LOS ANGELES, CALIFORNIEN

SCIENTOLOGY KIRKEN FEJRER DET STØRSTE ÅR I HISTORIEN OG GRYET TIL DET MEST LOVENDE 2019

31. DECEMBER, 2018

365 dage med bedrifter kommer tilbage til udgangspunktet med en fest der hylder ekspansion og samfundsmæssige fremskridt for at opløfte og inspirere nutidens verden.

For Scientology Kirken havde 2018 altid ”enestående” skrevet ind i det, så idet mere end 6.000 scientologer samledes i Shrine Auditorium for at gennemgå, se tilbage på og nyde de sidste 12 måneder, var stemningen en af festlighed og begejstring. Fra et globalt opbud af nye kirker til den globale rækkevidde fra Scientology Network, dette er året der ændrede alting.

”Velkommen til den nytårsfejring som I altid har ventet på,” sagde mr. Miscavige, den kirkelige leder af Scientology religionen. “Ikke bare 365 vilkårlige dage, ikke bare tolv lunefulde måneder og vendingen af en side på kalenderen, men empirisk bevis på at idet farten nærmer sig lysets hastighed, sænker tiden farten til nul. Ellers er der ingen forklaring på hvordan vi fik så forbandet meget gjort mens denne planet rejste dens bugtende kurs rundt om solen.”

Mr. David Miscavige, den kirkelige leder af Scientology, sætter gang i Nytårsfejringen i Shrine Auditorium i downtown Los Angeles i anerkendelse af religionens største år i historien.

Faktisk blev det omfattende kredsløb af religionens historieskabende 2018 fanget i en serie af imponerende højdepunkter præsenteret af mr. Miscavige der berettede om et år med global ekspansion, både på jorden og overalt i æteren. Multi-fase opsummeringen inkluderede lanceringen af Kirkens egen tv-kanal Scientology Network, som reaktion på den overvældende verdensomspændende nysgerrighed om religionen. Netværket har siden omdefineret religiøs broadcasting og bragt seere indenfor for at se og opleve religionen for dem selv. Som et resultat har dette paradigmeskift af TV-indhold nået seere i 24 tidszoner og skrabet 24 priser sammen for innovation, enestående produktion og broadcasting-fortræffelighed.

Religionens ekspansion i 2018 så yderligere seks nye kirker der rejste sig i Scientology himlen og som tilsammen danner en ring der omkranser denne verden:

Hvis det er det fortsat voksende aftryk af Scientology ekspansion, er der også alt 2018 repræsenterer i form af L. Ron Hubbards teknologi der inspirerer en renæssance for menneskelig indsats ud igennem samfundsforbedrings-, industriel og åndelig fremskridt:

