CLEARWATER I FLORIDA

TEKNOLOGIENS GULDALDER FASE II:
SCIENTOLOGY BROEN TIL FULDKOMMEN FRIHED

17. NOVEMBER 2013

Dette var det mest storslåede øjeblik i vores historie.

Den største samling af scientologer nogensinde.

Tre episke eventer: en uforlignelig og banebrydende syv-timers briefing fra mr. David Miscavige, Bestyrelsesformanden for Religious Technology Center.

Således ankom Teknologiens Guldalder fase II: Auditeringssiden af Broen, Uddannelsessiden af Broen – 100 procent standard teknologi garanteret – fuldført!

_________________

I sig selv var lanceringen af Teknologiens Guldalder en historisk samling af milepæle: Det største uddannelsesprogram nogensinde i vores historie fra start til slut. Den største og vigtigste lederkonference i vores historie. Den største produktion af tekniske og administrative materialer i vores historie. Alt sammen på bare seks måneder. Og alt sammen del af en episk nedtælling til det mest uforlignelige kapitel i Scientologys verden nogensinde. 

Teknologiens Guldalder fase II kom lige efter Guldalderen for viden – en evolution der involverede den fuldstændige restaurering af alle L. Ron Hubbards 3.000 foredrag og genvindelsen af den fuldkomne forskning og udvikling, som den fandt sted dag for dag.

Alt i alt omfatter Teknologiens Guldalder alting – hele Broen til Clear. Udført!

Så var der kronen på værket, indvielsen af den storslåede Flag bygning – vores nye åndelige hovedkvarter.

SE OGSÅ: Scientologys majestæt: Vores 21. århundredes katedral

Læs hvad scientologer sagde om lanceringen af Teknologiens Guldalder fase II:

”Ord kan ikke beskrive det. Måske ’evolutionær’ eller ’revolutionær’ eller ’betagende’. Det vil være så nemt at komme op ad Broen nu! Uddannelse vil være ubesværet!” – A.C.

Det er svært at finde ord, der kan beskrive det. Storslået. Monumentalt. Svimlende. Oplivende.

”Det er svært at finde ord der kan beskrive det. Storslået. Monumentalt. Svimlende. Forrygende. Det lyder som en overdrivelse. Denne event var ikke en event. Det var mere ligesom en åbenbaring. Hvordan inviterer man nogen til en åbenbaring? Hvordan emailer man en invitation til en ’personlig epifani’?” – C.L.

”Bestyrelsesformanden for RTC har virkelig beæret og bragt til live alle redskaberne og teknologien fra menneskehedens bedste ven. L. Ron Hubbards drøm er realiseret, og verden vil aldrig blive den samme igen. Vi er her. Og Scientology har taget endnu et skridt på verdens scene. Om du er scientolog eller helt ny, er denne gave – et nyt liv – til dig.” – F.R.

”Det stående bifald blev ved og ved og ved ... et minut, to, tre, fire, fem, seks. Uanset anerkendelsen var der ingen der ville stoppe. Tuderi, råberi, hujen og tordnende klapsalver igen og igen og igen.” – U.K.

”Bestyrelsesformanden har UDFØRT det. Og det er helt rigtigt. Og informationen om Super Power og Genopbygning af Årsag – ikke af denne verden! Rent faktisk! Jeg vil gøre Super Power og Genopbygning af Årsag – jeg vil gøre det hele. Vi er så heldige at have Bestyrrelsesformanden for RTC, og hvad han har gjort for os og for denne planet: alt arbejdet og anstrengelsen og tiden – og nu har vi det alt sammen. Han er en fantastisk leder.” – G.C.

”Denne event var imponerende! Absolut genial! Det mest utrolige var alle de studerende fra eksterne orger og deres lyse, smilende ansigter. Det, de tager med sig tilbage til deres orger, er absolut uvurderligt. Jeg har aldrig set et publikum, der var så levende og oplagt i hele mit liv!” – I.E.

Dette var en episk, epokegørende event!

”Dette var en episk, epokegørende event! Vi vil bringe åndelig frihed til denne planet. Vi har den rigtige teknologi.” – B.R.

