CLEARWATER, FLORIDA

AT TÆNKE STORT – SCIENTOLOGY KIRKEN FEJRER GRUNDLÆGGERENS FØDSELSDAG MED EKSPONENTIEL EKSPANSION

16. MARTS, 2024

Tusinder af Scientologister fra Florida og rundt om i verden samles i religionens åndelige hovedkvarter i Clearwater for at markere Grundlæggeren L. Ron Hubbards fødselsdag – afsluttet med det legendariske Fødselsdagsspil – og for at fejre både hans vision og hans Teknologi.

Det var den fødselsdagsfest tusinder havde ventet på. Faktisk fyldte flere Scientologister end nogensinde før Ruth Eckerd Hall til denne årlige fejring.

Efter en energidrevet 30 minutters optræden med et superlativt band – samlet af solister, dansere og endda Grammy Award-vindende bassist, Stanley Clarke – kom fyrværkeriet, og de første af dusinvis af stående bifald til David Miscavige, Bestyrelsesformanden for Religious Technology Center, da han gik på scenen for at fejre L. Ron Hubbards (LRH) fødselsdag.

Det første af dusinvis af tordnende stående bifald hilser David Miscavige, Bestyrelsesformanden for Religious Technology Center, da han går på scenen for Grundlæggeren L. Ron Hubbards Fødselsdagsfejring.

Bare et af aftenens inspirerende temaer, At Tænke Stort, blev demonstreret i løbet af den jublende, totale, store skala fejring, som omfattede en gennemgang af bedrifter i det forløbne år, såvel som introduktionen af nyuddannede ledere, der sendes ud til Ideelle Orger verden over efter at have færdiggjort det vigtigste uddannelsesprogram i Scientologys historie.

Idet Miscavige vendte tilbage til Clearwaters vartegn og scenekunstcenter, hyldede han L. Ron Hubbard, og bød velkommen til de tusinder, der var kommet fra nærved og verden rundt for at fejre alt, hvad der var sket siden den sidste fødselsdagsfejring.

Der var lystighed, der var magi, men mest af alt var der flere – flere mennesker, flere gode nyheder – og langt flere forude.

”Som det passer sig for denne aften af aftener, vil vi præsentere det, som LRH mest ønskede sig på sin fødselsdag: Ikke kun et Fødselsdagsspil der betyder EKSPANSION,” sagde Miscavige til tilskuerne i begyndelsen af lørdagens aften-festligheder, ”men også den ekspansionistiske skæbne, som hans Teknologi giver næring til, og alt sammen som i Ideelle Orger.

”Men hvorfor nedtone det?” fortsatte han. ”Sandheden er, at I kan notere i aften som en skelsættende milepæl, hvorfra vi aldrig vil kigge tilbage. Desuden er det en milepæl med eksponentielle resultater.”

Miscavige delte de mange anerkendelser og æresbevisninger, der blev skænket til Hubbard siden denne forsamling sidst samledes, herunder:

 • I Washington, DC, hvor LRH skrev historie som Amerikas yngste Ørnespejder, og hvor United States Kongres i dag fejrer 100-året, siden han banede vejen for nye generationer af spejdere;
 • I Filippinerne hvor en ung L. Ron Hubbard opdagede undere, der var uforklarlige for den vestlige verden, og hvor en højtstående sultan i ære af hans visdom erklærede LRH en Kongelig Høvding;
 • Og i Afrika, hvor LRH kæmpede for at slippe af med lænkerne af undertrykkelse for et folk, og hvor øverste afrikanske kongelige præsenterede et helligt leopardskind, der kun skænkes til kongelige af kongelige. Med den gave fulgte proklamationer af dyb påskønnelse af LRH og hans vision for Afrika som kilden til en betydningsfuld fremtid for Menneskeheden: ”Med Scientology Teknologi på vores side bygger vi den næste store civilisation.”
 • Så kom der også en bølge af anerkendelser, der hver især ærede L. Ron Hubbards verdensomspændende humanitære arv:

 • Hans Studieteknologi der, i det sidste halve århundrede, har hjulpet med at bringe læse- og skrivefærdighed til mere end 64 millioner studerende;
 • Hans teknologi til rehabilitering af stoffer, som har reddet utallige liv gennem et netværk af centre, det dobbelte af ethvert andet større rehabiliteringscenter verden over;
 • Og til sidst, hans teknologi for venlighed og moral i de 21 leveregler for Vejen til Lykke, hans fornuftsbaserede guide til at leve, som nu er tilgængelig på 118 større sprog.
 • Den overvældende påskønnelse og taknemmelighed strømmede også ind fra lærde, kulturelle institutioner, religiøse ledere, regeringsledere og endog føderale lovgivere – mere end 1.000 anerkendelser i LRHs navn.

