MULIGHEDERNE MED SCIENTOLOGY

Selvom der er mange andre muligheder for at bruge disse og andre principper til at forbedre forholdene med, behøver man ikke bruge måneder på at studere Scientology, før man kan bruge den.

Folk er blevet ledt til at tro, at livet er kompliceret, og at Mennesket er uerkendeligt, men Scientology står for den modsatte opfattelse: at det er muligt for enhver at opnå fuld viden om sig selv og at få styr på tilværelsen. Dertil kommer, at Scientology er tilrettelagt, så man let, og ved blot at bruge et enkelt princip, kan skabe bemærkelsesværdige forbedringer.

Men rent bortset fra den umiddelbare forbedring af relationer eller udredning af forvirring i ens liv, er disse principper faktisk en del af teknologien i Scientology. Og denne teknologi er dedikeret til konsekvent at hæve enkeltpersoner på Toneskalaen, øge deres ARC og i stor stil forbedre deres dynamikker.

For fuldt ud at værdsætte religionens dybde og rækkevidde og den faktiske anvendelse af disse og andre principper, er det nødvendigt at opnå en vis forståelse af Scientologys vigtigste redskaber – auditering og uddannelse.

For at finde ud af mere om auditering og uddannelse, gå til afsnittet om Udøvelse af Scientology.