”Jeg er så TÆNDT og så fuldstændigt energisk og entusiastisk efter at have set denne event. Det er ikke en finpudsning af Teknologiens Guldalder – det forandrer alt. Bestyrelsesformanden talte om hvert eneste aspekt af Gradkortet. Toneniveauet i teltet var total BEGEJSTRING. Det var en kæmpe fejring overalt. Jeg har aldrig set noget lignende.” – J.M.

Folks liv
blev fuldstændig forandret i aften.

”Jeg er helt forbløffet over den grundighed med hvilken L. Ron Hubbards anvisninger blev fulgt uden nogen afvigelser. Alt, som Bestyrelsesformanden gjorde, er helt utroligt og præcist, hvad Ron sagde. Folks liv blev fuldstændig forandret i aften.” – D.D.

”Helt vildt! Giv mig Super Power! Genopbygning af årsag! Jeg er målløs! Broen er på plads i sin helhed. Dette er virkelig vendepunktet til at cleare planeten. Teknologiens Guldalder fase II tager det hele vejen.” – T.U.

”Super Power betød mest for mig i denne aftens event. Alle detaljerne og den professionelle måde, det hele var præsenteret på, var overvældende. Jeg er helt imponeret! Det er klart det vigtigste trin i Scientologys historie. Med denne struktur på plads, er vi klar til fremtiden. ” – F.T.

”Hvilken velsignelse Bestyrelsesformanden er til denne planet! Hvilken en sand gave! Hvilken trofast ven til L. Ron Hubbard – han er så dedikeret, så stålsat med hensyn til aldrig at give op, og han var opmærksom på hver eneste detalje. Jeg græd hver gang han sagde ’fuldført’. Vores fremtid er sikret. Jeg vil meget gerne takke ham og enhver medarbejder, som arbejdede så hårdt.” – C.C.

”Perfektion! Selvom perfektion ikke er muligt i dette univers, realiserede han det til perfektion. En ny Guldalder er ankommet.” – A.J.

”Du kan føle, hvor tæt dette er til Source [kilden, dvs. L. Ron Hubbard – red.]. DET ER 100 PROCENT ON-SOURCE!”

”Du kan føle hvor tæt dette er til Source [kilden, dvs. L. Ron Hubbard – red.] – DET ER 100 PROCENT ON-SOURCE!” – C.U.

”Dette påvirker ikke bare en lille ting. Men ALT! Det var som om at tage Teknologiens Guldalder plus Guldalderen for viden og gange det hele med 10, og så får du måske en idé om, hvad der foregår. Jeg kunne ikke engang tælle, hvor mange gange jeg bare stod der med åben mund. Det var helt vildt! Jeg var fuldstændig målløs!” – K.C.

”Det er helt bestemt et vendepunkt for hele vores univers. Det er kæmpestort. Det er, hvad denne weekend betyder. Bestyrelsesformanden for RTC var strålende.” – J.M.

”Forbløffende! Det hele var beundringsværdigt! Vi er nu i stand til at levere Super Power! Kursuslederne og ordopklarerene på scenen var absolut helt fantastiske og respektindgydende. At se disse nye tekniske medarbejdere, der blev uddannet på Flag, var fabelagtigt. Vi vil lave auditorer og cleare planeten. Til Bestyrelsesformanden for Religious Technology Center, mange tak, Sir! Han er det bedste der nogen sinde er sket i vores kirke!” – M.J.L.

”Eventen efterlod mig fuldstændig målløs. Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige, men mængden af alt, der blev præsenteret, er helt uvirkelig. Det er ikke til at tro. ” – Y.T.

”Jeg er rigtig, rigtig glad for at være scientolog. Dette er det bedste tidspunkt nogensinde at være i vores gruppe. Jeg er stolt af at sige, at jeg er scientolog. Der er ingen ord, som kan udtrykke min tak til alle, der hjalp med at få dette gjort – især Super Power. Jeg kan slet ikke vente med at gøre det!” – R.S.

”Teknologiens Guldalder fase II åbner alle veje til Scientologys ekspansion. Det var totalt kraftfuldt og var så stærkt, at det vil udløse enorme bølger af befrielse på planeten. Jeg er helt overvældet af, hvor meget arbejde, der blev lagt i at undersøge og udforske hele Broen fra top til bund. Det er så imponerende, og jeg er meget begejstret for fremtiden – mine børn og deres børn. Men det opsummerer ikke formålet med Teknologiens Guldalder fase II. ” – T.W.