  • Association for Better Living and Education (ABLE) – Det består af programmer rettet mod at vende om på stofmisbrug, analfabetisme, moralsk forfald og kriminalitet. Sådan var det at aftenens præsentation pegede mod historier fra ABLE i aktion der begyndte i Den Dominikanske Republik hvor en leder indenfor Indenrigsministeriet indskrev sig som Vejen til lykke-ambassadør og leverede seminarer om programmets 21 universelle leveregler om moral og nåede over 100.000 embedsmænd, samfundsledere, lærer og elever. Så i København, Danmark, anvendte en prestigefyldt gruppe af uddannelsescentre for skolebørn L. Ron Hubbards Studieteknologi og fik forøget eksamensresultater 200 % over landsgennemsnittet. Og i Puebla, Mexico, åbnede en tidligere minister for infrastruktur et 5,6 hektar stort Narconon-rehabiliteringscenter for afvænning af stofmisbrugere langs Det Trans-Mexicanske Vulkanske Bælte kendt som Sierra Norte Bjergkæden. I hælene på det åbnede endnu to Narconon-faciliteter i år – en langs hvad der betragtes som den globale kokainhovedstad i Rom, Italien, og en anden langs ulovlige hvid-heroin-handelsruter i den nordlige del af Lombardiet, Italien.
  • World Institute of Scientology Enterprises (WISE) – L. Ron Hubbards Administrative Teknologi (Adminteknologi) for velstand. Aftenen bød på historier fra en Minneapolis, Minnesota-baseret flisehåndværker der bruger administrative redskaber gennem hver fase af produktionen af en en-af-en-slags mosaikkunst for Fortune 500 detail-giganter og i sidste ende ekspanderede produktionen næsten 40 gange. Ligeledes anvendte en iværksætter Down Under L. Ron Hubbards Adminteknologi for at ekspandere sit ”vanskelig adgangs”-firma for bygningsvedligeholdelse til toppen i sit felt ved at fire ned af og krydse højhuse for at genoprette og rehabilitere Sydneys verdenskendte skyline. Hvilket alt sammen kulminerede med historien om et russisk par og et par landbrugsiværksættere der anvender Adminteknologi-procedurer til at ekspanderer deres firma 300 gange og bliver således et top 10 firma for Den Russiske Føderation.
  • International Hubbard Ecclesiastical League of Pastors (I HELP) og Scientology Missions International (SMI) – denne bevægelse i stor skala leverer religionens praktiske redskaber til lokalsamfund i hele verden. Højdepunkterne fra I HELP og SMI i år inkluderer en Dianetics gruppe i Ghana der bringer teknologien fra Dianetics og således et budskab om håb til over 100 skoler og mere end 9.000 studerende og opnåede derved taknemmeligheden fra deres lands Undervisningsministerium for at give ”den virkelige løsning på et samfund i krise”. I Kiev, Ukraine, byens Scientology Mission rakte direkte ud over landets hovedstad med kampagner for uddannelse i moralbegreber, narko-oplysningsdistributionskampagner og menneskerettighedsmøder for at påvirke livene hos mere end 1,5 millioner ukrainere og opnåede anerkendelser fra politiet, militæret og endog den føderale regering. SMI-succeshistorien fortsatte med fire maleriske missioner der blev indviet i de seneste måneder – i hjertet af Slovakiets kulturhovedstad, Košice; ved bredderne af Italiens hovedstad for luksus og livsstil ved Comosøen; midt i Taipeis travle centrale distrikt Da’an; og ved bredden af et historisk tysk centrum, byen Ulm.

Som bevis på religionens rekordsættende år, blev over 200 Power field-medarbejdere (FSM’er) fra Nord- og Sydamerika, Europa, Afrika og Australasien anerkendt for at have eskorteret mindst 100 mennesker op på og op ad Broen til Fuldkommen Frihed. Faktisk sluttede to ”Elite”-FSM’er sig til det helt uhørte antal Power-FSM’er og blev hyldet for at have hjulpet mere end 1.000 mennesker op på og op ad Broen.

Og hvis det ikke var nok, kom aften til en storslået afslutning med en forsmag på hvad der er i vente i den umiddelbare begyndelse af 2019: den monumentale åbning af en ny Avanceret Organisation der er betroet med opgaven til at levere Scientologys avancerede åndelige niveauer i Afrika. Kirkestrukturen, kendt som Castle Kyalami, ligger halvvejs mellem Pretoria og Joburg på toppen af 16 tønder land med udsigt over traditionelt zulu-land. Alt i alt repræsenterer faciliteten et helt nyt Scientology kontinentalt hovedkvarter og et helt nyt håb for åndelig frihed i Afrika.

”Lad os begynde 2019 med dette – et slot der er opført i nationale registre på toppen af regionens højeste tinde ... til at pryde den legendariske vugge for civilisation på det afrikanske kontinent,” sagde mr. Miscavige. ”Men for øjeblikket – og uanset hvilket øjeblik – og uanset hvad der er i vente – lad dette blive mit sidste ord for de sidste 12 måneder: Vi har virkelig lige afsluttet vores største år i Scientologys historie.”