  LANCERINGEN AF GULDALDEREN FOR ADMINISTRATION

  Som Miscavige hentydede til ved aftenens begyndelse, omfattede Fødselsdagsfejringen en ”ekspansionistisk skæbne”, som LRH Technology gav næring til.

  Han talte om Guldalderen for Administration, det afsluttende kapitel i Kirkens Guldalder. Miscavige henviste til milepæle, ”som vi aldrig vil se tilbage fra” – Guldalderen for viden og Tech’ens Guldalder Fase II – og tilføjede: ”Selv da er der stadig én afsluttende bestanddel tilbage i den fulde udvikling af Guldalderen.”

  Guldalderen for Administration, sagde han: ”Det komplementerer og forstærker alle andre, og i sidste ende gør det hele Guldalderen til virkelighed. Og ja, ved LRH’s fødselsdag i aften har vi opnået en lancering. Det er denne, der får dem alle til at blomstre fuldt ud.”

  Mere end 800 Scientology ledere fra hele verden har allerede indskrevet sig på det nye uddannelsesprogram på Flag, religionens åndelige hovedkvarter i Clearwater.

  Blandt de første Ideelle Org-ledere, der færdiggjorde programmet og tog hjem til deres Kirker, var dem fra Melbourne, London, Danmark, Skotland og San Francisco, samt tre fra Florida: Orlando, Miami og ”Hjemmebyens hold”, Tampa.

  Mens mængden eftertrykkeligt jublede over Guldalderen for Administrations hold, skulle det bedste stadig komme.

  EKSPRES EKSPANSION

  ”Og med det kommer vi til det næste kapitel af aftenens event,” fortalte Miscavige mængden. ”Selvom det faktisk er mere som tre kapitler ... tre byer, to lande og én herlig realitet.

  ”Og lad mig fortælle jer, der har aldrig været noget som dette.”

  Travlheden begyndte 24. februar i Austin, Texas, hvor Miscavige dedikerede en prægtig ny Ideel Org, der står direkte overfor University of Texas i statens hovedby. Desuden er det lige på The Drag, Austins kulturelle og sociale midtpunkt, hvor gennemsnitlig 70.000 mennesker går forbi Kirkens store udstillingsvinduer hver dag.

  Bare seks dage senere rejste Miscavige 1.600 km sydpå til Mexico City, den største spansktalende by på Jorden, hvor mariacherne gav serenader til de forsamlede. Under en nattehimmel fejrede Miscavige Indvielsen af den Ideelle Org i Del Valle. Den 12-etagers bygning med sit 24 meter store oplyste Scientology skilt, tårner sig op over byen og kan ses fra en kilometer i alle retninger.

  Så, bare to dage senere, og omkring 3.200 kilometer væk, på en uforanderligt usæsonmæssigt 21 graders Chicago-vinterdag i det, der ofte kaldes ”Den Bedste Store By i USA”, sluttede Miscavige sig til tusinder af Scientologister for at fejre den tredje Ideelle Org-åbning på ni dage. Det smukt restaurerede vartegn i centrum er mere end et århundred gammelt og står på Printer’s Row, det historiske centrum for Midtvestens trykkerier.

  Den herlige realitet med denne tredobbelte opvisning af manifesteret ekspansion kom til live i levende videopræsentationer, hvor man transporterede fødselsdagspublikummet til alle tre Indvielser – hver især mødt med et fantastisk bifald.

  En hvirvelvindsdemonstration af at Tænke Stort, disse splinternye Ideelle Orger bragte det samlede tal op til 76 verden over – med flere på startbanen til Indvielse.