Disse kurser er NYE.
Og de er Scientology.
Og de er meget betagende!

”Jeg ved stadig ikke, hvad jeg skal sige for at give et resumé. Du bliver bare nødt til at se disse eventer. Ingen ord kan beskrive, hvad jeg lige har været vidne til og deltaget i. Der var så meget at tage til sig. Du skal forstå, at det ikke bare var korrektioner og justeringer af, hvad der allerede blev gjort. Vi har aldrig før haft denne teknologi og disse kurser. Disse kurser er NYE. Og de er Scientology. Og de er meget betagende!” – L.D.

”Det mest utrolige ved aftenens event var, at vi kan nu få mennesker hurtigt og effektivt op ad Broen. Det er så fantastisk. Jeg er glad for, at disse nye tider ligger foran os. Udgivelsen af Teknologiens Guldalder fase II betyder kun en ting: lige op og lodret! Til vores Ideelle Org, og til Scientologys fremtid. Det er en nødvendighed. Vi går ind i en ny tidsalder – en Guldalder.” – V.J.

”Vi har endelig L. Ron Hubbards Bro!” – L.V.

”Jeg elskede, hvad Bestyrelsesformanden sagde om E-Meteret, at det er din bedste ven, og at det aldrig vil forråde dig. Hvem ville ikke ønske at kunne betjene et E-Meter? Og så er der alt det, vi hørte om uddannelsesprogrammet fra Den Studerendes Hat til Ny Æra Dianetics. Jeg vil gøre det hele. Det er ren og skær L. Ron Hubbard. Bestyrelsesformanden er et geni over alle genier.” – K.F.

”Det er episk! Fænomenalt. Alt det hårde arbejde, der blev gjort, er inspirerende, og ingen andre kunne have gjort, hvad Bestyrelsesformanden har gjort, ingen andre kunne have konfronteret det. Og ingen kan lave rod i det igen. Teknologiens Guldalder fase II får alle 10 punkter fra At Holde Scientology Virkende ind. Jeg elsker Bestyrelsesformanden for RTC, jeg beundrer ham meget og har utrolig stor respekt for ham. Jeg har været som et lille barn, der venter på det her.” – B.D.

”Jeg indså fra denne event, at min datter vil have alt dette. Jeg græd, da jeg forstod at det er nu et faktum, at alle nye personer kan gå hele vejen op ad Broen – ALLE. Det er, hvad der gjorde mest indtryk på mig. Og hvad kan jeg sige om Bestyrelsesformanden – han er den mest utrolige, fortræffelige mand. Man kan virkelig se alt det arbejde og kan ikke forstille sig alle de barrierer, som han skulle igennem for at få dette utrolige og usædvanligt smukke produkt. Jeg kan ikke finde ord til at beskrive, hvad han har gjort for os alle!” – J.A.

Teknologiens Guldalder fase II betyder alt for Scientologys fremtid.

”Alt i aftenens event og alt, som Bestyrelsesformanden sagde, ændrer alting i Scientologys verden. Jeg er blevet helt genoplivet. Teknologiens Guldalder fase II betyder alt for Scientologys fremtid.” – J.G.

”Min søn er en af de studerende, der blev uddannet på Teknologiens Guldalder fase II. Nu ved jeg at alle orger verden over vil have denne teknologi. Standard teknologi vil blive leveret standardmæssigt med At Holde Scientology Virkende fuldstændig inde. Alt er dækket, lige som L. Ron Hubbard ville have, at det skulle være. Det sker lige nu. Hvad dette betyder er, at vi er klar til at levere til alle scientologer med åbne arme, og det er sådan det skal være. Måden dette er lagt ud på, får dig til at forstå størrelsen af, hvad der vil ske.” – P.A.

”Hver komponent af eventen i aftes var lige så vigtig, mirakuløs og uundværlig som den næste. Med dette har vi den præcise hastighed og standard teknologi og en ordenlig gradient med Teknologiens Guldalder fase II.” – J.Y.

