SCIENTOLOGY I SAMFUNDET

Scientologer kommer fra alle samfundslag. De er optagede af sociale problemer og støtter en lang række sociale programmer, som leverer succesfuld narkoafvænning, forbedrer uddannelsesstandarder og hjælper med at reducere kriminalitet og moralsk forfald.

Scientologer ved, hvad det vil sige at tage ansvar for at forbedre forholdene omkring dem. De humanitære programmer, der støttes af Scientology kirken og dens medlemmer ekspanderer som aldrig før. Disse programmer omfatter:

Kirken er fortsat en utrættelig fortaler for sociale reformer og retfærdighed. Scientologer har bragt sager for dagen såsom tvangsmedicinering af skolebørn, farerne ved psykiatrisk brutalitet i form af elektrochokbehandlinger og lobotomi samt de kemiske og biologiske krigseksperimenter, der blev udført i hemmelighed mod intetanende amerikanske borgere i 1960’erne og 1970’erne. Kirken har også været fortaler for princippet om åbenhed i forvaltningen og banebrydende anvendelse af loven om aktindsigt samt andre love vedrørende adgangen rundt omkring i verden der beskytter offentlighedens interesse og sætter en stopper for offentlig ødselhed og krænkelser af menneskerettigheder.

Målet for Scientology kirken er at forbedre samfundet gennem vores programmer og aktiviteter, og den aktive rolle, vi påtager os i verden i dag.

Scientologys mål, som er formuleret af grundlæggeren af Scientology, L. Ron Hubbard: ”En civilisation uden vanvid, uden kriminelle og uden krig, hvor duelige mennesker kan trives, og hæderlige mennesker kan have rettigheder, og hvor mennesket har frihed til at hæve sig til større højder.”

Kirken modtager gerne henvendelser fra folk, der ønsker at vide noget om Scientology. Kirkens ledere har altid forsøgt at give præcise oplysninger om Scientology til medierne og den brede offentlighed. Kontakt os, hvis du har yderligere spørgsmål.