  EKSPANSIONENS GAVE TIL LRH

  Et af aftenens store højdepunkter var annonceringen af vinderne af det årlige Fødselsdagsspil, der drejede sig om og opfylder dette LRH ønske om den gave, han mest af alt ville have: EKSPANSION i retning af at bygge en bedre verden. Drevet af det mål kæmper Missioner, Kirker, Avancerede Organisationer og Kontinentale Forbindelseskontorer hele året igennem for at få den bedste udmærkelse på seks kontinenter og i dusinvis af byer med nogle hårdt omstridte løb, der afsluttedes i de allersidste dage.

  Da løbet var forbi, trådte mestrene ind i Vindercirklen for at modtage deres skinnende trofæer og racersilke og solede sig i mængdens råb, inklusive: Scientology Missionen i Quito, Ecuador; Scientology Kirken i Kaohsiung, Taiwan; Den Avancerede Organisation for Australasien; og det Kontinentale Forbindelseskontor i det Vestlige USA.

  TÆNK I FREMTIDER – BIG TIME

  Et ufejlbarligt tema i fejringen var LRH’s mandat til at Tænke i Fremtider. Og det blev understreget i Miscaviges næste præsentation, der handlede om, den nærmeste fremtid: den næste sæson af Scientology Network. På grund af netværkets succes siden dets begyndelse sagde han: ”Større tal krydser vores tærskel end nogensinde før i historien. Endnu mere”, tilføjede han, ”dem, der går ind ad dørene, stiller ikke engang spørgsmål. De ved allerede, hvilken service de ønsker at tage! Så ja, det er en helt ny verden.”

  Og med det forudså Miscavige den kommende årstid, og endnu engang buldrede det fra mængden.

  Mens han stadig tænker i fremtiden, erkendte Miscavige, at der var ”én gave, som vi ikke har pakket ud ... endnu.

  ”Det er en gave, der er så stor, at det krævede tilsvarende stor forberedelse til at pakke den ud.”

  Og efterhånden som mængden blev vækket til dåd og jubel, sagde han: ”Dette vil være Scientology Kirken og Celebrity Centre Paris,” så annoncerede han en Indvielse i de kommende uger.

  ”Vi vil tænde op i Lysets By!” erklærede han. Med det var en visuel præsentation af hendes nye Guldalderen for Administration-hold, der vender hjem, vist for en opstemt menneskemængde. Den udsøgte 6-etagers struktur er bare blokke fra, der hvor afslutningsceremonierne vil blive afholdt for de Olympiske Leje i år.

  De jubelråb, der ledsagede det stående bifald, kunne helt sikkert høres klart på tværs af Clearwaters Courtney Campbell Causeway, om ikke hele vejen ud til Atlanterhavet og på vej mod Europa.

  EN GAVE FRA LRH

  Efterhånden som den umiddelbart legendariske Fødselsdagsevent nærmede sig sin afslutning, bekendtgjorde Miscavige én sidste gave – denne fra LRH til alle deltagerne.

  ”Det er en gave på vegne af LRH. Faktisk skrev han ord til jer,” sagde han, idet han forklarede, at hver deltager ville modtage et personligt eksemplar af LRH’s håndskrevne digt ”Vi er de Frie Mennesker”, som giver genlyd med inspiration, der er relevant for alle.

  Så, før et afsluttende trefoldigt bifald og ”Tillykke med fødselsdagen, Sir!” sluttede Miscavige med dette:

  ”I oplever nu, hvad man kunne kalde en Guldalder for at være en Scientologist og for at vinde Universel Frihed.

  ”Uanset, hvordan du vælger at udøve din frihed,” fortsatte han, ”så tag dit eget næste skridt ... så du vil vinde, og vi vil alle vinde.”

  Og alt det som LRH skrev i sit udødelige digt:

  Vore ikke-lænkede sind kan række

  Langt ud og gribe om

  Idéen om endelig Frihed.

  Scientology,
  Skiltet
  Til
  Vejen
  Ud.

  Vi er de Frie Mennesker.

  Vi LEVER!

  Vi er Frie!

  – L. Ron Hubbard