INTRODUKTION

Scientology er studiet af og håndteringen af ånden i forhold til sig selv, andre og alt liv.

I Scientology bliver ingen bedt om at acceptere nogen meninger eller nogen tro. Det, der er sandt for dig, er det, du selv har fundet ud af er sandt. Personen finder selv ud af, at Scientology virker ved personligt at anvende dens principper og ved at observere eller erfare resultaterne.

Hele historien om, hvordan Scientology blev udviklet og sat i system, kan findes i snesevis af bøger, ca. 15.000 skriftsider og lidt over 3.000 båndforedrag. Når det er sagt, repræsenterer disse værker al den forskning, L. Ron Hubbard udførte i løbet af sit liv med det formål at opdage virksomme metoder, der kunne frigøre mennesket åndeligt set, og som kunne bytte uvidenhed ud med viden, tvivl med sikkerhed og elendighed med lykke.

Alligevel indeholder Scientology intet, man forventes at tro blindt på. Sandhederne er selvindlysende, læresætningerne er let beviselige, og dens teknologi kan man se i funktion i enhver Scientology kirke. Man behøver blot åbne døren og træde indenfor.

I dette afsnit får du en omfattende beskrivelse af Scientology og en grundig introduktion til de grundlæggende principper for både Scientology og Dianetics.