EAST GRINSTEAD, ENGLAND

TÆNDER FOR EN NY ÆRA AF EKSPANSION FOR SCIENTOLOGY I STORBRITANNIEN

5. NOVEMBER 2023

Kun få skridt fra det historiske Saint Hill Manor og Storbritanniens Avancerede Scientology Organisation samledes publikum for at indvi en splinterny bygning, der var bygget fra grunden af og udelukkende helliget religiøs vejledning og uddannelse af Kirkens ansatte i Storbritannien.

Åbningen begyndte faktisk fredag aften den 3. november i den sidste del af den 39. jubilæumsevent for den Internationale Forening af Scientologister (IAS). ”Det er på tide at begynde at klippe nogle snore over,” erklærede David Miscavige, Scientology religionens kirkelige leder. Hvorefter Miscavige fortsatte med at se på de kommende Ideelle Kirkefaciliteter, der er skemalagt til at blive indviet i de kommende måneder.

Scientologister fra hele Storbritannien udfyldte det ellers rolige landskab i East Grinstead med hurraråb for indvielsen af det nye britiske stabsforbedringscenter.

Sådan var det, at bare to dage senere, søndag den 5. november 2023, gav tordnende jubel genlyd hen over Saint Hills område, da det første af båndene faldt, til minde om åbningen af Storbritanniens stabsforbedringscenter. Den splinternye 1.850 m² store bygning er designet til at give Scientology uddannelse og vejledning til Saint Hills voksende antal ansatte.

”Denne bygnings vigtighed kan ikke overdrives,” sagde Miscavige, da han så den nye facilitet. ”Især når man tager i betragtning: Saint Hill er der, hvor OT’er skabes til det britiske kontinent. Desuden er det fra den kontinentale ledelse på Saint Hill, at UK’s ekspansion skabes. Og da den ’power’, der gør det hele muligt, er medarbejderne på Saint Hill, hvad mere skal der siges?”

Det nye center har et Medarbejdercollege, der består af seks kursuslokaler til uddannelse af mere end 150 på ethvert givet tidspunkt. Bygningens nederste etage er forbeholdt Hubbard Vejledningscentret, hvor medarbejdere modtager åndelig vejledning op til de Avancerede Niveauer af Scientology Broen til Fuldkommen Frihed – selve den vej, Hubbard udtænkte på Saint Hill, som leder en person gennem en standardudvikling mod højere tilstande af bevidsthed og evne.

Faciliteten ligger i High Weald, et officielt udpeget område med enestående naturlig skønhed. High Weald er ikke blot et af England og Wales’ største beskyttede naturlige landskaber, men også et af de fineste overlevende middelalderlandskaber i det nordlige Europa – dets gamle hedelandskaber, skove og sandstenbakker er forblevet uændrede siden det 14. århundrede. Kirken arbejdede med en lokal arkitekt for at forme og style bygningen efter typiske strukturer fundet i det nærliggende engelske landskab. Den nye bygning er både energieffektiv og miljøvenlig, idet den er konstrueret med bæredygtige materialer for at minimere miljøpåvirkningen.


Generelt er denne indvielse det sidste element i færdiggørelsen af en Ideel søorg-base for Storbritannien, og hvad der har været en ustoppelig æra af ekspansion, herunder:

  • Saint Hill Manor, internationalt kendt som hjem for Scientologys grundlægger L. Ron Hubbard, og blandt de mest historisk betydningsfulde ejendomme i Sussex, omhyggeligt restaureret og renoveret til dens fulde pragt.
  • Ekspansionen af den Avancerede Organisation og Saint Hill UK, som byder på en helt ny fløj, der fordoblede antallet af auditeringslokaler og samtidigt fordoblede antallet af kursuslokaler.
  • Skabelsen af et nyt Saint Hill Refectory (Kantine), der er opført ved siden af slottet, og giver uhindret udsigt over det smukke Sussex-landskab og et foretrukket samlingssted for dem, der deltager i Saint Hills mange planlagte events.
  • Indvielsen af det Ideelle Kontinentale Forbindelseskontor (CLO UK), der bogstaveligt talt ligger på den anden side af vejen fra Saint Hill i den historiske Fonthill Lodge – der består af fem bygninger fordelt over 17 vidtstrakte hektar.
  • Restaureringen af de historiske stalde som en spisefacilitet for alle Saint Hills medarbejdere.
  • Walsh Manor på tre idylliske hektar, der ligeledes er restaureret som ideelle indkvarteringsfaciliteter for medarbejderne på Saint Hill.
  • Og Bullards House blev omdannet til at betjene Kirkens ledere, der gennemgår administrativ uddannelse på Saint Hill.

  • Alt i alt, og under David Miscaviges dynamiske lederskab, har Scientology Kirken fejret en periode med uforlignelig vækst. Omkring 10 Ideelle faciliteter er klar til indvielse i de kommende måneder i Nordamerika, Afrika og Europa.

    For at se en komplet liste over nye Ideelle Scientology Kirker, besøg Scientology.dk/IdealChurches.