CLEARWATER, FLORIDA

TUSINDER SAMLES FOR AT HYLDE SCIENTOLOGYS GRUNDLÆGGERES FØDSELSDAG OG ”TÆNDE FOR KONTAKTEN” FOR AT SKABE USTOPPELIG DISSEMINERING.

10. MARTS 2018

L. Ron Hubbards liv og arv blev hædret i det åndelige hovedkvarter i Clearwater, Florida, og blev afsluttet med en gennemgribende afsløring af Scientology Network for religionens globale vækst.

For de 6.700 scientologer og venner fra 70 nationer, der forenede sig den 10. marts 2018 i religionens åndelige hovedstad i Clearwater, Florida, var bekendtgørelserne af tre nye kirker helt sikkert utrolige nyheder, der kunne jubles over. Tilføj til det kraftfulde højdepunkter om religionens humanitære bedrifter i de sidste år, og folkemængden blev ellevilde. Og så var der de værdsatte historier om grundlæggeren L. Ron Hubbards (LRH) liv – og mængden af ”åh” og ”wow” kunne høres ud igennem publikum i Clearwaters Ruth Eckerd Hall.

Med alt det, var der stadig de kæmpe nyheder på L. Ron Hubbards 107. fødselsdagsfejring: bekendtgørelsen af Scientology TV Network.

David Miscavige henvendte sig til det rekordhøje antal af scientologer, der samledes for at fejre L. Ron Hubbards enestående liv.

Og så begyndte aftenen med elektrisk forventning og en højrøstet velkomst til Scientologys kirkelige leder Mr. David Miscavige: ”Ja, denne fødselsdagsfejring er uden fortilfælde ... Dette største øjeblik i vores historie, denne aften, denne time, dette øjeblik, når jeg siger: Dette er Scientology i dag. Og hvis I forstår, hvad vi nu besidder med hensyn til teknisk ekspertise og de tilhørende ressourcer, ja, man kan ikke benægte, at disse er legendariske tider. Som følge deraf, er det kun passende, at vi nu vender tilbage til, hvor den legende begyndte.”

Den legende bliver fortalt af en årlig ekspedition ind i fortiden fra Hubbards levnedsskildrer, Dan Sherman. Hans beretning tog deltagerne på en rejse tilbage seks årtier til religionens tidlige år, da Hubbard var på Saint Hill Manor i East Grinstead, England, hvor han forskede i sindet og ånden.

Historierne, der blev genfortalt af Dan Sherman, fortalte om periferiske spillere, som ikke desto mindre tilføjede vigtige fodnoter til Scientologys fortællinger – såsom fagmanden, der havde en vigtig rolle i skabelsen af selve Scientology symbolet. Eller en anden, som under Hubbards ledelse udførte de planer, der gav liv til det religiøse redskab E‑Meteret, der nu er den grundlæggende bestanddel i Scientologys åndelige vejledning.

Ved afslutningen af Dan Shermans præsentation forventede publikum nyheder, gode nyheder og endnu større nyheder. Det begyndte med et udråbstegn, idet David Miscavige dernæst understregede Scientologys vækst rundt om i verden, som han sagde: ”Nu strækker sig ca. 48.000 km, fra Nordsøen til det Tasmanske Hav og så tilbage igen til Biscayabugten.

”Tja, sådan er den rent geografisk. Især i betragtning af, hvad LRH fortæller os om en Ideel Scientology Kirke som et sted, hvor ”en ny civilisation nu er på vej.”

Tre imponerende nye kirker gav nøjagtige koordinater til de nye civilisationer, der nu kommer til live, med indvielser i det nordlige Johannesburg, Sydafrika, den 23. december, og Salt Lake City, Utah, og Silicon Valley, Californien, en dag efter den anden, den 17. og 18. februar. Disse faciliteter er en tilføjelse til 62 andre større Scientology kirker, der har åbnet dørene i de seneste år, og alle mens religionens accelererende vækst fortsætter med at overgå alle tidligere perioder tilsammen.

Hvilket alt sammen kun tjente til at understrege betydningen af Hubbards fødselsdagsspil, den årlige konkurrence hvor Scientology kirker giver grundlæggeren hans eneste ønske: ekspansion for at forbedre menneskeheden og at realisere dens potentiale.

Spillet så missioner, kirker, Avancerede Organisationer og Kontinentale Kontorer, der konkurrerende for topplaceringer ud igennem seks kontinenter og snesevis af byer, fra København i Danmark til Bogota i Colombia og Sydney i Australien. Når alt var sagt og gjort, repræsenterede de mestre, der satte krav på deres trofæer: den Ideelle Scientology mission i Baton Rouge, Louisiana; den Ideelle Scientology Kirke i San Fernando Valley, Californien; den Ideelle Avancerede Organisation for Europa; og det Ideelle Kontinentale Forbindelseskontor for Australasien.

Hvorefter aftenen fuldstændig ændrede løbebane, idet David Miscavige dernæst kronede fejringen med afsløringen af, ”hvordan” religionen sender sit budskab ud til verden: et nyt Scientology Network, hvor kontakten ville blive tændt den 12. marts – og nå ud til den første målgruppe af millioner af mennesker blot i USA via satellit-tv, online på Scientology.TV, Apple TV, Fire TV, Roku og på mobilapps.

Bekendtgørelsen kommer i kølvandet på en overvældende nysgerrighed om religionen, og det nye netværk besvarer almindelige spørgsmål ved at tage folk ind i selve religionen. Faktisk er kernen i det nye netværk innovativt indhold, der vil tjene som et paradigmeskift for religiøs programmering.

Til et publikum, som var fyldt til randen med jubel og triumf, præsenterede David Miscavige hvert element af programmeringen, der tilbyder en fascinerende indsigt ind i scientologers liv, Kirken som en entitet og dens forskellige organisationer.

Han gav yderligere en forsmag bag kulisserne på Scientology Media Productions– det historiske to hektar store multimedie-kompleks i Hollywood, Californien. Det fuldt integrerede digitale studio er som intet andet på Jorden og er komplet med tre lydstudier, 20 redigeringsstationer, fire lokaler til at skabe musik og syv ”5,1 Surround Sound” mikserum. Det tjener som den audiovisuelle infrastruktur for det nye netværk, og det er, hvor alt det originale TV-indhold bliver skabt udover et 12.600 kvadratmeter produktionsområde, og det hele bliver forsynet af 20 internationale omrejsende korrespondancehold i Nord- og Sydamerika, Europa, Afrika og Australasien.

Det stående bifald efter bekendtgørelsen fortsatte og fortsatte, idet denne fineste fødselsdagsfejring nogensinde nåede til afslutningen og et nyt kapitel for religionen stod helt åben – virkelig åben.