LOS ANGELES, CALIFORNIEN

DAVID MISCAVIGE BYDER VELKOMMEN TIL EN NY RELIGIØS ÆRA FOR BROADCASTING MED LANCERINGEN AF SCIENTOLOGY NETWORK

12. MARTS 2018

Kirkelige leder afslører ny kanal, der vil vise Scientology Kirken til verden og besvare spørgsmål for den nysgerrige.

Kl. 20:00 Eastern Time den 12. marts 2018, gik Scientology Network live og tændte for kontakten, som øjeblikkeligt gjorde det let tilgængeligt til millioner af husstande i hele USA og hundreder af millioner af mennesker over hele verden gennem internettet. Fra det tre etager høje atrium i Kirkens storslåede Flag-bygning i dens åndelige hjem i Clearwater, Florida, bød mr. David Miscavige, den kirkelige leder af Scientology religionen, verden velkommen til netværket for at forklare dens mission.

”Du har sikkert hørt om Scientology,” sagde David Miscavige. ”Faktisk søger nogen hvert 6. sekund på spørgsmålet ’Hvad er Scientology?’ Der er en masse snak om os, og vi forstår det. Folk er nysgerrige. Tja, vi ønsker at besvare dine spørgsmål, fordi, rent ud sagt, hvad end du har hørt, hvis du ikke har hørt det fra os, kan jeg forsikre dig for, at vi ikke er, hvad du forventer.”

David Miscavige beskrev for publikum, der så med på tv-skærme, computere og mobilenheder i hele verden, formålet med det nye Scientology Network: lad seere se og opleve religionen for dem selv – hvem scientologer er, hvad Scientology er, og hvad Scientology kan gøre – som fortalt af scientologer rundt om i verden. ”Scientology er en dynamisk og voksende religion. Og vi vil vise dig det hele.”

David Miscavige fortsatte: ”Lad mig gøre det helt klart, vi er ikke her for at prædike til dig, for at overbevise dig eller at konvertere dig. Nej, vi vil bare vise dig det. For trods alt er det første princip i Scientology, at: ’Det er kun sandt, hvis det er sandt for dig.’”

Det sender 24 timer i døgnet på alle platforme og Scientology Network repræsenterer en ny genre af religiøs udsendelse, der omfatter originale programmer, der tager seere ind i scientologers hverdage, Kirken som en institution og dens humanitære og samfundsforbedrende organisationer. Disse programmer viser Scientology i handling og giver ikke bare indsigt i den eneste større religion, der er dukket op i det sidste århundrede, men tilbyder også et friskt syn på tv-underholdning, der kræves af nutidens digitale verden.

Scientology Network er øjeblikkeligt til rådighed hvor som helst, når som helst. Det er på satellit-tv i USA, såvel som live streaming overalt på Scientology.tv. Det er også til rådighed på sådanne streamingtjenester som Apple TV, Fire TV, Roku og mobilapps, der kan downloades til smartphones og tabletter. Og det vil blive ved med at ekspandere gennem yderligere platforme i fremtiden.

NETVÆRK LANCERES MED SEKS ORIGINALSERIER

Scientology Network debuterer med seks originalserier:

  • Inside Scientology – tager seerne bag kulisserne i religionen – dens internationale åndelige hovedkvarter og dens banebrydende forlag, hvad der sker på en typisk dag i en Scientology kirke og de omhyggelige, krævende anstrengelser for at bevare 75 millioner ord fra grundlæggeren L. Ron Hubbards religiøse skrifter og optagelser til fremtidens generationer.
  • Meet a Scientologist – en grundig indsigt i individuelle scientologers liv i områder som moderne kunst, videnskab, sport, underholdning og meget mere.
  • I am a Scientologist – byder på dusinvis af medlemmer fra alle verdenshjørner og ethvert tænkeligt erhverv, der giver personlige beretninger om, hvordan deres liv er blevet forbedret.
  • Voices for Humanity – korte dokumentarfilm, der introducerer folk, som skaber forandring, fra alle trosretninger, kulturer og nationer, idet de giver hjælp til deres lokalsamfund gennem Scientology sponserede humanitære programmer.
  • Destination: Scientology – hver episode bringer tilskueren ind i en ny Scientology kirke, der fremviser mangfoldigheden af vores kirker og samarbejdet, der fletter hver Scientology kirke ind i dens lokale samfundsstruktur.
  • L.  Ron Hubbard: in His Own Voice– præsenterer religionens grundlægger til verden. Scientology forbliver den eneste større religion, hvis grundlæggers stemme er intakt, og optaget i offentlige foredrag, der blev leveret over et kvart århundrede. Denne serie beretter om L. Ron Hubbards liv gennem selvbiografiske videoer i hans egne ord og i hans egen stemme.

