LOS ANGELES, CALIFORNIEN

SCIENTOLOGY RINGER 2015 IND MED EN FEJRING AF AFSLUTNINGEN PÅ SIT FØRSTE ÅR AF DEN NYE GULDALDER

1. JANUAR 2015

Eventen i Shrine Auditorium i Los Angeles var afslutningen på 12 måneders ekspansion uden fortilfælde for Scientology kirken efter udgivelsen af Tech’ens Guldalder Fase II

Typisk er det underforstået ved en nytårsfest, at de forløbne 12 måneder måske har været imponerende, men at det bedste trods alt stadig vil komme. Festdeltagerne ringer bogstavelig talt det gamle kalenderår ud og påkalder det nye med løfter om endnu større bedrifter i den nærmeste fremtid.

Sådan var den umiskendelige fornemmelse i det kendte Shrine Auditorium i L.A., hvor et tætpakket hus var vidne til et historisk øjeblik for Scientology Kirken: En årlig nytårsfest der markerede afslutningen på det første år siden starten på Tech’ens Guldalder Fase II og 365 dage med en hidtil uset ekspansion for religionen – både bogstaveligt og åndeligt.

Tech’ens Guldalder Fase II blev lanceret i slutningen af 2013, og det bekendtgjorde, at begge sider af Scientology Broen til Fuldkommen Frihed, auditering og uddannelse – 100 procent Standard Tech garanteret – var udført. Det markerede også frigivelsen af det revolutionerende Hubbard Professional Mark Ultra VIII E-Meter; udgivelsen af 10 helt nye Scientology oplysningsfilm, og at alle materialerne for Tech’ens Guldalder Fase II nu var tilgængelige på 17 sprog.

SE OGSÅ: Tech’ens Guldalder Fase II: Hele Scientologys Bro

Det var passende, at nytårsfesten blev afholdt i Los Angeles, hvor der er den største koncentration af scientologer i verden. Øjeblikket tilkendegav ikke begyndelsen på en ny retning, men det levendegjorde planen for det næste trin på rejsen.

Som David Miscavige, bestyrelsesformand for Religious Technology Center, erklærede, mens han ledte eventen: ”Det her er ikke bare yderligere 12 måneder i et kalenderår eller 365 dage omkring solen. Tværtimod er det selve omdrejningspunktet. Det er milepælen. Det er, hvor alle verdener mødes.”

Det, som David Miscavige henviste til, var, at Scientology er kommet ind i en æra med fantastisk vækst. Kirken åbnede nye organisationer og bygninger verden over på mere end 70.000 kvadratmeter i 2014. Disse nye hjem for Scientology teknologien blev fejret under festlighederne, der var visuelt betagende og inkluderede hurtige overblik af hver sektor af religionens teknologiske kompetencer.

Samtidig har Scientologys budskab om håb for menneskeheden været udsendt vidt og bredt i løbet af det forgangne år. Meddelelsen blev vist hvert 240. sekund på Times Square i New York, og bare i 2014 opdagede over 42 millioner mennesker, hvad Scientology er.

Der var også indvielser af nye Ideelle og Model Scientology kirker på hvert niveau af Broen i 2014:

Nytårseventen viste også individuelle triumfer, der markerede 2014 som et ambitiøst år i Scientologys globale verden inden for tre forskellige teknologiske discipliner, herunder:

  • Association for Better Living and Education (ABLE) (Sammenslutningen for bedre livsførelse og uddannelse) – Dette område anvender teknologier, der er beregnet til at afhjælpe grundlæggende problemer i samfundet – herunder stofmisbrug, analfabetisme og kriminalitet. Ved eventen fremviste David Miscavige det travle og produktive år, som ABLE havde haft, ved at fremhæve de flotte resultater i Puerto Rico, Ungarn og Tyrkiet. I Puerto Rico styrede en græsrodsbevægelse uddelingen af Vejen til lykke. L. Ron Hubbards revolutionerende Studieteknologi blev indført med succes over hele Ungarn, mens ABLE i Tyrkiet åbnede landets første private afvænningscenter Narconon.

  • World Institute of Scientology Enterprises (WISE) – Deres større resultater i det forløbne år omfattede en unik veterinærtjeneste i delstaten Indiana; genoplivelsen af Bimota, et motorcykelmærke der engang var meget kendt, men som havde haft en hård tid; og WISE tilskyndede til innovation ved at arbejde side om side med privatpraktiserende for at yde afhjælpning af høj kvalitet inden for mange forskellige fagområder i alle 50 delstater gennem anvendelse af de administrative grundbegreber udarbejdet af Hubbard.

  • International Hubbard Ecclesiastical League of Pastors (I HELP) og Scientology Missions International (SMI) – Ved at præsentere selve Scientologys altomfattende teknologi blev disse tre succeshistorier fra 2014 vist, og de er eksempler på religionens indflydelse overalt i verden, lige fra Kiev i Ukraine, hvor grundlæggende LRH teknologi blev videregivet til over 200.000 mennesker; til New Delhi i Indien, hvor Scientology hastigt vokser i denne kæmpestore asiatiske by; og til Taiwan, hvor der blev åbnet en ny Ideel Mission i år i landets kulturelle hovedstad Tainan.

Den forøgede levering og det udvidede omfang af Scientology servicer i Los Angeles Org blev også dækket med et betydeligt resumé ved nytårseventen, der gav detaljer om det enestående fremskridt, der nu finder sted på Pacifica Bridge på L. Ron Hubbard Way.

Denne aften blev et enestående antal Power field-medarbejdere fra 30 lande anerkendt, hver af dem havde hjulpet scientologer videre på over 100 trin på Scientologys Bro til Fuldkommen Frihed.

Og som kulminationen på en rigtig nytårsfest gav David Miscavige tilhørerne et glimt af fremtiden med åbningen af Scientology Media Productions i 2015. Det globale mediecenter vil revolutionere Kirkens kommunikation overalt i trykte medier, radio, tv og internettet som et avanceret centrum, der udsender Scientologys budskab over hele kloden. Det to hektar store filmstudie i Hollywood er fuldt udstyret med to lydstudier og produktionslokaler på i alt 14.000 m2.

Da klokken slog midnat, eksploderede konfettien, og musikken steg efter et rekordår for Scientology kirken, hvor alle de tilstedeværende jublede både for det forgangne år og den voksende forventning om, hvad der snart skulle ske for en religion, hvis udvikling og fremgang ikke kender nogen grænser.