PRÆSTEGERNINGEN

Kirker har altid ydet hjælp og vejledning til deres menigheder, når der var behov for det. Ud over rent åndelige anliggender har kirker pr. tradition set det som deres opgave at lindre midlertidige lidelser, at hjælpe, hvor der er behov for det, samt at genoprette mænd og kvinders værdighed på tidspunkter i deres liv, hvor de stod ved et kritisk vendepunkt.

På samme måde har præster i Scientology kirker gennem alle årene virket for at mindske lidelser og give vejledning og hjælp til dem, der har behov for det, hvad enten det er et medlem i deres menighed eller en i det omkringliggende samfund, som kunne have brug for det. I virkeligheden kan man ikke fungere som Scientology præst uden et ægte og dybfølt ønske om at hjælpe andre, enten for at lindre aktuelle lidelser eller for at hjælpe folk op ad Broen.

Scientology præster giver mere end medfølelse og omsorg til de trængende – de tilføjer en høj ekspertise i udøvelsen af Scientology, hvormed de kan løse mange af de problemer, de støder på, ligegyldigt hvor uoverskuelig situationen kan virke for den involverede person.

Ud over deres egne samfund, er scientologer aktivt involveret i og støtter en bred vifte af samfundsprogrammer, hvoraf mange rækker ind i samfund rundt omkring i verden. For en scientolog er disse aktiviteter alle en del af erkendelsen af at ens ansvar for at forbedre livet, der strækker sig ud over en selv, ens egen familie, gruppe og land – det omfatter hele menneskeheden.

Præsternes gerning er vigtig for enhver religion, men for den enkelte scientolog har de en særlig betydning – det er ved at hjælpe andre, så de kan være med til at opnå Scientologys mål om at gøre denne verden til et bedre sted for alle.

I dette afsnit vil du erfare, hvordan Scientology kirken hjælper deres egen menighed såvel som resten af samfundet.