygning ved jeg, at alt nu er kommet sammen i den nødvendige størrelsesorden, så vi vil have en evig og positiv effekt på denne planet.” – A.D.

”Jeg kunne virkelig godt lide området til Perceptionsprogrammet! Det er ligesom en indgang til en helt ny verden. Denne bygning betyder virkelig, at fremtiden for Scientology og denne planet er garanteret. Jeg vil gerne sige MANGE TAK!”– L.L.

”Hele denne weekend var den mest utrolige oplevelse i mit liv. Dette var tusind gange mere utroligt end noget, jeg nogensinde kunne have forestillet mig. Jeg græd så snart jeg kom ind i lobbyen. Hver detailje er så æstetisk og overvældende smuk. Den er det ultimative i æstetik.”– K.P.

”Fra det øjeblik du træder indenfor disse døre ... bliver du mødt med fuldkommen perfektion.”

”Det er fænomenalt, hele vejen igennem – fra det øjeblik du kommer ind af døren, gennem atriet og gennem hvert eneste rum, auditeringslokale, kontor og i hver eneste gang støder man på komplet perfektion. Perfektion med henblik på både æstetik og organisationsmæssigt. Jeg kan ikke vente med at gøre Super Power! Jeg er parat!”– C.J.

”Det er en ideel Ideel Org. Absolut utroligt. Det er vores katedral. Nu er det vores tid.”– G.P.

”Flag bygningen betyder åndelig frihed for alle. Denne bygning gør det muligt for os at opnå, hvad vi vil.”– K.B.

”Jeg kan ikke tro dette sted! Det er så smukt og så æstetisk. Opmærksomheden til detaljer er utrolig. Dianetics og Scientology symbolerne i hvert auditeringslokale er smukke.”– M.N.

”Jeg har været i Scientology i 42 år og har aldrig oplevet noget så spændene, episk og fænomenalt! Jeg er så stolt!”

”Bygningens æstetik er ubegribelig. Dens design, arkitektur og tidsløse museum er strålende! Flag bygningen betyder fremtiden! Clearing af planeten er nu helt opnåelig. Jeg har været i Scientology i 42 år og har aldrig oplevet noget så spændene, episk og fænomenalt! Jeg er så stolt!”– C.W.

”Detaljerne, og lige præcist hvordan alting er gennemtænkt, er specielt iøjnefaldende. Flag bygningen betyder virkelig en helt ny verden. Det er en ’game changer’. Intet kan stoppe os nu!”– S.G.

”Denne Flag bygning betyder evighed for Scientology. Det vil påvirke fremtiden, da det er et fantastisk eksempel på, hvor meget Scientology blomstrer og har fremgang.”– K.F.

”Jeg har været i Scientology siden 1973. Dette er en milepæl i Scientologys ekspansion, som er enormt vigtig for mig, min familie og menneskeheden. Dette vil virkelig påvirke vores fremtid. En million tak til Bestyrelsesformanden for RTC!”– P.B.

”Dette er indbegrebet af perfektion og standard teknologi. Dette er et andet eksempel på At Holde Scientology Virkende og at vende hver sten, når det gælder levering af L. Ron Hubbards teknologi. Jeg kan virkelig godt lide dette sammenhæng af skønhed og funktionalitet i denne org. Det her overgår min vildeste fantasi. Alt i perceptik-området var helt vildt. Jeg vil rigtig gerne gøre Super Power! Alt i alt er dette en perfekt ideel scene!”– W.B.