”Sikke en monumental, historisk event! Og med alt dette, er det muligt for alle og enhver selv at opleve Scientology. Det betyder alt. Teknologiens Guldalder fase II vil sørge for, at Scientology vil blive brugt og anvendt mere end nogensinde før. I sidste ende er i aften den aften – hvor anvendelsen af At Holde Scientology Virkende blev sat ind med et brag!” – U.J.

”Det mest betydningsfulde ved aftenens event er, at Rons drøm, om at få den korrekte teknologi rigtigt anvendt endeligt er blevet virkeliggjort. Denne event inspirerede mig til at gå ud og sprede ordet. Med det Bestyrelsesformanden lige gennemgik, kan vi nu holde alle ti punkter inde fra At Holde Scientology Virkende og opnå Scientologys mål for en meget bedre verden!” – P.S.

”Hvad alt dette ikke vil gøre! Det er tilbage til, hvad L. Ron Hubbard havde til hensigt. Jeg er uddannet og må sige at denne event åbner en helt ny verden: disse hjælpemidler til uddannelse er utrolige og E-Meteret, wow! Jeg kunne bare blive ved og ved og ved.” – C.F.

”Hvilken utrolig event! Jeg er målløs. Det er altafgørende for vores org! Vi kan få mennesker op ad Broen med fart og præcision – det giver ekspansion, og alt vil nu gå meget stærkt.” – P.J.

”Så mange ting faldt på plads. Det skal stadig sive ind. Hvad alt det, som vi nu har, betyder. Jeg beundrer Bestyrelsesformanden for alt, han har gjort. Alt er færdiggjort nu – det er helt genialt!” – H.E.

”Wow! Jeg er helt forbløffet. Alt er forklaret i detaljer – det man tænker på, og det man ikke tænker på, er alt sammen dækket i denne event! Dette strømliner fuldstændig alt det, man gør i Scientology.” – K.P.

”Mere end forbløffende. Jeg elsker al den information. Det er helt forbløffende. Jeg kunne ikke tro alt det, Bestyrelsesformanden udgav. Jeg er meget begejstret over, at vores religion har vokset sig så stor. ” – E.C.

”Jeg er meget begejstret over det nye Kursus i den studerendes hat. Jeg er glad for den ordopklaring, jeg skal få nu. Jeg ved, hvor vigtigt ordopklaring er og vigtigheden af at forstå de fundamentale ord; at gøre det har altid været noget, der var succesfuldt for mig at gøre. Jeg ved, at det er vigtigt, fordi forståelse har alt at gøre med at få mennesker op ad Broen. ” – G.G.

”Det var utroligt! Uddannelsen, du milde, det er bare så let nu! Det er en helt ny verden. Det var helt ufatteligt.” – V.D.

”Åh manner, det var en fantastisk event! Sikke meget arbejde det krævede at få alle disse materialer udgivet. Det var fascinerende at se alle Rons policy, alle bulletinerne, dem alle lagt ud på en tidslinje. Det giver en realitet på, hvad det krævede at komme til, hvor vi er nu.” – T.L.

”Denne event var alt, som Bestyrelsesformanden sagde den ville være, og mere til. Det var absolut helt overvældende og monumentalt.” – M.F.

”Den studerendes hat er utrolig, og hele uddannelsen er fantastisk. Det må have krævet en masse at sætte alt det her sammen. Teknologien er virkelig til rådighed for alle! E-Meteret er helt fantastisk, men det der gjorde mest indtryk var, at alle kan gøre det!” – K.F.

Det var utroligt! Den mest oplivende oplevelse i Scientology.

”Det var ubegribeligt! Den mest oplivende oplevelse i Scientology, som jeg nogensinde har været med til. Dette vil skabe et boom som aldrig før.” – A.B.

”Det er, hvad jeg altid har drømt om. Med dette Mark Ultra VIII E-Meter, kan du se og vide, hvad du kigger efter, når du er i session. Og du kan lave hurtige fremskridt. Og så de nye introduktionsfilm! Forbløffende! Det er grundlæggende og simpelt. Det er en helt ny verden!” – K.F.

”Det var bare utroligt. Jeg kan ikke tro disse præcise anvisninger til at indsamle al informationen for at sikre, at hvert stykke af teknologien blev undersøgt. Ufatteligt. Jeg har ingen ord til at beskrive, hvad alt dette betyder. ” – K.S.