Udover det, vil Scientology Network også præsentere film om religionens anskuelser og udøvelser og viser indholdet for at besvare spørgsmål om tro, filosofi og teknologi. De omfatter indhold, der rangerer fra grundprincipperne i Scientology, og hvordan man anvender Scientology på hverdagen, til de praktiske redskaber til livet, som religion tilbyder.

Værker fra grundlæggeren L. Ron Hubbards banebrydende skrifter vil også blive præsenteret og belyser hans filosofi, religionens historie og hans banebrydende moralkodeks og vejledning baseret på sund fornuft, Vejen til lykke, der kan blive anvendt på enhver, uanset religion eller kulturelle baggrund. Kirkens humanitære bevægelse vil også være midtpunktet på Scientology Network og understreger Kirkens globale succes i undervisning om stoffer gennem Sandheden om stoffer, dets globale menneskerettighedskampagner og succeser i arbejdet med afsløring af overgreb i den psykiske sundheds navn gennem Citizens Commission on Human Rights, en global støttegruppe, der søger retfærdighed for ofre for psykiatriske overgreb.

Nye programmer vil også inkludere underholdning og talkshows, såvel som en undersøgende serie, Freedom TV. Scientology Network vil yderligere tilbyde en platform til udsendelsen af dokumentarfilm af uafhængige filmskabere, der taler for socialforbedring og menneskerettigheder, for at give dem en stemme, hvor de ellers ikke ville have en i æteren.

SCIENTOLOGY MEDIA PRODUCTIONS: ET 21. ÅRHUNDREDES, FULDT INTEGRERET STUDIE I HJERTET AF HOLLYWOOD

Scientology Network skaber al dens tv-indhold i studiet. Originale programmer bliver udsendt uden betalte reklamer. Fra at skrive manuskripter til fotografering, redigering, musikskrivning og mixing, disse oprindelige manuskripter er skabt af Kirkens medarbejdere og medlemmer på Kirkens multimedie digitale produktionskompleks, Scientology Media Productions. Desuden gives og udsendes alle uforkortede film i lange versioner til Scientology Media Productions, der er blevet produceret af Kirkens Golden Era Productions, som har produceret Scientology film i 40 år. I alt tilføres netværket up-to-date indhold 24 timer i døgnet, fra seks kontinenter gennem 20 omrejsende korrespondencehold baseret ud igennem Storbritannien, Europa, Afrika, Latinamerika, Australien, Rusland, Asien såvel som USA og Canada.

Det har til huse på et to hektar stort kompleks på Los Angeles’ ikoniske Sunset Boulevard, Scientology Media Productions daterer tilbage til 1912, hvilket gør det til det længste fortsat løbende studie i Hollywood. Studiet blev købt af den offentlige tv-station KCET i 2011 og skabte oprindeligt stumfilm før det udviklede sig til film- og tv-produktion. Det var også stedet hvor, før fremkomsten af Dianetics og Scientology, Hubbard engang havde et kontor, hvor han skrev Hollywood manuskripter.

Studiet har adskillige produktionshold, der arbejder med lydstudier, 12.600 km² studie produktionslokaler, 16 HD-kameraer til udsendelse med tre produktionskontrolrum, 20 redigeringssuiter, seks stemmeoptagelsesstudier, fire lokaler til musikskrivning, to optagelsesstudier til live musik, syv mikserrum med 5.1 surround sound, som alt sammen er forbundet gennem 40 km fiberoptiske kabler.

Med etableringen af Scientology Media Productions har Kirken trådt ind i en ny tidsalder med multimedie-produktion ved at skabe et nyt tv-netværk, der opfylder drømmen fra dens grundlægger om at gøre religionen fuldt ud til rådighed over hele planeten.