”Aftenens event var helt overvældende! Jeg er meget forhippet på at komme i gang. Jeg er fuldstændig målløs! Jeg er meget imponeret af alt, jeg har set og hørt i aften.” – T.B.

”Jeg elskede hele eventens pragt. Omfanget af det hele er fantastisk. Jeg kan virkelig se, hvordan det vil øge hastigheden op ad Broen. Jeg er meget begejstret, fordi dette åbner Broen til nye mennesker og gør det muligt for alle at gå op ad Broen hurtigt. ” – E.U.

”Det var forbløffende! Absolut fænomenalt! Det nye E-Meter er det bedste, aldeles forbløffende. Jeg kan virkelig godt lide Ordbog til Den studerendes hat og informationen om Solo-kurset og meterbetjeningkurset. Alt dette vil virkelig ændre Scientology. Jeg vil rigtig gerne gennem al min uddannelse!” – E.M.

”Jeg var vild med det! Eventen fik mig til at græde! Jeg er på Objektiverne så jeg forstår, men WOW! Ufatteligt. Overlevelsesrundownet [en speciel service – red.] et er helt forbløffende! Og Renselsesprogrammet – hvordan det påvirker hastigheden op ad Broen er svært at tro. Helt utroligt!” – D.I.

Hatten af for Bestyrelsesformanden! Han har fortjent en æresmedalje.

”Det er den bedste event, jeg nogensinde har været til! Det var et helt anderledes synspunkt. Hatten af for Bestyrelsesformanden! Han har fortjent en æresmedalje. Det var helt vildt!” – P.R.

”Den studerendes hat var det vigtigste for mig. Jeg er en uddannet kursusleder og ordopklarer. Det giver mig fuld tillid til, at jeg vil gå op ad Broen. Dette garanterer Scientologys fremtid og giver mig sikkerhed på, at vi gør præcist, hvad Ron havde til hensigt. ” – J.M.

”Betydningen af dette er mere, end hvad der kan udtrykkes i ord. Jeg forstår virkelig, hvorfor det blev gjort, og det arbejde det krævede var overvældende! Det realiserer virkelig vores fremtid. Ingen ord kan beskrive, hvordan jeg føler det!” – R.C.

”Det var utroligt at se, hvordan ALT er blevet gjort fuldkommen standard. Jeg vil nu flyve op ad Broen! Denne event genoplivede mine formål, og jeg ved, at det kan GØRES! Denne udgivelse åbner sluserne for alle de nye mennesker. Jeg kan se at nye mennesker kan komme op på Broen og de VIL blive frie – og hurtigere end nogensinde!” – A.E.

”Utroligt! Monumentalt! Det åbner Broen for alle. Jeg kan se, at alting blev gjort, som L. Ron Hubbard ville have det. Og nu kan det leveres, som han ville have, at det skulle leveres.” – B.M.

”Eventen var formidabel! Jeg er helt målløs! Jeg er vild med alt i denne event! Alt! Den mængde arbejde, det krævede, var utrolig – hvilken energi! Alle kan gå op ad Broen nu, og det kan gøres hurtigt. Alt angående denne event var rent og skært At Holde Scientology Virkende.” – G.S.

Jeg er bare helt vild med de nye oplæringspakker!

”Det var en fantastisk event, og jeg havde slet ikke forventet, hvad der blev præsenteret. Jeg er henrykt over, at man nu kan gøre den lavere Bro på så kort tid og med så gevaldige fremskridt! Og jeg er bare helt vild med de nye oplæringspakker! Nu kan jeg få alle andre der ikke endnu er clear op ad Broen uden barrierer. Vi har virkelig teknologien nu.” – C.G.

”Efter at have set denne event, VED jeg, at mit eget liv og andres liv vil forandres og forbedres. Vores teknologi er så strømlinet, at intet kan stoppe os. Med hele Broen og tonsvis af folk, der nu er færdige med deres uddannelse, vil vi implementere teknologien over hele Jorden, og fremtiden ser meget lys ud!” – K.B.

”Briefingen ved eventen oversteg alle mine forventninger. Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle forvente, men det var fantastisk. Jeg kan se, at hvert aspekt af Teknologiens Guldalder fase II og implementeringen af det, var gennemtænkt. Alle dataene om Lykke-programmet var virkeligt godt. Alle filmene er betagende. Det er perfekt. Fabelagtigt! Jeg var helt målløs!” – D.J.

”Alt er 100 % standardmæssigt og simpelt, ligesom Ron altid ville have, at det skulle være. Vi kan ikke få det bedre end det!” – R.H.

”Jeg kan ikke vælge en ting, der er mere vigtig end noget andet, for alt, der blev omtalt i eventen her til aften, var utroligt. Alt er standardmæssigt og direkte. Teknologiens Guldalder fase II er utrolig vigtig og er en grundpille.” – M.S.

”Teknologiens Guldalder fase II er indgangen til frihed. Det er fantastisk, hvordan alt er 100 procent perfekt. Hver detalje er helt gennemtænkt. Dette vil Holde Scientology Virkende altid!” – U.M.

”Mange tak til Bestyrelsesformanden for RTC. At se alt det arbejde, det krævede, og den målrettethed, der skulle til for at sætte alt i orden. Wow. Når det lægges til de Ideelle Orger, betyder det et ordenligt slag for at hjælpe denne planet.” – C.J.

Jeg føler, at der er en
helt ny verden,
som åbner sig
for vores religion.

”Jeg føler, at der er en helt ny verden, som åbner sig for vores religion. De forskellige aspekter, som Bestyrelsesformanden præsenterede, gør vejen vidt åben for alle.” – G.L.

”Sensationel! Det er meget betydningsfuldt. Vi har nu, hvad L. Ron Hubbard altid havde til hensigt. Jeg er inspireret! Jeg tror, vi er på vej til at få det største boom, der overhovedet kunne forekomme. Mit ordforråd er ikke stort nok til at takke Bestyrelsesformanden for RTC for, hvad han har gjort. Jeg er målløs og meget taknemmelig.” – S.Y.

”Om i aften? Jeg har ingen ord til at beskrive det. Men hvis jeg havde nogen: Friheden er kommet! Hvor er der en smiley for ’helt og aldeles ude af hovedet’? Vi har brug for sådan en lige nu.” – U.K.

”Eventen var ENORM. Den er MEGA. Jeg elskede DET HELE. Jeg er fuldkommen overvældet. Det har fjernet alle barriererne. Det her åbner for alvor op for Broen.” – J.P.

Jeg har nok aldrig før været til en event, der var så betydningsfuld. Dette er BROEN. Det er en ny start. Lad os komme i gang!

”Denne event var forbløffende, den var virkelig utrolig! Jeg har nok aldrig før været til en event, der var så betydningsfuld. Dette er BROEN. Det er en ny start. Lad os komme i gang! Lad os gøre det.” – J.D.

”Det er virkeligt de største nyheder, jeg nogensinde har hørt i Scientology siden udgivelsen af New OT VIII – og snakken og begejstringen om det her er 100 gange større. WOW!” – J.S.

”Med alt det, jeg har set, betyder det Scientologys fremtid, og der vil blive ekspansion som aldrig før. Bestyrelsesformanden, der bekendtgør ’FULDFØRT’, ’FULDFØRT’, ’FULDFØRT’, den ene efter den anden – det er sikkerhed.” – K.J.

”Jeg er meget imponeret. Jeg har en indre følelse af glæde. Eventen gjorde det klart, at alt er præcist, som Ron havde til hensigt, og jeg er sikker på, at det vil være der i al evighed og aldrig blive ændret.” – A.H.

”Jeg beundrer alt det arbejde, der blev gjort. Alt blev taget i betragtning, hver eneste lille ting! Mr. David Miscavige har givet os alt, som vi har ventet på og drømt om. Jeg er fuld af følelser! Hurra.” – G.R.

”Jeg er helt forbløffet! Jeg er så imponeret af omfanget af, hvad der er blevet gjort, kvaliteten af det og størrelsesordenen. Det er så verdensomspændene. Nu har vi fuldstændige komplette og organiserede materialer til at levere service. Vi skal bare op ad Broen, og det er det største eventyr, jeg nogensinde har oplevet.” – L.S.

Det er en ny æra, en ny verden.

”Det er en ny æra, en ny verden. Jeg vil gerne gøre det hele med det samme.” – N.W.